Home ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕΓΑΛΗ – Η Pfizer προβλέπει 33,5 δισ. δολάρια σε πωλήσεις εμβολίων Covid-19 σε μόλις 7 μήνες!!! Πετάει από τη χαρά του ο Μπουρλά!!!

ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕΓΑΛΗ – Η Pfizer προβλέπει 33,5 δισ. δολάρια σε πωλήσεις εμβολίων Covid-19 σε μόλις 7 μήνες!!! Πετάει από τη χαρά του ο Μπουρλά!!!

by _
0 comment 176 views

PHOTO: CONSTANZA HEVIA H. FOR THE WALL STREET JOURNAL

Η Pfizer προβλέπει 33,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις εμβολίων Covid-19 σε μόλις 7 μήνες!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Wall Street Journal….

Η Pfizer Inc. αναμένει ότι οι πωλήσεις για το εμβόλιο Covid-19 φέτος θα φτάσουν περίπου τα 33,5 δισεκατομμύρια δολάρια, οι οποίες αυξάνονται κατά 30% σε σχέση με την πρόβλεψή της πριν από τρεις μήνες.

Με τις ανησυχίες να αυξάνονται για την «εξαιρετικά μολυσματική παραλλαγή Delta», η Pfizer είπε επίσης ότι πιθανόν να χρειαστούν «ενισχυτικές δόσεις» για να εξασφαλιστεί προστασία από τον ιό.

Αμερικανοί αξιωματούχοι δεν έχουν εγκρίνει τη χρήση ενισχυτικών δόσεων, αν και μελετούν το ζήτημα. Η Pfizer και ο συνεργάτης της BioNTech SE σχεδιάζουν να ζητήσουν έγκριση από τις ρυθμιστικές αρχές στις ΗΠΑ για ένα ενισχυτικό μπόλι τον Αύγουστο. Κλινική δοκιμή που δοκιμάζει μια επικαιροποιημένη έκδοση του εμβολίου που στοχεύει στην παραλλαγή Delta θα ξεκινήσει επίσης τον επόμενο μήνα, δήλωσε η εταιρεία την Τετάρτη όταν ανακοίνωσε τα κέρδη του δεύτερου τριμήνου.

Ο…ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla (Αλμπερτ Μπουρλά), δήλωσε σε μια συνέντευξη ότι η πιθανή ανάγκη ετήσιων ενισχυτικών δόσεων θα μπορούσε να κάνει ανθεκτικές τις πωλήσεις εμβολίων της εταιρείας, ιδιαίτερα με δόσεις κάτα παραγγελία καθώς ο ιός εξελίσσεται και η ανοσία της αγέλης παραμένει άπιαστη. Προφανώς…ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ο «άνθρωπος» και ΟΧΙ τα εκατομμύρια ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ και…ΘΑΝΑΤΩΝ που έχουν προκαλέσει εδώ και 7 μήνες τόσο το δικό του εμβολίου-βιολογικό-όπλο όσο και τα εμβόλια των άλλων εγκληματικών εταιρειών που συμμετέχουν στην ίδια ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!!

“Γνωρίζουμε ότι αυτός ο ιός είναι πολύ επιθετικός και δημιουργεί συνεχώς νέες παραλλαγές”, συμπλήρωσε ο κ. Μπουρλά καθώς πετάει από τη χαρά του όταν μετρά τα…ΔΙΣ. ΤΟΥ…ΔΥΣτυχώς…!!! Δηλαδή, πιο βολική δεν γίνεται αυτή η συνεχής αλλαγή ή…ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ -αν θέλετε– αυτής της απατηλής αφηγήσεως του COVID-19 για να ταιριάζει πάντοτε με τα κερδοφόρως δολοφινικά σχέδια αυτών των ΜΠΑΣΤΡΑΔΩΝ!!!


-με πληροφορίες από >> https://www.wsj.com/articles/pfizer-raises-full-year-outlook-on-vaccine-sales-11627472453

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr