Home Greek News ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ελληνίδα της Βορείου Ηπείρου: «Δεν βρίσκουμε την συμπαράσταση της ελληνικής κυβέρνησης! Είμαστε αδικημένοι!»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ελληνίδα της Βορείου Ηπείρου: «Δεν βρίσκουμε την συμπαράσταση της ελληνικής κυβέρνησης! Είμαστε αδικημένοι!»

by _
0 comment 248 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ελληνίδα της Βορείου Ηπείρου: «Δεν βρίσκουμε την συμπαράσταση της ελληνικής κυβέρνησης! Είμαστε αδικημένοι!»

Το χωριό της, Δερβιτσάνη,  είναι δίπλα στο χωριό του Έλληνος ἥρωος Κωνσταντίου Κατσίφα!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 30 Μαρ. 2021, 18:37, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σήμερα μας μίλησε η κα Βασίλω Ντούρου, κάτοικος του Λος Άντζελες που έμεινε χρόνια στην Αθήνα.

Κατάγεται από το χωριό Δερβιτσάνη που ευρίσκεται στην Βόρειο Ήπειρο (ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!), δίπλα στο χωριό του Έλληνα ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα!

Μας μίλησε για το μεγάλο θέμα περι των συντάξεων των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, για το οποίο νιώθουν  πολύ αδικημένοι οι ίδιοι για ευνόητους λόγους διότι η ελληνική κυβέρνηση ΔΕΝ τους δίνουν όσα θα έπρεπε, παρ ‘όλο που έχουν δουλέψει τόσο χρόνια στην Ελλάδα και που έχουν συμπληρώσει και τον απαιτούμενο αριθμόν ενσήμων, κτλ.

Γενικά μας είπε η κα Ντούρου ότι «Δεν βρίσκουμε την συμπαράσταση της ελληνικής κυβέρνησης!…Κρατάμε Θερμοπύλες στην Βόρεια Ήπειρο…Οι Έλληνες της Έλληνες Ελλάδος μας αγκάλιασαν, αλλά όχι όσο θα έπρεπε…Νιώθουμε πληγωμένοι…ΔΕΝ μας έδωσαν τη συμπαράσταση που έπρεπε…Μη μας κοιτάτε ως ‘ξένους’ διότι είμαστε κι εμείς ΕΛΛΗΝΕΣ!»

Και μετά από…25 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, κατάφερε τελικά αποκτήσει…ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ λόγω της γνωστής ελληνικής γραφειοκρατίας!

Ο γιός της κας Ντούρου είναι ένας επιτυχημένος γιατρός εδώ στο Λος Άντζελες και αυτή μαζί με τον σύζυγό της έχουν δουλέψει πολύ σκληρά εδώ στις ΗΠΑ για να προκόψουν και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!

Δείτε τώρα τη συνέντευξη….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr