Home Greek News Ερχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε Αχαϊα και Ηλεία!

Ερχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε Αχαϊα και Ηλεία!

by _
0 comment 155 views

Ερχεται ο Κυρ. Μητσοτάκης σε Αχαϊα και Ηλεία!

Create: 14/02/2021 – 16:37

Μέχρι το τέλος του μήνα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί, εκτός απροόπτου, τη Δυτική Ελλάδα σε μια εφ’ όλης της ύλης περιοδεία του.

Η ακριβής ημερομηνία της καθόδου του δεν έχει καθοριστεί αλλά, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, θα επισημοποιηθεί τις επόμενες μέρες και θα είναι ως τις 28 Φλεβάρη.

Το πρόγραμμα της επίσκεψής του θα περιλαμβάνει στάσεις σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία, ώστε να έχει εποικοδομητικές συναντήσεις, τόσο με στελέχη του κόμματος όσο και με εκπρόσωπους των παραγωγικών τάξεων.

Πολύ πιθανό να κάνει και μια φρέσκια ανακοίνωση για την εξέλιξη της υπόθεσης της κατασκευής ΝΕΟ Πατρών-Πύργου, ενώ θα αναφερθείο και στο θέμα των σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που φιλοξενούνται στον Πύργο και την Αμαλιάδα.

https://www.patrainews.gr/dytiki-ellada/erhetai-o-kyr-mitsotakis-se-ahaia-kai-ileia?fbclid=IwAR0wblBB8G_Cwi–CSpCI996f0wfQXRC44aOjIVUefL1N5pIb7Nsm3Bfv5Q

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr