Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΣΟΚ: Πέθανε ο ΝΕΟΣ και ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ πρόεδρος της Τανζανίας!!! Μήπως τον «καθάρισαν» ΚΙ ΑΥΤΟΝ;;;

ΣΟΚ: Πέθανε ο ΝΕΟΣ και ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ πρόεδρος της Τανζανίας!!! Μήπως τον «καθάρισαν» ΚΙ ΑΥΤΟΝ;;;

by _
0 comment 264 views

ΣΟΚ: ΣΟΚ: Πέθανε ο ΝΕΟΣ και ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ πρόεδρος της Τανζανίας!!! Μήπως τον «καθάρισαν» ΚΙ ΑΥΤΟΝ;;;

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Η ΜΑΦΙΑ του Μπίλ Γκείτς και του ΠΟΥ συνεχίζουν να «καθαρίζουν» πολιτικούς ηγέτες που ΔΕΝ προωθούν το ΨΕΥΔΟ-COVID-19…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 17 Μαρ. 2021, 15;27, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Τον περασμένο Ιούλιο του 2020 στο άρθρο μας με τίτλο ΣΟΚ: Πέθανε ο πρόεδρος του Μπουρούντι αφού διέταξε πρώτα στον ΠΟΥ να εγκαταλείψει τη χώρα του!!! σας είχαμε ενημερώσει για το ξαφνικό θάνατο του προέδρου της χώρας Μπουρούντι, Πιερ Ενκουρουνζίζα.
Και γράψαμε…



Σύμφωνα τώρα με το σάιτ NewPost.gr, διαβάζουμε τα εξής για τον…ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟ του προέδρου αυτής της χώρας…

Πέθανε από «καρδιακή ανακοπή» ο πρόεδρος του Μπουρούντι Πιερ Ενκουρουνζίζα. Η κυβέρνηση κήρυξε επταήμερο εθνικό πένθος. Προήδρευε της χώρας από το 2005.

Ο πρόεδρος του Μπουρούντι Πιερ Ενκουρουνζίζα, στα πενήντα πέντε του χρόνια, πέθανε χθες από «καρδιακή ανακοπή», ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας.

 

«Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας του Μπουρούντι ανακοινώνει με μεγάλη θλίψη στους πολίτες της χώρας και στη διεθνή κοινότητα τον απροσδόκητο θάνατο του Πιερ Ενκουρουνζίζα, προέδρου της Δημοκρατίας του Μπουρούντι, στο νοσοκομείο Cinquantenaire στο Καρούζι (κεντροανατολικά) από καρδιακή ανακοπή», ανέφερε η ανακοίνωση.

Λοιπόν, όλα αυτά περι του «αν η καρδιακή ανακοπή που ήταν η αιτία θανάτου του Ενκουρουνζίζα συνδέεται με ενδεχόμενη μόλυνσή του με τον ιό της Covid-19» είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ αφού μόνο κορωνοϊός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και το έχει αντιληφθεί αυτό τελευταίως πολύς κόσμος σε όλο τον κόσμο για ευνόητους λόγους! Δηλαδή, έχει κσταρρεύσει πλήρως το αφήγημα αυτού μέγα ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη! για περισσότερα.



ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Μπουρούντι Ενκουρουνζίζα;;; 
Αυτό που μπορούμε να σας πούμε επ᾽αυτού είναι (1ον) τον ΠΟΥ τον είχε διώξει πρόσφαστα από τη χώρα του ο Ενκουρουνζίζα και (2ον) μετέτρεψε το ιατρικό σύστημα της χώρας σε ένα σύστημα…ΟΜΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ και (3ον) αφού έκανε όλα αυτά,…ΕΠΑΘΕ ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!
Απ, ὀ,τι φαίνεται, ο «χρόνος αντιδράσεως» του κου Μπίλ Γκείτς και του Παγκόσμιου Οραγανισμού υγείας και…ΕΞΥΠΝΟΣ καθώς και καλά…ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ: όχι πολύ νωρίς και όχι πολύ αργά. Πέθανε, δηλαδή, ο άνθρωπος —στα…55 του– μόνο 3 εμδομάδες ΜΕΤΑ την ρίξη του με τον ΠΟΥ, τον οποίον ΠΟΥ τον ελέγχει ο Μπίλ Γκέιτς με τα χρήματά του.
Μην ξενάμε πως, τελευταίως, ο Γκέιτς κι ο ΠΟΥ έχουν πιαστεί «στα πράσα» να…ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΜΣΟ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΟΥ κου…ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ.
Δείτε τώρα τα ακόλουθο γαλλικά δημοσιεύματα που αναφέρονται ΣΕ ΑΥΤΟ. Π.χ., λένε ότι περι τα μέσα Μαΐου 2020, οι αξιωματούχοι του ΠΟΥ κηρύχθηκαν “persona non grata”, πρόσωπα ΜΗ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ, στο Μπουρούντι. Ο Πρόεδρος του Μπουρούντι Πιερ Νκουρουνζίζα διέταξε μετά στους εμπειρογνώμονες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) να εγκαταλείψουν την επικράτειά του. Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι ο πρόεδρος είχε αρχίσει να χρησιμοποιεί μορφές παραδοσιακής, ομοιοπαθητικής ιατρικής στη χώρα ΠΡΙΝ το θάνατό του…!!!…

Le président du Burundi Pierre Nkurunziza décède d’un arrêt cardiaque

https://francais.rt.com/international/75836-president-burundi-pierre-nkurunziza-decede-arret-cardiaque

 

VOILA POURQUI IL EST MORT !!!!   ARTEMISIA (…..PROCHAIN MORT Le President de la Madagascar )

 

LE 21 MAI 2020 ….Les responsables de l’OMS sont déclarés ‘persona non grata’ au Burundi. Le président burundais, Pierre Nkurunziza a sommé les experts de l’Organisation Mondiale de la Santé (OMS) de quitter son territoire  

 

https://www.africatopsuccess.com/burundi-nkurunziza-expulse-les-experts-de-loms/

https://www.ivoirebusiness.net/articles/expulsion-du-representant-de-loms-au-burundi-le-president-du-burundi-recoit-les

 

OMS / BILL GATES n’ont pas perdu de temps……

Είναι oλοφάνερο λοιπόν πως αυτόν τον άνθρωπον τον…«ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ» επειδή δεν ήθελε να προωθεί το ΜΕΓΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού στη χώρα του!!! 
Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι σειρά έχει τώρα ο…ΛΑΛΙΣΤΑΣΤΟΣ ΠΕΡΙ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ…ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ, John Magufuli!!!
Τον περασμένο Μάιο του 2020, ο κος John Magufuli είχε εκθέσει πλήρως την όλη ΑΠΑΤΗ του ψεύτικου ιού-φάντασμα που ακούει στο όνομα COVID-19 και τώρα αυτός ο άνθρωπος είναι πλέον…ΝΕΚΡΟΣ!!!



Πάμε να δούμε πρώτα τι είχε πει τότε ο Πρόεδρος αυτής της Αφρικανικής χώρας…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΣΕ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ)

Angelo Karageorgos

 

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΣΕ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑ! O πρόεδρος της Τανζανίας John Magufuli όντας και διδάκτωρ Χημείας αποκαλύπτει ότι έδωσε στο εργαστήριο της χώρας του δείγματα από διάφορα ζώα, φρούτα ακόμα και από λάδι αυτοκινήτου κρύβοντας ότι δεν ήταν ανθρώπινα.

 

Προς μεγάλη του έκπληξη τα τεστ έβγαλαν μια κατσίκα και μια παπάγια θετικές! Είχα πει πολλές φορές στις εκπομπές ότι μετά την απάτη των θανώντων θα έρθει η ώρα που θα μαθευτεί και η απάτη των κρουσμάτων. Αρχικό βίντεο βρέθηκε εδώ https://youtu.be/wKRcPFk3v9k Ελληνικός Υποτιτλισμός από εμένα

 

Και τώρα και σύμφωνα με το Al Jazeera, διαβάζουμε τα εξής συγκλονιστικά για τον Πρόεδρο αυτής της χώρας…

Πέθανε ο πρόεδρος της Τανζανίας John Magufuli στα 61 του

Η Αντιπρόεδρος Samia Suluhu Hassan ανακοίνωσε το θάνατο του 61χρονου μετά από εβδομάδες αβεβαιότητος για την υγεία και την τύχη του.

Σε τηλεοπτική ομιλία προς το έθνος αργά την Τετάρτη, η Αντιπρόεδρος Samia Suluhu Hassan δήλωσε ότι ο 61χρονος πρόεδρος πέθανε από «καρδιακή πάθηση», την οποία υπέφερε για μια δεκαετία, σε νοσοκομείο στο Dar-Es-Salaam.

Ο Magufuli είχε εισαχθεί για πρώτη φορά για λίγο στο Ιατρικό Ινστιτούτο Jakaya Kikwete στις 6 Μαρτίου, αλλά στη συνέχεια πήρε εξιτήριο, δήλωσε η Χασάν (Hassan) στην κρατική τηλεόραση. Αλλά μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο στις 14 Μαρτίου μετά από αδιαθεσία.



Αφού ανακοινώθηκε ο θάνατος, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Ζίττο Κάμπουε είπε ότι μίλησε με την Χασάν για να εκφράσει συλλυπητήρια για το θάνατο του Μαγκούφι.

Περισσότερα εδώ >> https://www.aljazeera.com/news/2021/3/17/tanzanian-president-john-magufuli-is-dead-vp

Και τέλος, είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ, λοιπόν, ότι οι πολιτικοί ηγέτες χωρών που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να συμμετάσχουν στην μεγάλη ΑΠΑΤΗ του COVID-19 είτε…ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝΤΑΙ είτε…ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ είτε…ΔΟΛΟΦΟΥΝΤΑΙ!!!
Π.χ.,, στο άρθρο μας με τίτλο Συνωμοσία για τη δολοφονία του προέδρου Andry Rajoelina της Μαδαγασκάρης μετά την άρνησή του να δωροδοκηθεί από τον Bill Gates! είχαμε γράψει τα εξής διαφωτιστικά για αυτό… 

Σύμφωνα με το σάιτ  thenigerianvoice.com (εδώ παραθέτουμε μερικά αποσπάσματά αυτού) διαβάζουμε τα εξής φρικτά που καταγγέλλουν Αφρικανοί ηγήτες σχετικά με την άρνηση του προέδρου της Μαδαγασκάρης να δεχτεί να λάβει δωροδοκία 20 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Μπιλ Γκέιτς ως αντάλλαγμα για τη δηλητηρίαση μιας φυσικής θεραπείας για τον κοροναϊό.

 

Εμείς από τα Ελληνικά Νέα Τώρα είμαστε το ΠΡΩΤΟ παγκοσμίως ελληνικό σάιτ να σας αποκαλύψουμε την μεγάλη απάτη του ΜΗΝ ΥΠΑΡΚΤΟΥ «κορωνοϊού» που χρησιμεύσει σαν πρόσχημα με την οποίαν να υποδουλωθεί περαιτέρω όλας ο κόσμος. Αυτό όμως που θέλουμε να σας επισημάνουμε με το παρόν άρθρο είναι πως ακόμη να πιστεύεις ότι ο κορωνοϊός είναι πραγματικός, ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΔΙΟΤΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ «ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ» ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥ!!!

Τώρα, νομίζω ότι δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ΠΟΙΟΙ ΕΙΝ’ ΑΥΤΟΙ που είναι πίσω από αυτό σχέδιο δολοφονίας.

Δείτε πρώτα το παρακάτω βίντεο…


Η προσοχή του Παναφρικανικού Κινήματος Ενότητας κατά της Δεύτερης Δουλείας (PANUMASS) έχει εφιστεί σε αξιόπιστη διαρροή πληροφοριών σχετικά με πιθανή απόπεια δολοφονίας κατά του συνταγματικού Προέδρου της Μαδαγασκάρης, Δρ. Andry Rajoelina, επειδή δεν παραίτησε τη φυτική φαρμακευτική θεραπεία της χώρας του για τον ιό κορωνοϊό. Αξιόπιστη συλλογή πληροφοριών λέει ότι εκτός από την απόπειρα δολοφονίας κάτα Αφρικανικών ηγετών από εχθρούς του αφρικανικού λαού, υπήρξε επίσης μια εκστρατεία μίσους καταστροφής που πραγματοποιήθηκε για τους Αφρικανούς επιστήμονες, ιδιαίτερα για του; παραδοσιακούς θεραπευτές.



Το Παν-Αφρικανικό Κίνημα Ενότητας κατά της Δεύτερης Δουλείας (PANUMASS) θα καταδίκαζε σθεναρά κάθε συνωμοσία αυτή τη στιγμή για τη καταστοφή ενος Αφρικανού ηγέτη. Αυτή η θλιβερή πράξη, που ξεχωρίζει τον ηγέτη της Μαδαγασκάρης (που προσπαθεί να αγωνιστεί για να σωθεί ο αφρικανικός πληθυσμός) για δολοφονία, είναι καταδικαστέα….

Ο Πρόεδρος της Μαδαγασκάρης Andry Rajoelina έχει γίνει στόχος για δολοφονία για να συγκαλυφθεί η εξαπάτηση γύρω από την πανδημία του ιού COVID-19 και η συνωμοσία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας να σκοτώσουν εκατομμύρια Αφρικανούς. Αναφορές σε μια εφημερίδα της Τανζανίας ότι ο ΠΟΥ προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Πρόεδρο Andry Rajoelina με 20 εκατομμύρια δολάρια για να δηλητηριάσει τη φαρμακευτική θεραπεία της Μαδαγασκάρης για το COVID-19 είναι ατυχείς.

Υπάρχει ήδη μια διαρροή πληροφοριών που έχει προκαλέσει σάλο για ένα μεγάλο σχέδιο δολοφονίας του Προέδρου της Μαδαγασκάρης σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να καταστραφεί η θεραπεία για το COVID-19. Σύμφωνα με τη διαρροή πληροφοριών, ο ΠΟΥ δέχεται πίεση από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και κυβερνήσεις να σταματήσουν τη θεραπεία βοτάνων της Μαδαγασκάρης.



Πρέπει να καταστεί σαφές εδώ ότι ήταν ο ΠΟΥ δημιούργησε που για πρώτη φορά σήμανε τον συναγερμό για την πανδημία COVID-19 χωρίς να διερευνήσει τις βασικές αιτίες της και τρέχει από το ένα μεγάλο ΜΜΕ στο άλλο ισχυριζόμενος ότι εκατομμύρια Αφρικανοί θα μπορούσαν να πεθάνουν από την πανδημία. Αυτό επαναλήφθηκε από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, τον António Guterres και τον δισεκατομμυριούχο των ΗΠΑ και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates, κ. Bill Gates–ο τελευταίος είχε ακόμη προβλέψει ότι μπορεί τουλάχιστον 10 εκατομμύρια Αφρικανοί να πεθάνουν από την δήθεν πανδημία COVID-19.

Περισσότερα εδώ από τη πηγή >> https://www.thenigerianvoice.com/news/288081/plot-to-assassinate-president-andry-rajoelina-of-madagascar.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr