Home Greek News Κινδυνεύουν να ΠΕΘΑΝΟΥΝ τώρα 2 εκατ. ΕΛΛΗΝΕΣ. Καλούμε για τη σύλληψη του Μητσοτάκη και της συμμορίας του γιατί ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ εσκεμμένα το ελληνικό γένος ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ με τα ΕΜΒΟΛΙΑ!!!

Κινδυνεύουν να ΠΕΘΑΝΟΥΝ τώρα 2 εκατ. ΕΛΛΗΝΕΣ. Καλούμε για τη σύλληψη του Μητσοτάκη και της συμμορίας του γιατί ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ εσκεμμένα το ελληνικό γένος ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ με τα ΕΜΒΟΛΙΑ!!!

by _
0 comment 213 views

GREEKNEWSONDEMAND.com: LIVE από το Χόλιγουντ! Καλούμε για τη σύλληψη του Μητσοτάκη και της συμμορίας του γιατί ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ εσκεμμένα το ελληνικό γένος!! Αντισταθείτε και ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ γιατί σας θέλουν όλους ΝΕΚΡΟΥΣ!!! / #Ελλαδα #κορωνοϊός

Δείτε τη σημερινή εκπομπή του Ελληνο-Αμερικανού δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη όπου καλεί τόσο τον Ελληνικό Λαό όσο και την Ελληνική Αστυνομία και τον Ελληνικό Στρατό, κτλ., να ξεσηκωθούν όλοι μαζί λόγω του άκρως επικίνδυνου για την Πατρίδα μας σχεδίου εμβολιασμού της προδοτικότατης κυβερνήσεως Μητσοτάκη που ενδεχομένως θα στοιχίσει τη ζωή σε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΦΟΡΕΣ!!!

ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ….ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ…ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΣΘΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΘΑ ΚΑΕΙΣ!!!

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ/ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΣΤΟΝ…ΟΛΕΘΡΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ!!!! ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ!!! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΙΩΣ…ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ!!!….ΣΑΝ ΑΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr