Home Κορωνοϊος Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΛΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ

Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΛΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ

by _
0 comment 65 views
Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΛΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ
Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΛΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ

Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΛΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ


-Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η μετάλλαξη δέλτα δεν είναι ιός, είναι πολλοί άνθρωποι που πεθαίνουν ή αρρωσταίνουν από τις παρενέργειες από θανατηφόρο ένεση

Όλοι όσοι εμβολιάζονται θα επηρεαστούν Δεν υπάρχει παραλλαγή D και όλα κατασκευασμένα.Η παραλλαγή D δεν είναι ιός, είναι πολλοί άνθρωποι που πεθαίνουν ή αρρωσταίνουν από τις παρενέργειες από θανατηφόρο ένεση.

Gesprek Dr. Reiner Fuellmich & BPOC 2020 – 18 juni 2021

Συνωμοσιολογικό και αυτό; Η μετάλλαξη Δ ξεκινά απο τους πρώτους εμβολιασμένους του πλανήτη

Κορονοϊός: Το Βέλγιο δεν θα δέχεται ταξιδιώτες από τη Βρετανία λόγω της μετάλλαξης Δέλτα
To Βέλγιο θα απαγορεύσει την είσοδο στο έδαφός του σε όλους τους ταξιδιώτες από τη Βρετανία που δεν είναι πολίτες της ΕΕ, σε μια προσπάθεια να περιορίσει την εξάπλωση του παραλλαγμένου στελέχους Δέλτα του κορονοϊού.

Η Βρετανία (όπου έχουν καταγραφεί 4.620.968 κρούσματα covid-19 και 127.970 θάνατοι) περιλαμβάνεται στον κατάλογο των 27 χωρών από τις οποίες απαγορεύεται η άφιξη ταξιδιωτών εκτός ΕΕ, ένα μέτρο που θα τεθεί σε ισχύ στις 27 Ιουνίου το αργότερο, δήλωσε χθες Σάββατο ο Γιαν Άικμανς εκπρόσωπος του υπουργού Υγείας Φρανκ Βάντενμπρουκ.

Το Βέλγιο, όπου έχουν καταγραφεί 1.078.679 κρούσματα covid-19 και 25.125 θάνατοι, ανησυχεί για το παραλλαγμένο στέλεχος Δέλτα. Πρωτοεντοπίστηκε στην Ινδία και έχει προκαλέσει μεγάλη άνοδο των μολύνσεων στη Βρετανία, με αποτέλεσμα οι αρχές να αποφασίσουν να καθυστερήσουν κατά τέσσερις εβδομάδες την άρση των τελευταίων περιοριστικών μέτρων στην Αγγλία.Βάσει των πιο αυστηρών κανόνων που θα τεθούν σε ισχύ στο Βέλγιο ―και οι οποίοι ήδη ίσχυαν για τη Νότια Αφρική, την Ινδία και τη Βραζιλία― μόνοι οι πολίτες της ΕΕ και οι Βέλγοι κάτοικοι θα μπορούν να εισέρχονται στο βελγικό έδαφος εφόσον προέρχονται από μία από τις χώρες που περιλαμβάνεται σε αυτό τον κατάλογο. Εξάλλου και αυτοί θα υπόκεινται σε αυστηρούς κανόνες καραντίνας και θα υποβάλλονται σε διαγνωστικά τεστ.

Μοναδική εξαίρεση στον κανόνα αποτελούν οι διπλωμάτες σε σημαντική αποστολή και το προσωπικό των μεταφορών.

Αυτή τη στιγμή μόνο το 6,1% των νέων κρουσμάτων στο Βέλγιο οφείλεται στο παραλλαγμένο στέλεχος Δέλτα του κορονοϊού, όμως μελέτες δείχνουν ότι το πραγματικό ποσοστό είναι μεγαλύτερο.
Οι ταξιδιώτες από τη Βρετανία ήδη πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν σοβαρό λόγο για να ταξιδέψουν στο Βέλγιο.

Η Βρετανία και η Γεωργία είναι οι μόνες ευρωπαϊκές χώρες που περιλαμβάνονται στον κατάλογο των 27 χωρών για τις οποίες ισχύουν τα πιο αυστηρά μέτρα.

https://www.huffingtonpost.gr/entry/koronoios-to-velyio-den-tha-dechetai-taxidiotes-apo-te-vretania-loyo-tes-metallaxes-delta_gr_60cf02c3e4b0b50d622e6682

logia-tou-aeraWARNING !! DAY 48 AFTER THE «VACCINE» STAGE 2 KIDNEY FAILURE, BLEEDING GUMS AND SHE IS ANEMIC !!

MODERNRNA REPRESENTATIVE SAYS THEY ARE AWARE OF THE PROBLEMS AND WE ARE PART OF AN EXPERIMENTTHEY ARE COMING FOR THE PEOPLE WHO KNOW BETTER THAN TO TAKE THE VACCINE (LET THE BRAINWASHING BEGIN)

EXPOSED !! WHAT’S GOING ON?…..THIS IS WHAT’S GOING ON !! – DAVID ICKE – SHARE FAR AND WIDE !!Εφ. 6,12 Διότι ο αγών, που έχομεν αναλάβει, δεν είναι αγών προς ανθρώπους με αίμα και σάρκα, αλλά προς τας πονηράς αρχάς και εξουσίας, προς τα πλήθη των πονηρών πνευμάτων, προς τους καταχθονίους κοσμοκράτορας, που κυριαρχούν επί ανθρώπων ευρισκομένων στο βαθύ σκότος του αμαρτωλού τούτου αιώνος. Ο αγών μας διεξάγεται αναντίον των πνευματικών αυτών πονηρών όντων και γίνεται χάριν της κληρονομίας της βασιλείας των ουρανών.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr