Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! – Το CDC και το FDA ομολογούν ότι ο κορωνοϊός είναι…ΑΠΥΠΑΡΚΤΟΣ!!! ΔΕΝ έχουν δείγματα από αυτό!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! – Το CDC και το FDA ομολογούν ότι ο κορωνοϊός είναι…ΑΠΥΠΑΡΚΤΟΣ!!! ΔΕΝ έχουν δείγματα από αυτό!!!

by _
0 comment 660 views

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! – Το CDC και το FDA ομολογούν ότι ο κορωνοϊός είναι…ΑΠΥΠΑΡΚΤΟΣ!!! ΔΕΝ έχουν δείγματα από αυτό!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 30 Ιουλ. 2021, 21:02, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με το μεγάλο πατρικωτικό σάιτ Natural News του κιού

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη που ανέφερε για πρώτη φορά ο Dan Dicks του “Press for Truth” (Καναδά), έγγραφο του FDA παραδέχεται ότι το CDC και το FDA συνωμότησαν για να κατασκευάσουν ένα πρωτόκολλο δοκιμών covid-19 χρησιμοποιώντας ανθρώπινα κύτταρα σε συνδυασμό με κομμάτια ιού…κοινού κρυολογήματος επειδή ΔΕΝ είχαν φυσικά δείγματα του ιού SARS-CoV-2 «covid»…!!!

Χωρίς φυσικό υλικό αναφοράς για χρήση για βαθμονόμηση και επιβεβαίωση, η δοκιμή έχει μηδενική επιστημονική βάση στη φυσική πραγματικότητα. Και όλη η ανάλυση PCR που βασίζεται σε αυτό το πρωτόκολλο είναι εντελώς δόλια, επισημαίνοντας τους ανθρώπους ως “θετικούς” για “covid” όταν αυτοί διαθέτουν απλώς μικρές ποσότητες κομματιών RNA άλλων στελεχών του κοροναϊού που κυκλοφορούν στο αίμα τους.

Το έγγραφο του FDA, διαθέσιμο στον ιστότοπο FDA.gov, έχει τον τίτλο, “CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel.

Το έγγραφο παραδέχεται εκπληκτικά:Δεδομένου ότι δεν ήταν διαθέσιμα ποσοτικοποιημένα απομονωμένα στελέχη του ιού 2019-nCoV για χρήση CDC τη στιγμή που αναπτύχθηκε το τεστ και αυτή η μελέτη διεξήχθη, δοκιμές που σχεδιάστηκαν για την ανίχνευση του RNA 2019-nCoV δοκιμάστηκαν με χαρακτηρισμένα αποθέματα in vitro μεταγραμμένου RNA πλήρους μήκους ( Ν γονίδιο · προσχώρηση GenBank: MN908947.2) γνωστού τίτλου (αντίγραφα RNA/μL) καρφωμένα σε ένα αραιωτικό που αποτελείται από εναιώρημα ανθρώπινων κυττάρων Α549 και μέσο μεταφοράς ιών (VTM) για να μιμηθεί κλινικό δείγμα.

Με άλλα λόγια, δεν είχαν ιό covid από τον οποίο θα μπορούσαν να αναπτύξουν και να βαθμονομήσουν τη δοκιμή, έτσι ανακάτεψαν ένα κοκτέιλ ανθρώπινων κυττάρων και θραυσμάτων RNA από έναν ιό κοινού κρυολογήματος, που στη συνέχεια ονομάστηκε “covid”. Η ακολουθία GenBank που αναφέρεται σε αυτήν την παράγραφο είναι απλώς ένας ορισμός ψηφιακής βιβλιοθήκης που φέρει την ένδειξη «covid» αλλά δεν έχει υποστηρικτικό υλικό αναφοράς ούτε στη φυσική πραγματικότητα.

Αυτό συμβαίνει γιατί κανένας γιατρός ή ερευνητής δεν έχει απομονώσει το «covid» από οποιονδήποτε μολυσμένο, συμπτωματικό ασθενή. Ως αποτέλεσμα, κανένα εργαστηριακό όργανο δεν μπορεί να βαθμονομηθεί έναντι του πραγματικού covid και οι δοκιμές βασίζονται απλώς σε ψηφιακές βιβλιοθήκες που προωθούνται από το CDC και τον ΠΟΥ, χρησιμοποιώντας την ετικέτα «covid».

Οι δοκιμές PCR καλούνται στη συνέχεια να αναζητήσουν αυτές τις γενετικές αλληλουχίες που λαμβάνονται από τις κατασκευασμένες ψηφιακές βιβλιοθήκες, πράγμα που σημαίνει ότι ολόκληρο το σχήμα πρόκεται για ψεύτικη «επιστήμη» κυκλικής λογικής χωρίς βάση στη φυσική πραγματικότητα.Για περισσότερα στα Αγγλικά, διαβάστε εδώ >> https://www.naturalnews.com/2021-07-30-cdc-fda-faked-covid-testing-protocol-by-using-human-cells-mixed-with-common-cold-virus.html

Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» GreekNewsOnDemand.com είμαστε το πρώτο σάιτ ελληνικό παγκοσμίως που σας απεκάλυπτε από τη πρώτη μέρα κιόλας αυτής της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του «κορωνοϊού» ότι όλα αυτά πρόκεται για…ΑΠΑΤΗ της ελίτ και ὄτι χρησιμοποιούν αυτόν τον «ιον»-φάντασμα για να περάσουν την ύπουλη ατζέντα τους για τον…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ…ΕΥΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ…ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 80 ΤΟΙΣ 100 ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ «ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΓΗΣ».

ΜΕ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΚΙ Ο…ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΠΡΑΓΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ…ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΛΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ…ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΠΟΜΕΙΝΑΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ) ΣΕ…ΡΟΜΠΟΤ!!!Διαβάστε επίσης μερικά από τα πιο αποκαλυπτικά μας άρθρα στο ιστολόγιό μας GreekNewsOnDemand.com για τον ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊό για περισσότερα στοιχεία, όπως…

ΤΟ CDC ΠΑΡΑΔΈΧΕΤΑΙ ΌΤΙ ΤΑ «ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ» ΚΑΙ «ΘΆΝΑΤΟΙ» ΑΠΌ «COVID» ΕΊΝΑΙ…ΨΕΥΤΙΚΑ!!!

ΜΕΓΑ-ΣΟΚ!!! Το CDC δήλωσε ότι ο κορωνοϊός (COVID-19) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ….!!! [ΕΓΓΡΑΦΟ]

Έπεσαν οι μάσκες: Ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας του Καναδά παραδέχεται πως ο «κορωνοϊός»…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…!!!

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥΤΩΝ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ…ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΕΠΑΝΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣΜ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ…ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ…ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr