Home Κορωνοϊος ΔΕΝ είναι πλέον μυστικό το ύπουλο σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης για…ΜΟΝΙΜΟ ΛΟΚΝΤΆΟΥΝ. Το παραδέχονται τώρα εμμέσως πλήν σαφώς!!!

ΔΕΝ είναι πλέον μυστικό το ύπουλο σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης για…ΜΟΝΙΜΟ ΛΟΚΝΤΆΟΥΝ. Το παραδέχονται τώρα εμμέσως πλήν σαφώς!!!

by _
0 comment 136 views

Image credit… Getty Images

ΔΕΝ είναι πλέον μυστικό το ύπουλο σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης για…ΜΟΝΙΜΟ ΛΟΚΝΤΆΟΥΝ. Το παραδέχονται τώρα εμμέσως πλήν σαφώς!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 08 Ιουλ. 2021, 18:33, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Εμείς από τα «Ελληνικά Νέα Τώρα» (GreekNewsOnDemand.com) πρωτοπορούμε σε απίστευτα συγκλονιστές και αποκαλυπτικές αποκαλύψεις που σας ανοίγουν τα μάτια για το…ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΓΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ!!! Μια από αυτές ήταν το πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Επιβεβαιώνεται το μυστικό και ύπουλο σχέδιο για…ΜΟΝΙΜΟ LOCKDOWN στην Αγγλία!!! Πλήρης μετάφραση του εγγράφου του στα Ελληνικά που δημοσιεύθηκε σήμερα στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» με τον τίτλο «ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΜΕ ‘ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ’ ΑΠΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ» και τους ευχαριστούμε θερμώς για αυτό.

Διαβάστε το όλο εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2021/06/27/%cf%83%ce%

Στο δε πρώτο μας άρθρο για αυτό το θέμα, που σας πρωτοαποκαλύψαμε εμείς από το GreekNewsOnDemnd.com, με τίτλο Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Εν τω γίγνεσθαι μυστικό και ύπουλο σχέδιο για…ΜΟΝΙΜΟ LOCKDOWN στην Αγγλία!!! Βάζουν τον κορωνοϊό σε…ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ!!!, σε αποκαλύψαμε σε γενικές γραμμές το όλο ύπουλο και μύστικο σχέδιο της κυβερνήσεως του Η.Β. για την εφαρμογή ενος καθεστώτος μονίμων κλειδωμάτων, lockdown, σε όλη την Αγγλία υπο…ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, όπως αυτή η ψευτοπανδημία του ψευδοκορωνοϊού!!!

Και παρ ‘όλο που ο κος Μπόρις Τζόνσον συνεχίζει να λέει ότι θα καταργήσει πολύ σύντομα όλα τα μέτρα στην Αγγλία, ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ οι συνάδελφοί του από το Imperial College of London κυκλοφοράνε μεταξύ τους τέτοιου είδους….ΜΥΣΤΙΚΑ καθώς και..ΥΠΟΥΛΑ ΕΓΓΡΑΦΑ όπου μιλάνε σαν να αποτελούν…ΑΥΤΟΙ η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Η.Β.;;;



‘Οπως σας έχουμε πρωτοαποκαλύψει εμείς, τα εν λόγω έγγραφα αφορούν αυτό το μυστικό καθώς και ΥΠΟΥΛΟΤΑΤΟ σχέδιο για την εφαρμογή ενος καθεστώτος ΜΟΝΙΜΩΝ LOCKDOWN στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΚΙ ΟΜΩΣ!….

Έρχεται τώρα…Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ και Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ που αφήνουν να εννοηθούν, εμμέσως πλην ΣΑΦΩΣ, ότι…ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! Δηλαδή, προϊδεάζουν πλέον τους Βρετανούς πολίτες για ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!!! Χρησιμοποιούν την γνωστή νεοταξική και προπαγανδιστή τους μέθοδο που λέγεται…ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ (Predictive Programming). Ήτοι, σου λέγουν τι μέλλει γενέσθαι στο μέλλον πριν ακόμη συμβεί…!!!

Φαίνεται ότι η πολυαναμενόμενη «ελευθερία» στο Ηνωμένο Βασίλειο θα διαρκέσει μόνο λίγες εβδομάδες, καθώς κυβερνητικοί επιστήμονες προειδοποιούν ότι ενδέχεται να χρειαστεί να επιστρέψουν οι…περιορισμοί.

Σχεδόν όλοι οι εναπομείναντες περιορισμοί στην Αγγλία πρόκειται να αρθούν στις 19 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον. Ωστόσο, η Επιστημονική Συμβουλευτική Ομάδα Εκτάκτων Αναγκών (SAGE) που ισχυρίζονται ότι η ζωή δεν μπορεί ποτέ να επιστρέψει πλήρως στο φυσιολογικό, λένε ότι οι περιορισμοί κλειδώματος θα πρέπει να επαναφερθούν για πολύ περισσότερο εάν έρθει μια παραλλαγή που απειλεί την ανοσία. Και στο πρώτο μας άρθρο για αυτό το θέμα, σας ήδη είχαμε αποκαλύψει ότι ετοιμάζουν να παίξουν την «κάρτα της παραλλαγής» (ή μεταλλάξεως) προκειμένου αυτό να χρησιμεύσει σαν αφορμή να ξαναμπεί lockdown στη χώρα και τούτο…ΕΠ᾽ΑΟΡΙΣΤΟΝ!!! Το λέγουν ευθαρσώς τα δικά τους έγγραφα. Π.χ., στο έγγραφο του Imperial College of London, με τίτλο «Θέμα: Επόμενα βήματα – Μόνιμο κλείδωμα (ή κατακλείδωμα, lockdown) του Ηνωμένου Βασιλείου (απόρρητο και εμπιστευτικό)», λέει τα εξής…

Με λίγα λόγια, αυτό θα πρέπει να κινείται προς ένα μόνιμο κλείδωμα της χώρας από την Πέμπτη, 15 Ιουλίου, με τους λόγους να κάνουμε αυτό να είναι μια έξαρση των νέων παραλλαγών του ιού της Ινδίας και του Νεπάλ (ο οποίος, όπως γνωρίζουμε, είναι απλά ένας επαναπροσδιορισμός της αλλεργικής ρινίτιδος)

Προσέξτε τώρα την επόμενη γραμμή όπου βάζουν τον ΨΕΥΤΟ-ιόν σε….ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ («ιον»), όπως θα έπρεπε…!!!:

Ο «ιός» ήταν ήδη κερδοφόρος και καρποφόρος για εμάς και δεν υπάρχουν όρια στα οποία δεν μπορούμε να κερδίσουμε περαιτέρω τόσο από οικονομική όσο και από άποψη φήμης.

Το Mail Online αναφέρει: Ο πρωθυπουργός σηματοδότησε ηχυρά το τέλος του κλειδώματος στην Αγγλία για τις 19 Ιουλίου, λέγοντας ότι ήταν τώρα ή ποτέ για επιστροφή στην κανονικότητα, καθώς αναγνώρισε ότι η πανδημία «απέχει πολύ» από το να τελειώσει και ότι οι καθημερινές υποθέσεις Covid θα μπορούσαν να ξεπεράσουν τα 50.000 μέχρι την «Ημέρα της Ελευθερίας» μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο.



Και σε μια αρνητική αξιολόγηση, η Επιστημονική Συμβουλευτική Ομάδα για Έκτακτες Ανάγκες (SAGE, Scientific Advisory Group for Emergencies) είπε ότι ακόμη και αν οι νοσηλείες και οι θάνατοι παρέμεναν χαμηλοί, θα υπήρχαν σημαντικοί κίνδυνοι αφήνοντας τις περιπτώσεις να αυξηθούν.

Η ομάδα προειδοποίησε ότι εάν ερχόταν μια «παραλλαγή που προκαλούσε ανησυχία» και που απειλούσε την ανοσία, θα έπρεπε να επαναφερθούν για πολύ περισσότερο οι περιορισμοί κλειδώματος, lockdown!!!

Σε έγγραφα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, τα οποία συμβούλευαν τον έλεγχο του ιού μακροπρόθεσμα, το SAGE προειδοποίησε ότι ορισμένα «βασικά μέτρα» ενδέχεται να πρέπει να παραμείνουν, με την ανάγκη «παρατεταμένης αλλαγής συμπεριφοράς».



Και σε μια μελαγχολική συνέντευξη τύπου Downing Street, ο κ. Τζόνσον προειδοποίησε να μην «χαρεί τόσο πολύ ο όχλος» για το τέλος για τους περισσότερους περιορισμού κορωνοϊού στις 19 Ιουλίου.

Και μείωσε και τις προηγούμενες δεσμεύσεις ότι η πορεία από το κλείδωμα θα ήταν «μη αναστρέψιμη» – με τους περιορισμούς ενδεχομένως να επιστρέφουν. Μια τελική απόφαση για το αν θα προχωρήσουν τις 19 Ιουλίου θα ληφθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αλλά φαίνεται σχεδόν βέβαιο ότι θα…εγκριθεί…!!!

ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ!!!….Η ΑΓΓΛΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ-«ΙΝΔΙΚΟ ΧΕΙΡΙΔΙΟ» (ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ, ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΔΗΛΑΔΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ  ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΔΙΟΤΙ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΑΥΤΗ Η ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ-ΑΠΕΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ (‘Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ)…ΜΑΖΙ ΜΑΣ…!!!

—-

-με πληροφορίες από >> https://newspunch.com/experts-raise-fears-of-autumn-lockdown-in-uk/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr