Home Κορωνοϊος ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Το διαζύγιο Μπιλ & Μελίντα δείχνει πως ο Γκέιτς εκβίαζε αξιοματούχους χωρών με τη παιδεραστία για να συμβαδίσουν με την «πανδημία» με τη βοήθεια του…ΕΠΣΤΑΪΝ!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Το διαζύγιο Μπιλ & Μελίντα δείχνει πως ο Γκέιτς εκβίαζε αξιοματούχους χωρών με τη παιδεραστία για να συμβαδίσουν με την «πανδημία» με τη βοήθεια του…ΕΠΣΤΑΪΝ!!!

by _
0 comment 271 views

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Το διαζύγιο Μπιλ – Μελίντα δείχνει πως ο Γκέιτς εκβίαζε πολιτικούς, ιατρούς, εμπειρογνώμονες σε θέματα υγείας, κτλ., με τη παιδεραστία για να συμβαδίσουν με την «πανδημία» με τη βοήθεια του…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ!!!

Την ψευτο-πανδημία την ξεκίνησε αρχές του 2020 ο Γκέιτς λόγω του ότι βρισκόταν σε…ΠΑΝΙΚΟ εκείνη την εποχή λόγω του ότι όλα τα Μ.Μ.Ε. του κόσμου ησχολούντο με όλες αυτές τις αποκαλύψεις περι των δεσμών του με τον…ΕΠΣΤΑΪΝ. Γι’ αυτό χρειάστηκε να βρει ο ίδιος τον πιο τέλιο αντιπερισπασμό ώστε απο παιδερασστής να μετατραπεί σε…«σωτήρα» λόγω… «COVID»….!!!…
Η ψευτο-πανδημία ήταν ήταν στα «σκαριά» εδώ και χρόνια, απλώς  και εξ ανάγκης, βρήκε και την καλύτερη αφορμή και τον σωστό συγχρονισμό για να ξεκινήσει όλα αυτά εις βάρος όλης της ανθρωπήτητος και για να σώσει το…δικό του πετσί…!!!
ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΡΘΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ….!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Μπιλ Γκέιτς: «Έξαλλη» η Μελίντα μετά τη συνάντηση με τον Έπσταϊν το 2013 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…



-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 06 Μάιου 2021, 10:21, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρώτο μας άρθρο για τους…ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ του Μπιλ Γκέιτς με το φιλαράκι του τον…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ με τίτλο ΔΕΙΤΕ με ΠΟΙΟΝ έκανε παρέα ο Μπίλ Γκέιτς που μας προτείνει τώρα να εμβολιαστούμε λόγω ΨΕΥΤΟκορωναϊού! ΤΟΝ ΤΖΕΦΙ ΕΠΣΤΑΪΝ!!!, σας είχαμε αποκαλύψει πως δεν ήσαν μόνο οι Κλίντον, ο Τράμπ και άλλα γνωστά ονόματα που ήσαν προσωπικοί ΦΙΛΟΙ του αρχιπαιδεραστή, εδώ και ΧΡΟΝΙΑ, αλλά ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται κι ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ!

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2020/04/11/%ce%b4%ce

Γι ‘αυτό πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν απαυδήσει με αυτόν τον μεγάλο απατεώνα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, να πούμε το λιγότερα. Εδώ στις ΗΠΑ υπάρχει ένταλμα σύλληψης για τον Μπίλ Γκέιτς. Διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο ΙΔΟΥ το Ένταλμα Σύλληψης του…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!!! για περισσότερα. Έχει καταχωρηθεί Εθνικό εθνικό Μητρώο των ΗΠΑ αυτό το πράγμα!

Οι δε αποκαλύψεις για τη σχέση που είχε ο Γκέιτς με τον Επστάιν έχουν ξαναρχίσει να απασχολούν το κοινό, διότι, και σύμφωνα με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν βρεί πλέον το φως για όλα αυτά, η σχέση τους πάει πιο πολύ πίσω, στο, δηλαδή, τουλάχιστον, έτος…2000!

Το μεγάλο αμερικανικό κανάλι MSNBC είχε κάνει το 2019 (προ πανδημίας) εκτεταμένο ρεπορτάζ για αυτό το καυτό θέμα. Εκείνη την εποχή, όλα τα ΜΜΕ κατακεραύνωναν τον Γκέιτς για τη φιλία του με τον Τ. Επστάιν, ενώ, το 2020, τον Γκέιτς τον μετέτρεψαν ξαφνικά και «όλως τυχαίως» σε…«σωτήρα» λόγω του ψευτο–πανδημίας!

Δηλαδή, η πανδημία = μεγάλο ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ ή ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΚΕΪΤΣ ΚΑΙ ΕΠΣΤΑΪΝ!!!



Ο Γκέιτς είχε βοηθήσει τον Έπσταϊν πριν μερικά χρόνια να δημιουργήσει ένα “φιλανθρωπικό τραστ” για να “βοηθήσει” τις νέες γυναίκες σε χώρες του τρίτου κόσμου. ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ???!!!

Εκείνη την εποχή, ο Επσταϊν δελέαζε πολλές ανήλικες γυναίκες στον «ιστό της αράχης» του που ήταν και αντίθετο με τις αρχές και αξίες του Ιδρύματος Γκέιτς, κτλ. Αλλά παρ’ ολ’ αυτά, αυτά τα ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΕ ο Γκέιτς μόνο και μόνο για τον καλό του φίλο Τζέφρι!!!

Δείτε τώρα το ρεπορτάζ του MSNBC…

Επίσης, ο Μπιλ Γκέιτς πέταξε στο αεροσκάφος Lolita Express του Epstein το 2013, τέσσερα χρόνια μετά την απελευθέρωση του αρχι–παιδόφιλου από τη φυλακή για αποπλάνηση ανηλίκου! ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ, αφού ο Γκέιτς έχει το δικό ιδιωτικό τζέτ μεγάλης αξίας;;;

Δείτε τώρα το όνομα του ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ να καταγράφεται στο ημερολόγιο πτήσεων του αεπλάνου του…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ!!!….



Τόσο το DailyMail.com όσο κι άλλα μεγάλα σάιτ ειδήσεων εχουν δηοσιεύσει τα δικαστικά έγγραφα του διαζυγίου αυτού του παντοδύναμου ζευγαριού.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, και συμφώνα με ρποετάζ του InfoWars.com, ο Μπίλ έχει πει ψέματα και στις…ΑΡΧΕΣ για τις δοσοληψίες του με τον αρχι-παιδεραστή, ιδιαίτερα όσον αφορά τα ταξίδια που είχε πραγματοποιήσει με τον…ΕΠΣΤΑΪΝ, με το ιδιωτικό αεροσκάφος του Έπστάιν (που λέγεται….”THE LOLITA EXPRESS”) σε Παρίσι, Νέα Υόρκη και στο ιδιωτικό νησάκι του κιου Τζέφρι που έχει βαπτιστεί…«ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ» (“Pedo Island”). Κι όταν ο Γκέιτς διέμενε σε αυτά τα μέρη, έμενε στα μεγάλα παλάτια του…σεξ και στα παλάτια των…διεστραμμένων, εκεί, δηλαδή, που πάνε όλοι οι…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ!!!

Δείτε τώρα την παρακάτω εικόνα για να πάρετε μια ιδέα του πού πήγαιναν Γκέιτς και Επστάιν…

Αλλά πάλι δεν σταματάμε εδώ, διότι σύμφωνα πάλι με τον δημοσιογράφο από το Τέξας κο Άλεξ Τζόουνς (InfoWars.com) και την ομάδα ερευνητών του που έχουν εντρυφήσει πάνω στα επίμαχα νομικά έγγραφα του διαζυγίου του Μπιλ και της Μελίντα, ο Γκέιτς δεν συνεργαζόταν μόνο με τον Επστάιν, αλλά και με άλλου προαγωγούς…ανήλικων δούλων του σεξ για να εκβιάσει και να ασκήσει έλεγχο σε κορυφαίους ιατρούς και επιστήμονες από όλο τον κόσμο για να συμπορευτεούν με την σκοτεινή ατζέντα του για την ψευτο-πανδημία του…ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού!!! Μιλάμε, δηλαδή, για διεστραμμένους υγεινομικούς, κτλ., που είχαν εμπλακεί κι αυτοί στην…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ!!! Δηλαδή, ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος για τον οποίον τόσο πολλοί  εμπειρογνώμονες σε θέματα υγείας έχουν συμβαδίσει με την απατηλή γραμμή του Γκέιτς κι του Π.Ο.Υ. όσον αφορά τον χειρισμό της «πανδημίας», της οποίας ο «ιός» δεν έχει αποδειχτεί ότι υπάρχει ποτέ!!!



Άρα, δεν ήταν μόνο τα χρήματα του Μπιλ Γκεϊτς που επηρέασε τον ΠΟΥ και τις υγειονομικές πολικές ολόκληρων χωρών σχετικά με την «πανδημία» ώστε να πάρει τον έλεγου της παγκόσμιας πολιτικής υγείας, αλλά ήταν και το…ΣΕΞ που τους είχε επηρεάσει!!!

Δείτε τώρα τη πρώτη σελίδα του εγγράφου…

Για τις πρώτες 12 σελίδες εγγράφου πατήστε εδώ. >> https://dam.tmz.com/document/96/o/2021/05/03/9614c3c36f7c48d6aab9ec0c7e7f8932.pdf

Ο Άλεξ Τζόουνς (Alex Jones) με τα δικαστικά έγγραφα του διαζυγίου του Μπίλ και της Μελίντα Γκέιτς / Image Credit: InfoWars.com and Banned.video

ΣημειωτέονΔιαβάστε επίσης το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο ΙΔΟΥ οι κύριες πηγές εισοδήματος του Τζέφρι Επσταϊν: Ο Μπιλ Γκεϊτς και ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!! για να μάθετε περισσότερα για τις δοσοληψείς Γκέιτς και Επστάιν και πως ο Επσταίν…ΠΛΟΥΤΙΣΕ τόσο πολύ τις τελευταίες δεκαετίες. Θα σας αρέσει…ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ!!!

Απ᾽ ὀ, τι φαίνεται και ὄπως αποδεινύεται από τις έρευνες που έχουν κάνει δημοσιογράφοι για αυτό το θέμα, το σεξ και την παιδεραστία τις χρησιμοποιεί ο Γκέιτς, για να εκβιάσει ανθρώπους σε θέσεις-κλειδιά ώστε να συμμορφωθούν με τον σκοτεινή του ατζέντα για τη μείωση του παγκοσμίου πληθυσμού!!! Γι᾽αυτό τον κααλύτερο «διδάσκαλο» είχε -για ένα μεγάλο διάστημα για να τον διδάξει όλα αυτά– τον ίδιον τον…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ!!!



Και τέλος, είμαστε της γνώμης και σύμφωνα με τις δικές μας έρευνες εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewOnDemand.com), ότι την ψευτο-πανδημία την ξεκίνησε αρχές του 2020 ο Γκέιτς λόγω του ότι βρισκόταν σε…ΠΑΝΙΚΟ εκείνη την εποχή λόγω του ότι όλα τα Μ.Μ.Ε. του κόσμου ησχολούνται με όλες αυτές τις αποκαλύψεις περι των δεσμών του με τον…ΕΠΣΤΑΪΝ. Γι’ αυτό χρειάστηκε να βρει ο Γκέιτς τον πιο τέλιο αντιπερισπασμό ώστε απο παιδερασστής να μετατραπεί σε…«σωτήρα» λόγω… COVID. Η ψευτο-πανδημία ήταν ήταν στα «σκαριά» εδώ και χρόνια, απλώς  και εξ ανάγκης, βρήκε και την καλύτερη αφορμή και τον σωστό συγχρονισμό για να ξεκινήσει όλα αυτά εις βάρος όλης της ανθρωπήτητος και για να σώσει το…δικό του πετσί…!!!

Είναι να απορεί κανείς πως σύμφωνα με το σημερινο άρθρο του Πρώτου Θέματος με τίτλο Μελίντα Γκέιτς: Εβαλε στην τσέπη 1,8 δισ δολάρια και έφυγε σε ιδιωτικό νησί, μαθαίνουμε πως η Μελίντα νοίκιασε το Calivny Island στην Καραϊβική για 132.000 δολάρια τη βραδιά …όλη η οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό της…και η κόρη τους, η Τζένιφερ, η μεγαλύτερη από τα τρία παιδιά του Μπιλ και της Μελίντα, μιλά για «δύσκολη περίοδο για την οικογένεια» και ζήτησε σεβασμό της ιδιωτικότητας. Γιατι;;; Γιατί σύμφωνα πάλι με τον κο Άλεξ Τζόουνς, έχουν καταντροπιαστεί όλοι στην οικογένεια Γκέιτς λόγω των πρόσφατων περαιτέρω αποκαλύψεων για την μακροχρόνια σχέση μεταξύ Γκέιτς και…ΕΠΣΤΑΙΝ και απλά θέλουν τώρα να φύγουν μακριά από όλα αυτά στην περίπτωση που έλθει πίσω να τους στοιχειώσει όλους!!!

Και τέλος, υπάρχουν πολλοί πλέον που κάνουν λόγω για…ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των ύπουλων σχεδίων του Γκέιτς και των συναδέλφων του για την περαιτέρω εξαπάτηση του κόσμου με την ψευτο-πανδημία του και το διαζύγιό του με τη Μελίντα εἴναι ενδεικτικό αυτού διότι η κα Μελίντα έχει αντιληφθεί πλέον το μέγεθος της καταστροφής που έχει κάνει ο άνδρας της με τα…ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ και ξέρει ότι οι μέρες είναι…ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΠΙΑ. Γι᾽αυτό προσπαθεί τώρα να βρεί «διέξοδο» άπο όλα αυτά, αλλά είναι ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ…

Δείτε τώρα τα σχετικά βίντεο…


Bill Gates flew on Epstein’s Lolita Express in 2013, four years after the deceased pedophile was released from prison for soliciting sex from a minor.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr