Home ΗΠΑ ΜΠΟΥΜ!!! – Αδιάσειστα στοιχεία: Χάκεραν τις αμερικανικές εκλογές ΞΕΝΟΙ ΧΑΚΕΡΑΔΕΣ υπέρ του ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!!

ΜΠΟΥΜ!!! – Αδιάσειστα στοιχεία: Χάκεραν τις αμερικανικές εκλογές ΞΕΝΟΙ ΧΑΚΕΡΑΔΕΣ υπέρ του ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!!

by _
0 comment 316 views

ΜΠΟΥΜ!!! – Αδιάσειστα στοιχεία: Χάκεραν τις αμερικανικές εκλογές ΞΕΝΟΙ ΧΑΚΕΡΑΔΕΣ υπέρ του ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 05 Ιουν. 2021, 20:10, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Αν δεν ξέρετε ακόμη ποιός είναι ο κος Mike Lindell, διαβάστε πρώτα το άρθρο μας από το περασμένο Δεκ. του 2020 με τίτλο ΜΠΟΥΜ!!! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ πλέον: Ο Τράμπ εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει…ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ενάντια στον Μπάιντεν και τους Δημοκρατικούς!!!, διότι αυτά που είχαμε γράψει τότε, απ’ ό, τι φαίνεται, έχουν αρχίσει πλέον να…ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ…ΕΞΟΥΣΙΑ…!!!.. 

Ο Τραμπ κέρδισε τις εκλογές της 3ης Νοεμ. του 2020 με εκατομμύρια εκατομμύρια ψήφους! Ο Mike Lindell το αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία στο τελευταίο του ντοκιμαντέρ “Απολύτως 9-0”.

Οι συλλήψεις πακέτων (Packet Captures, ή P-Caps) είναι ψηφιακά δακτυλικά αποτυπώματα συναλλαγών στον κυβερνοχώρο. Υπήρξαν χιλιάδες P-caps κινεζικών παραβιάσεων στις 3 Νοεμβρίου που χειραγώγησαν το αποτέλεσμα των εκλογών υπερ του…ΜΠΑΙΝΤΕΝ.

Δείτε πώς μόνο 20 από αυτές τις συλλήψεις πακέτων παρέχουν σαφώς την ψηφιακή εγκληματολογική απόδειξη της επίθεσης στον κυβερνοχώρο της Κίνας και της εκλογικής κλοπής! Τους πιάσαμε στα πράσα!

Δεδομένων πάντων τούτων, ο Τραμπ δεσμεύεται πλέον να επιστρέψει στον….Λευκό Οίκο! Και θέλει τώρα να περάσει έναν λογαριασμό…10 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στην…ΚΙΝΑ για όλες τις απώλειες που έχει προκαλέσει το Covid σε όλο τον κόσμο!

Στο παρακάτω βίντεο, ο κος Mike Lindell μας βγάζει στην οθόνη ΑΔΕΙΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ότι τις εκλογές τις «πείραξαν» ξένοι χακεράδες από την…ΚΙΝΑ, το…ΙΡΑΝ, τη…ΓΕΡΜΑΝΙΑ, την…ΟΥΚΡΑΝΙΑ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! Έχουμε ΟΛΑ τα στοιχεία (διευθύνσεις IP, χώρες και πόλεις προελέσεως, συντεταγμένες του γεωγραφικού μήκους και πλάτους των γεωγραφικών θέσεων των χακεράδων) προκειμένου να ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΟΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΕΛΙΚΑ, Ο…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥΣ!!!



Τα παρακάτω αποσπάσματα (στιγμιότυπα οθόνης) προέρχονται από τις επίπονες έρευνες που έκαναν για τον κο Mike Lindell αρκετοί τεχνικοί εμπειρογνώμονες και, σύμφωνα με τους ίδιους, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ,ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!!!…





Δείτε τώρα το βίντεο!….

Trump Won by MILLIONS! Vows Return to White House 100% Lindell’s 9-0 PROOF! China’s $10 Trillion Tab

Published June 4, 2021 18,508 Views

________

Διαβάστε τώρα! >> Αναφορά: Ο…ΙΔΙΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ λέει τώρα στους υποστηρικτές του ότι αναμένει να αποκατασταθεί στην εξουσία μέχρι τον Αύγουστο!!!

_________

Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ  (GreekNewsOnDemand.com) έχουμε γράψει εδώ και 8 μήνες περίπου πάρα πολλά άρθρα για αυτό το θέμα περι της μεγάλης κλοπής των αμερικανικών εκλογών από τον Μπάιντεν και τους Δημοκραστικούς. Για περισσότερα, δείτε το ειδικό τμήμα του σάιτ μας που λέγεται….

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ

_______

Για περισσότερα για όλα αυτά σχετικά με την ΚΛΟΠΗ των Εκλογών της 3ης Νοέμ. του 2020 από τον Μπάιντεν και τους Δημοκρατικούς, δείτε το ειδικό τμήμα του σάιτ μας ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ όπου σας τα έχουμε ήδη αποκαλύψει όλα!…

———-

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr