Home ΗΠΑ Ο Τραμπ υπόσχεται να ξαναπάρει τον Λευκό Οίκο “Συντομότερα από ό, τι νομίζετε” στη διαφήμιση συγκέντρωσης χρημάτων. ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ οι Δημοκρατικοί!!!

Ο Τραμπ υπόσχεται να ξαναπάρει τον Λευκό Οίκο “Συντομότερα από ό, τι νομίζετε” στη διαφήμιση συγκέντρωσης χρημάτων. ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ οι Δημοκρατικοί!!!

by _
0 comment 293 views

Ο Τραμπ υπόσχεται να ξαναπάρει τον Λευκό Οίκο “Συντομότερα από ό, τι νομίζετε” στη διαφήμιση συγκέντρωσης χρημάτων. ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ οι Δημοκρατικοί!!!


Σε μια νέα εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων του GOP (των Κόμματος των Ρεπουμπλικάνων), ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει υποσχεθεί να «πάρει πίσω» τον Λευκό Οίκο και ότι οι Ρεπουμπλικάνοι θα αναλάβουν τον έλεγχο και των δύο σπιτιών του Κογκρέσου «νωρίτερα από ό, τι νομίζετε», στέλνοντας τους κριτικούς του σε κατάρρευση.

Η διαφήμιση δημοσιεύτηκε στη σελίδα YouTube της Εθνικής Γερουσιαστικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικανών, το σκέλος συγκέντρωσης κεφαλαίων για την Γερουσία της Γερουσίας, την Παρασκευή και στάλθηκε σε δωρητές το Σάββατο.

Περισσότερα εδώ >> https://www.infowars.com/posts/trump-promises-to-retake-white-house-sooner-than-you-think-in-fundraising-ad-critics-melt-down/

Και τώρα τα παρακάτω άρθρα μας θα σας διαβεβαιώσουν ότι τόσο ο Τράμπ όσο και οι υποστηριχτές του έχουν κάτι…ΕΝ ΤΩ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ, ΣΤΑ…ΣΚΑΡΙΑ προκειμένου να επιστρέψει στην ΕΞΟΥΣΙΑ…Ο ΤΡΑΜΠ!!! Εξ ου και ο παραπάνω υπαινιγμός του 45ο Προέδρου των ΗΠΑ…!!!….

ΜΠΟΥΜ!!! – Αδιάσειστα στοιχεία: Χάκεραν τις αμερικανικές εκλογές ΞΕΝΟΙ ΧΑΚΕΡΑΔΕΣ υπέρ του ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!!
Αναφορά: Ο…ΙΔΙΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ λέει τώρα στους υποστηρικτές του ότι αναμένει να αποκατασταθεί στην εξουσία μέχρι τον Αύγουστο!!!
Δήλωση-ΒΟΜΒΑ του πρ. συμβούλου του Τράμπ Μάικελ Φλίν: Πραξικόπημα τύπου Μιανμάρ «πρέπει να συμβεί» και στις ΗΠΑ!!!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr