Home Greek News Fox News: Ο Μπάιντεν θα πραγματοποιήσει την πρώτη συνέντευξη τύπου του στις…25 Μαρτίου, την ημέρα της επετείου της Ελληνικής Επανάστασης!!!

Fox News: Ο Μπάιντεν θα πραγματοποιήσει την πρώτη συνέντευξη τύπου του στις…25 Μαρτίου, την ημέρα της επετείου της Ελληνικής Επανάστασης!!!

by _
0 comment 195 views

Craig Ruttle/AP Photo

Fox News: Ο Μπάιντεν θα πραγματοποιήσει την πρώτη συνέντευξη τύπου του στις…25 Μαρτίου, την ημέρα της επετείου της Ελληνικής Επανάστασης!!!

Μόλις μάθαμε από το Fox News ότι ο Τζο Μπάιντεν θα πραγματοποιήσει την πρώτη συνέντευξη τύπου του στις 25 Μαρτίου, την, δηλαδή, την ημέρα της επετείου της Ελληνικής Επανάστασης!!!

55 ημέρες μετά τα εγκαίνια του Μπάιντεν, φιγούρες των ΜΜΕ έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται γιατί ο Μπάιντεν δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμη συνέντευξη τύπου…ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

Μας κάνει όμως εντύπωση το γεγονός πως την ημέρα που επέλεξε ο Μπάιντεν, τυχαίνει να είναι η ημέρα κάτα την οποίαν πας ο Ελληνισμός, οι απανταχού Έλληνες, εν παντί τω κόσμω, γιορτάζουν την…ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ του 1821!!! Τυχαίο αυτό??? Μήπως του είπε να επιλέξει την συγκεκριμένην ημερομηνίαν η ελληνικής καταγωγής εκπρόσωπος τύπου του η κα…ΤΖΕΙ η …ΨΑΞΗ??? «Πατριώτισσα» τελικά η Ψάκη??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!

Μην ξεχνάμε πως η νέα ψευτο-κυβέρνησις του ΨΕΥΔΟ-προέδρου Μπάιντεν είναι γεμάτη Έλληνες!!!

ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΜΠΑ-ΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ-ΜΑΙΪΜΟΥ ΤΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΤΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ…ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟ-ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΚΤΛ!!!

Δείτε τώρα το βίντεό μας!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr