Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Δήλωση-ΒΟΜΒΑ του πρ. συμβούλου του Τράμπ Μάικελ Φλίν: Πραξικόπημα τύπου Μιανμάρ «πρέπει να συμβεί» και στις ΗΠΑ!!!

Δήλωση-ΒΟΜΒΑ του πρ. συμβούλου του Τράμπ Μάικελ Φλίν: Πραξικόπημα τύπου Μιανμάρ «πρέπει να συμβεί» και στις ΗΠΑ!!!

by _
0 comment 231 views

Δήλωση-ΒΟΜΒΑ του πρ. συμβούλου του Τράμπ Μάικελ Φλίν: Πραξικόπημα τύπου Μιανμάρ «πρέπει να συμβεί» και στις ΗΠΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 01 Ιουν. 2021, 20:23, ώρα  Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Δήλωση-ΒΟΜΒΑ ξεσπόμισε εχθές, στις 31 Μάιου, ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Προέδρου Ντόναλντ Τράμπ Μάικελ Φλίν λέγοντας ότι πραξικόπημα τύπου Μιανμάρ «πρέπει να συμβεί» και στις ΗΠΑ!!!

Σύμφωνα από το RT.com, ο εξ απορρήτων του Τραμπ και ε.α. στρατηγός του Στρατού των ΗΠΑ, Μάικλ Φλίν, συγκλόνισε πολλούς, αφού εμφανίστηκε να είναι υπέρ ενος….πραξικοπήματος στην Αμερική σε συνέδριο στο Ντάλας του Τέξας!!!

Μιλώντας σε ένα πλήθος υποστηρικτών του Τραμπ σε μια εκδήλωση που ονομάζεται “Μάζωξη Υπερ Πίστεως & Πατρίδος των Αμερικανών Πατριωτών” (The For God & Country Patriot Roundup), ο Flynn ρωτήθηκε από έναν άγνωστο άντρα «γιατί αυτό που συνέβη στη Μιανμάρ δεν μπορεί να συμβεί κι εδώ».

Για την ιστορία, πραξικόπημα τον Φεβρουάριο φέτος οδήγησε τον στρατιωτικό αρχηγό Min Aung Hlaing να εγκατασταθεί ως ηγέτης της Μιανμάρ, και οι μήνες που ακολούθησαν είδαν εκατοντάδες πολίτες να σκοτώνονται σε βίαιες καταστολές. Χιλιάδες έχουν εγκαταλείψει τη χώρα για να αναζητήσουν καταφύγιο.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο …

Στο συνέδριο του Ντάλας, η αναφορά ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος κέρδισε επευφημίες από το πλήθος. Ο Flynn απάντησε ότι δεν υπάρχει «λόγος» που δεν θα μπορούσε να συμβεί στις ΗΠΑ, προσθέτοντας ακόμη και ότι «θα έπρεπε να συμβεί», στο οποίο το πλήθος απάντησε ακόμη και πάλι με επευφημίες.

Πλάνα από την φαινομενική έγκριση του πραξικοπήματος του Φλίν έγινε μεγάλο θέμα στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, που οδήγησε τους Αριστερούς επικριτές να κατηγορήσουν τον πρώην σύμβουλο εθνικής ασφάλειας του Τράμπ ότι προωθεί τη βία και ενδεχομένως και πόλεμο για να αποκατασταθεί ο Τραμπ στο αξίωμά του.

Ο Flynn κατέστησε σαφές στο παρελθόν ότι πιστεύει ότι οι προεδρικές εκλογές του 2020 ήταν δόλιες. Πρότεινε τον Δεκέμβριο ότι ο τότε Πρόεδρος Τραμπ θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις «στρατιωτικές του δυνατότητες» για να «ξαναρχίσει» τις εκλογές σε πολιτείες-κλειδιά όπου αμφησβητείται ΑΚΟΜΗ το αποτέλεαμα των εκλογών μετά από τόσους μήνες!!!

Διαβάστε τώρα το άρθρο μας με τίτλο Μεγάλη Δικηγόρος Sidney Powell: «Ο Τράμπ θα αποκατασταθεί στην εξουσία!» Συμφωνούν οι Lin Wood & Στρατηγός Μ. Flynn: «Τις εκλογές τις κέρδισε ο Τράμπ!», διότι ΟΛΟΙ οι μεγάλοι υποστηριχτές του Τράμπ, που είναι και μεγάλα ονόματα, συνεχίζουν να λένε ότι…Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΡΕΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ…ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΣΤΙΚΟΥΣ, ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!

Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ  () έχουμε γράψει εδώ και 8 μήνες περίπου πάρα πολλά άρθρα για αυτό το θέμα περι της μεγάλης κλοπής των αμερικανικών εκλογών από τον Μπάιντεν και τους Δημοκραστικούς. Για περισσότερα, δείτε το ειδικό τμήμα του σάιτ μας που λέγεται….

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ

_______

Για περισσότερα για όλα αυτά σχετικά με την ΚΛΟΠΗ των Εκλογών της 3ης Νοέμ. του 2020 από τον Μπάιντεν και τους Δημοκρατικούς, δείτε το ειδικό τμήμα του σάιτ μας ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ όπου σας τα έχουμε ήδη αποκαλύψει όλα!…

_______

#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι, Jenna Ellis.

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software, Jenna Ellis.

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr