Home ΗΠΑ Ιδού το νομοσχέδιο H. R….6666 του Κογκρέσου για το ΨΕΥΔΟ-COVID βάσει του οποίου στέλνει δυνάμεις κρούσης για τους ανεμβολίαστους ο Μπάιντεν!!!

Ιδού το νομοσχέδιο H. R….6666 του Κογκρέσου για το ΨΕΥΔΟ-COVID βάσει του οποίου στέλνει δυνάμεις κρούσης για τους ανεμβολίαστους ο Μπάιντεν!!!

by _
0 comment 755 views

Ιδού το νομοσχέδιο H. R….6666 του Κογκρέσου για το ΨΕΥΔΟ-COVID βάσει του οποίου στέλνει δυνάμεις κρούσης για τους ανεμβολίαστους ο Μπάιντεν!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 10 Ιουλ. 2021, 19:31, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων του Δημοκρατικού εκπροσώπου του Ιλλινόις Μπόμπι Ρουσς βάζει τη «Μεγάλη Κυβέρνηση» (τον…ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΛΦΟ, δηλαδή!) υπεύθυνη για την παρακολούθηση των κινήσεων των πολιτών καθώς σχετίζονται με τις προσπάθειες μετριασμού του COVID-19, ακόμη και για την αποστολή γραφειοκρατών υγείας σε «κατοικίες ατόμων», «όπως είναι απαραίτητο», όπως η νομοθεσία δηλώνει, έχει τον πιο κατάλληλο αριθμό:…6666.

Δείτε τώρα το ψήφισμα…

Εδώ ο σχετικός σύνδεσμος του εν λόγω νομοσχεδίου >>> https://www.congress.gov/bill/116th-congress/house-bill/6666/text

Μήπως αυτό το ΘΗΡΙωδώς συνταχθέν αντισυνταγματικό νομοσχέδιο έχει σχέση με το…ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ;;;

Σε τελική ανάλυση, τι είναι πιο διαβολικά αντιαμερικανικό από το να ξεκινήσει ένα από τα πιο μαζικά κυβερνητικά προγράμματα παρακολούθησης ιδιωτών πολιτών στην ιστορία των ΗΠΑ, όλα με το πρόσχημα της προστασίας των ανθρώπων από τον κοροναϊό;

Αυτός είναι ο νόμος για τη δοκιμή, την προσέγγιση και την επικοινωνία με όλους για το COVID-19 [«COVID-19 Testing, Reaching and Contacting Everyone (TRACE)] σε όλη τη δόξα του που δίνει 100 δισεκατομμυρία δολλάρια σε κυβερνητικές επιχορηγήσεις.

Σύμφωνα με το κείμενο του H.R. 6666: Τα κεφάλαια των φορολογουμένων θα χρησιμοποιηθούν για «ανίχνευση και παρακολούθηση των επαφών των μολυσμένων ατόμων και για την υποστήριξη της καραντίνας τέτοιων επαφών, μέσω κινητών μονάδων υγείας και, όπως απαιτείται… στις κατοικίες των [πολιτών]».

Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση έρχεται στο σπίτι σου, χτυπάει στην πόρτα και σου ζητά να κάνεις μια δοκιμή COVID-19. Και αν βγείς θετικός, αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση θα φροντίσεις να μείνεις στο σπίτι σου. Πως? Καλή ερώτηση αναπάντητη. Καλή…ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΑ ασαφής ερώτηση.

Αλλά…ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ!….

…διότι έρχεται τώρα η «κυβέρνηση» του Τζο Μπάιντεν να μας πει ότι δρομολογεί ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ…ΠΑΡΑΠΑΝΩ…!!!

Πριν λίγες μέρες, η ελληνικής καταγωγής εκπρόσωπος τύπου του «λευκού οίκου» του Μπάιντεν Τζεν Ψάκη να μας πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι η διοίκηση Μπάιντεν θα στείλει μια δύναμιν…ΚΡΟΥΣΕΩΣ -ναι…ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!– σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ για να χτυπάνε «στοργικά» στις πόρτες των σπιτιών των «ανόητων»…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ώστε να τους «ενθαρύνουν» προς…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΝ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Το σχέδιο παρουσιάζεται στο κοινό για να το δουν όλοι.

Η επισήμανση των ανθρώπων ως “Kindling Wood” («προσάναμμα»), καθώς και η αναγνώρισή τους ως απειλή για το “People Of The World” (για τους ανθρώπους του κόσμου), είναι βέβαιο ότι θα στρέψει την κοινωνία εναντίον όσων δεν έχουν εμβολιαστεί και ζουν σε μία από αυτές τις 5 ομάδες χαμηλών ποσοστών εμβολιασμού (δείτε τον χάρτη).

Τώρα οι ανταποκριτές του Λευκού Οίκου ανακοινώνουν ότι οι «Ομάδες Στρατιωτικής Δυνάμεως Κρούσεως» θα εξαλείφουν την απειλή που θέτουν οι ομάδες μη εμβολιασμένων ανθρώπων προς τους «ανθρώπους του Κόσμου».

Σύμφωνα με το CNN,

Υπάρχουν πέντε ομάδες που δεν έχουν εμβολιαστεί και θέτουν σε κίνδυνο ολόκληρες τις Ηνωμένες Πολιτείες…

 

Μια νέα ανάλυση δεδομένων εντοπίζει ομάδες μη εμβολιασμένων ατόμων, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες, τα οποία είναι ευάλωτα σε εξάρσεις σε περιπτώσεις Covid-19 και θα μπορούσαν να γίνουν χώροι αναπαραγωγής για ακόμη πιο θανατηφόρων παραλλαγών Covid-19….

 

Οι πέντε πολιτείες βρίσκονται σε μεγάλο βαθμό σε οκτώ πολιτείες, ξεκινώντας από τα ανατολικά στη Γεωργία και εκτείνονται δυτικά στο Τέξας και βόρεια στο νότιο Μιζούρι. Οι ομάδες περιλαμβάνουν επίσης τμήματα της Αλαμπάμα, του Αρκάνσας, της Λουιζιάνας, της Οκλαχόμα και του Τενεσί, και αποτελούνται από κυρίως μικρότερες κομητείες αλλά και πόλεις όπως το Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα, η Shreveport της Λουιζιάνα; και το Amarillo του Τέξας.

Και όλα αυτά αφιερωμένα στους…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΉ, ΤΩΝ «ΚΑΚΏΝ» ΑΡΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΕΛΏΣ…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ…ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟ…!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…


Με πληροφορίες από: https://www.washingtontimes.com/news/2020/may/12/hr-6666-a-devil-of-a-covid-19-government-surveilla/

Και από >> https://beforeitsnews.com/health/2021/07/military-strike-force-deployed-to-the-southern-u-s-5-unvaccinated-clusters-threaten-the-population-of-the-world-3040461.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr