Home ΗΠΑ Δημοσίευσε στοιχεία για τις δόλιες εκλογές του 2020 ο Τράμπ!: «Κάτι πρέπει να γίνει για αυτό άμεσα!»

Δημοσίευσε στοιχεία για τις δόλιες εκλογές του 2020 ο Τράμπ!: «Κάτι πρέπει να γίνει για αυτό άμεσα!»

by _
0 comment 244 views

Image Credit: Brandon Bell / Staff / Getty

Δημοσίευσε στοιχεία για τις δόλιες εκλογές του 2020 ο Τράμπ!: «Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα!»

Δηλώνει ευθαρσώς, “Κέρδισα εγώ τις εκλογές – ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ!


Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξέδωσε μια δήλωση την Τρίτη επαινώντας τον εν αποστρατία λοχαγό της υπηρεσίας μυστικών πληροφορών του Αμερικανικού Στρατού Seth Keshel για μια νέα έκθεση που δείχνει ότι οι εκλογές του 2020 έχουν κλαπεί και προειδοποίησε για την τρέχουσα καταστροφή της Αμερικής.

Η οικοδέσποινα του OANN, Natalie Harp, έγραψε στο Twitter μια δήλωση του Trump εκ μέρους του ίδιου.

«Ο πολύ σεβαστός λοχαγός της υπηρεσίας μυστικών πληροφορών του Στρατού, Σεθ Κέσελ, μόλις δημοσίευσε την Έκθεσή του για τους Εθνικούς Αριθμούς Απάτης (National Fraud Numbers) σε σχέση με τις Προεδρικές Εκλογές του 2020», είπε ο Τραμπ.

«Δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον αρχηγό Κέσελ, αλλά αυτοί οι αριθμοί είναι συντριπτικοί, αλλάζουν και τις εκλογές και, σύμφωνα με τον Κέσελ, θα μπορούσαν να είναι ακόμη μεγαλύτεροι, διότι δεν υπολογίζουν την ανατροπή των ψήφων που έγινε στον κυβερνοχώρο. Δείχνουν ότι κέρδισα τις εκλογές – ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ! ”

Ο Τραμπ συνέχισε: «Τώρα θα δείτε τους Δημοκρατικούς να συνενώνονται, να δυσφημούν, να απειλούν, να ερευνούν, να φυλακίζουν ανθρώπους και να κάνουν ό, τι πρέπει να κάνουν για να μην βγει η αλήθεια στην επιφάνεια, και να αφήσουν τη κυβέρνηση Μπάιντεν να συνεχίσει την καταστροφή της χώρας μας ατιμωρητί. Οι παρατυπίες και η κατάφωρος απάτη αυτών των εκλογών αποτελούν μια ανοιχτή πληγή για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Κάτι πρέπει να γίνει – αμέσως! »

Δείτε τώρα το τουίτ …

Η έκθεση Keshel στην οποία αναφέρεται ο Τραμπ κυκλοφόρησε αυτό το Σαββατοκύριακο στη δημοφιλή σελίδα του Telegram του εν αποστρατία λοχαγού της υπηρεσίας μυστικών πληροφορών του Αμερικανικού Στρατού.

Ο Keshel έλαβε την επίσημη καταμέτρηση των ψήφων και στις 50 πολιτείες και τους συνέκρινε με τους εκτιμώμενους αριθμούς με βάση τις πολιτικές τάσεις, την αύξηση/μείωση του πληθυσμού, το πρόσφατο ιστορικό των ψηφοφόρων και τις πληροφορίες εγγραφής των ψηφοφόρων για να καθορίσει το εκτιμώμενο ποσό των «υπερβολικών ψήφων Μπάιντεν» σε κάθε πολιτεία.

Αυτά τα ευρήματα περιλαμβάνουν μόνο υπερβολικές ψήφους στον Μπάιντεν και δεν λαμβάνουν υπόψη τυχόν «ανεστραμμένες ψήφους» που θα έκαναν την απάτη ακόμη πιο δραστική.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Keshel, ο Joe Biden “κοσμήθηκε” πάνω από οκτώ εκατομμύρια υπερβολικές ψήφους, κάτι που είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για να ανατρέψει τις εκλογές.

Παρακολουθήστε τον Keshel να εξηγεί λεπτομερώς τα ευρήματά του κατά τη διάρκεια του podcast του Steve Bannon’s War Room Pandemic την Τρίτη:

______

Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ  (GreekNewsOnDemand.com) έχουμε γράψει εδώ και 8 μήνες περίπου πάρα πολλά άρθρα για αυτό το θέμα περι της μεγάλης κλοπής των αμερικανικών εκλογών από τον Μπάιντεν και τους Δημοκραστικούς. Για περισσότερα, δείτε το ειδικό τμήμα του σάιτ μας που λέγεται….

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ

_______

Για περισσότερα για όλα αυτά σχετικά με την ΚΛΟΠΗ των Εκλογών της 3ης Νοέμ. του 2020 από τον Μπάιντεν και τους Δημοκρατικούς, δείτε το ειδικό τμήμα του σάιτ μας ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ όπου σας τα έχουμε ήδη αποκαλύψει όλα!…

———

πηγη .. https://www.infowars.com/posts/trump-posts-proof-of-fraudulent-2020-election-something-must-be-done-immediately/ 


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι, Jenna Ellis

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software, Jenna Ellis.,

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr