Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Βόμβα Δρ. Steve Pieczenik στην εκπομπή του Άλεξ Τζόουνς: «Εγώ έβαλα τον Πούτιν στην εξουσία στη Ρωσία μαζί με τη CIA»

Βόμβα Δρ. Steve Pieczenik στην εκπομπή του Άλεξ Τζόουνς: «Εγώ έβαλα τον Πούτιν στην εξουσία στη Ρωσία μαζί με τη CIA»

by _
0 comment 246 views

Βόμβα Δρ. Steve Pieczenik στην εκπομπή του Άλεξ Τζόουνς: «Εγώ έβαλα τον Πούτιν στην εξουσία στη Ρωσία μαζί με τη CIA»…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 22 Ιουν. 2021, 20:49, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ είν’ αυτός ο μεγάλος καλεσμένος Δρ. Steve Pieczenik που μιλάει εδώ και 20 χρόνια στην γνωστή εκπομπή “InfoWars” του δημοσιογράφου από το Τέξας Alex Jones (Άλεξ Τζόουνς) και που βγάζει συνέχεια μεγάλες αποκαλύψεις για το πολιτικό προσκήνιο καθώς και το…παρασκήνιο των ΗΠΑ και για τον οποίον σας γράφουμε εδώ και 7 μήνες;;;…

Στο άρθρο μας με τίτλο Αποκάλυψη-βόμβα: Ο Μπάντεν ΔΕΝ θα γίνει πρόεδρος. Το πραξικόπημα είναι ήδη σε εξέλιξη. Συλλάβαμε ήδη τον Πάπα και θα συλλάβουμε και τους Δημοκρατικούς…!!! σας είπαμε σε γενικές γραμμές ποιός είναι αυτός.

Π.χ.,…

Ο Dr. Steve Pieczenik (Δρ Στηβ Πιετσένικ) είναι ένας γνωστός Αμερικανός ψυχίατρος που εργάστηκε για χρόνια στο τμήμα Ψυχολογικού Πολέμου του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ. Ἠταν χρόνια μεγάλος αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών επί Ρήγκαν.

 

Βοήθησε επίσης στην ίδρυση της Δύναμης Δέλτα του Στρατού των ΗΠΑ. Ενέπνευσε επίσης τον διάσημο συγγραφέα Tom Clansy (Τομ Κλάνσι) να γράψει τα βιβλία του. Ο χαρκτήρας του Χάρισον Φόρντ στην τανία “Air Force One” βασίστηκε σε αυτόν στην πραγματική ζωή.

 

O Πιετσένικ βοήθησε χρόνια επίσης τη CIA στις…ΜΑΥΡΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ. Εϊναι ένας άνθρωπος που κατέχει βαθείς πληροφορίες εκ των έσω τόσο για το πολιτικό προσκήνιο όσο και για το πολιτικό…ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Ουάσινγκτον. Φοράει πολλά «καπέλα».

 

Όταν μιλάει, συμβαίνουν πράγματα, και πολλές από τις δικές του προβλέψεις περί μελλούμενων (σχετικώς προς το παγκόσμιον, πολιτικόν γίγνεσθαι) έχουν επαληθευθεί.

Τυχάνει επίσης μεγάλος αντισιωνιστής, αντινεοταξίτης καθώς και…πατριώτης αφοσιωμένος στην σωτηρία τόσο της Αμερικής όσο και όλου του κόσμου από τη μένεγη της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.

 

Άρα, για μας είναι μια πηγή στην οποίαν έχουν δώσει την προσοχή μας, διότι γνωρίζει πάρα πολλά βαθιά πράγματα, ιδιαίτερα όσον αφορά το πολιτικό πεπρωμένο του ίδιου του…ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ.

Στην χθεσινή επομπή του Άλεξ Τζόους, μίλησε ο κ Πιετσένικ για την κατάρρευση της Σοβιετικής Ενώσεως και πως αυτός, μαζί με μια ελιτιστική ομάδα Αμερικανών στρατιών και πρακτόρων της CIA, που προκάλεσαν αυτήν την κατάρρευση και πως, αχικά, ήταν μεγάλο λάθος που επέλεξαν τον Γκορμπατσόφ για συνεργασία από εκεί και πέρα και, με τη πάροδο του χρόμου, απεφάσιαν να τον αντικαταστήσουν με έναν μεγάλο Ρώσο πράκτορα της KGB (FSB) ονόματι…ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ…!!! ΓΙΑΤΙ??? Γιατί ήταν ένας πάρα πολύ καλά εκπευδευμένος πράκτωρ, πρώην πράκτωρ της Ανατολτικής Γερμανίας, μιλούσε διάφορες γλώσσες και ΟΧΙ ΜΟΝΟ. 



Αν και ο Γκορμπατσόφ, λέει ο κος Στηβ, είχε μια υπέροχη σχέση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ρέιγκαν, δεν ήταν αρκετά ισχυρός για να ελέγξει 14 ζώνες ώρας. Έτσι αναδόμησε αυτό το λάθος και στη συνέχεια επέλεξε έναν από τους μεγαλύτερους πράκτορες της KGB, τον κ. Vladimir Putin!!!

Τον συνέστησε επίσης η Άνγκελα Μέρκελ (που τον γνώριζε πολύ καλά χρόνια) για να γίνει ο νέος ηγέτης της Ρωσίας…!!!



Όλα αυτά απεκάλυψε ο κος Γκορμπατσόφ κατά τη διάρκεια της εκπομπής και μετά έδωσε συνέχεια σε αυτό ο κος Τζόουνς λέγοντας πως πριν 10 χρόνια είχε μιλήσει στο ρωσικό κανάλι RT για τη Ρωσία και, στο περιθώριο της εκπομπής, του ζήτησαν να τους μιλήσει μερικοί ιυψηλά ιστάμενοι αξιωματικοί της ρωσικής FSB και τον Τζόουνς τον ρωτούσαν συνέχεια «Πείτε μας για τον Δρ Στηβ Πιετσένικ…Αυτόν πως τον ξέρετε;;;… Ποιά η σχέσις του με τον Πούτιν;;;»…!!! Τους είχε στείλει ο ίδιος ο Πούτιν για να τον ρωτήσουν, τον Τζόουνς, για τον…Πιετσένικ…!!!

Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως γίνεται τώρα αποκατάσταση σχέσεων…ΗΠΑ-Ρωσίας. Πόση αλήθεια είμαστε πρόθυμοι να αντέξουμε τελικά σχετικά με το μεγάλο…ΘΕΑΤΡΟ που παίζεται από όλους αυτούς τους πολιτικούς-…ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ του μεγάλου, παγκοσμίου προσκηνίου της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;;; Πόσοι από εμάς είμαστε πια έτοιμοι να ρίξουμε μια ματιά…πίσω από την «κουρτίνα» για να μάθουμε τελικά τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο μας…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ;;;

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο και το «ψαχνό» για τον Πούτιν ξεκινάει από το 24:30 και μετά… 

Με πληροφορίες από  >> https://beforeitsnews.com/prophecy/2021/06/dr-steve-pieczenik-january-6-false-flag-we-are-in-the-midst-of-a-military-coup-plus-much-more-2521949.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr