Home ΗΠΑ «ΣΟΚ» (ή μάλλον όχι): Ο αμερικανικός Στρατός ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συνεργαστεί με τη νέα «κυβέρνηση»…ΜΠΑΙΝΤΕΝ. Χμμμ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

«ΣΟΚ» (ή μάλλον όχι): Ο αμερικανικός Στρατός ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συνεργαστεί με τη νέα «κυβέρνηση»…ΜΠΑΙΝΤΕΝ. Χμμμ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

by _
0 comment 408 views

«ΣΟΚ» (ή μάλλον όχι): Ο αμερικανικός Στρατός ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συνεργαστεί με τη νέα «κυβέρνηση»…ΜΠΑΙΝΤΕΝ.

Χμμμ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Η ακόλουθη είδηση ήδη αναφέρεται από τα ΜΜΕ…

«Θα ΓΥΡΙΣΩ είτε με τη μια είτε με την άλλη μορφή.» – Ντόναλντ Τράμπ


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 22 Ιαν. 2021, 17:39, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο Ααμερικανός εκφωνητής David Hodges από την εκομπή  The Common Sense Show επισημαίνει τα εξής περίεργα -να πούμε το λιγότερο!– που παρατηρούνται ήδη στις σχέσεις Μπάιντεν και Ένοπλων Δυνάμεων…

– Είναι ή…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Αρχηγός των Ένοπλων Δυνάμεων ο Τζο Μπάιντεν???

-Και το λέμε αυτό διότι η νέα «κυβέρνηση» του Μπάιντεν παραπονιέται για το γεγονός πως οι Στρατηγοί των ΕΔ ΔΕΝ φαίνονται να είναι τόσο…ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ με τον «νέο τους πρόεδρο»…

-Τα στελέχη της «κυβέρνησης» Μπάιντεν έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για την έλλειψη μυστικών πληροφοριών που τους δίνει ο Στρατός….

-Όταν λοιπόν είσαι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, είσαι και ο ανώτατος άρχων των Ένοπλων Δυνάμεων, άνευ εξαιρέσεως!

-Πολιτικά και στην πράξη, ο Μπάιντεν θα έπρεπε να χαίρει πλήρους ελέγχου των ΕΔ, κάτι το οποίον ΔΕΝ το βλέπουμε!!!

-Και δεδομένων πάντων τούτων, μήπως οι ΕΔ ελέγχουν πλέον τον ίδιον τον εαυτό του;;;

Σύμφωνα με αναφορές, υπάρχουν τουλάχιστον 800 κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι, από τον βαθμό του στρατηγού έως τον συνταγματάρχη, που υποστηρίζουν τον Τραμπ που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ στον Μπάιντεν να πατήσει πόδι στο Πεντάγωνο!

Στο άρθρο μας με τίτλο ΑΡΝΗΘΗΚΕ στον Τζο Μπάιτεν την χρήση ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΦΟΥΣ για την ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ η ομοσπονδιακή κυβέρνηση!!! Πετάει με στρατιωτικά αεροσκάφη ο…ΤΡΑΜΠ;;;, γράψαμε πως…

Ο Μπάιντεν, στις 19 του μηνός, επιβιβάστηκε σε ένα ιδιωτικό τζετ για τη σύντομη πτήση προς την Ουάσιγκτον. Για τέτοιες περιστάσεις, το πρωτόκολλο πάντοτε ήταν ο επόμενος Πρόεδρος να πάρει ένα στρατιωτικό αεροσκάφος. Αυτή η παράδοση βασίζεται στη μεταφορά εξουσίας.

Αυτό είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε όλη την καταγεγραμμένη ιστορία των ΗΠΑ!!!

 

Ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ, από τότε, δηλαδή, που υπήρξε αεροσκάφος σε αυτόν για την δική του μετάβαση στην εξουσία, όταν εξελέγετο πρόεδρος, πάντοτε μετέβαινε στην Ουάσινγκτον με κυβερνητικό αεροσκάφος για να αναλάβει τα καθήκοντά του. 

 

Κι όμως, αυτό ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ στην περίπτωση του Τζο Μπάιντεν!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

Γράψαμε επίσης…

Στο παρακάτω βίντεο, μαθαίνουμε πως ο κος Τράμπ συνεχίζει, απ ‘ο, τι φαίνεται, να χρησιμοποιεί…στρατιωτικά αεροσκάφη και μπορεί και να ευρίσκεται αυτήν την στιγμή…ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??? Και αφού δεν είναι πλέον πρόεδρος, ΓΙΑΤΙ επιτρέπεται στον ίδιο να χρησιμοποιεί κυβερνητικά αεροσκάφη???

 

Το Σύστημα Παρακολούθησης Πτήσεων (ή Temporary Flight Restrictions, TFR) που χρησιμοποιείται για τους πρώην προέδρους, δεν εμφανίζεται στα συστήματα ραντάρ της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας (Federal Aviation Administration, FAA) όσον αφορά για το που ευρίσκεται ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ. Χμμμμ….

 

Την ημέρα της ΨΕΥΔΟ-οκρκωμοσίας του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ «προέδρου» των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο Τράμπ πέταξε στην…ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ (αφού την ημέρα πριν είχε πάει σπίτι του στη Φλόριδα) με ένα …C-17 αεροσκάφος της…ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ των ΗΠΑ και προσγειώθηκε εκεί στις 20:20 το βράδυ, έκαστε εκεί για 56 λεπτά, και μετά έφυγε πάλιν για τη Φλόριδα• το Σύστημα Παρακολούθησης Πτήσεων των πρώην προέδρων ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

 

Και εδώ τίθεται το εξής ερώτημα:Αφού ο Τράμπ ευρίσκεται πλέον εκτός της εξουσίας της χώρας, κτλ., ΓΙΑΤΙ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ???

 

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2021/01/22/%ce%b1%cf%81%ce%bd%ce%b7%ce%b8%ce%b7%c

Άρα, είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ πλέον ότι τα πράγματα εκεί στην Ουάσινγκτον ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ μεταξύ Μπάιντεν και…ΤΡΑΜΠ;;;

Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως αφού η Πελόσι διέταξε στα στρατεύματα να φύγουν από το κτίριο του Καπιτωλίου και να κοιμηθούν το βράδυ της ορκωμοσίας του Μπάιντεν, της 20 του μηνός, σε ένα γκαράζ πάρκινγκ όπου έκανε ΚΡΥΟ όλο το βράδυ, και αφού όλα αυτά τα παιδιά ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΛΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ την επομένην, τους υποδέχτηκε να κάτσουν στο δικό του ξενοδοχείο εκεί στην Ουάσινγκτον ο…ΤΡΑΜΠ;;;

Δείτε τώρα την ακόλουθη εικόνα και  τουίτ για αυτό. Το παρακάτω αγγλικό άρθρο γράφει «”Αισθανόμαστε απίστευτα προδομένοι” – Χιλιάδες στρατεύματα αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το Καπιτώλιο»

-Περισσότερο για αυτό το θέμα εδώ >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/president-trump-gives-permission-us-troops-stay-trump-hotel-washington-dc/Άρα, τι συμβαίνει τελικά εν προκειμένω;;; Μήπως απλά ο στρατός δεν χωνεύει τον Μπάιντεν γιατί είναι Δημοκρατικός (και οι περισσότεροι στρατιώτες ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ) και γι’ αυτό δεν δείχνει (στα ανώτερα κλιμάκια) τόσο επιρρεπής στο να συνεργαστεί με τον Ακρο-αριστερό ή μήπως όλα αυτά έχουν να κάνουν με…ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ή έναν…ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΕΝΑΡΙΩΝ;;; Όλα αυτά πάντως…ΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ!!!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!…

Και τέλος, ΑΝ ο Τράμπ γυρίσει θα τους…Γ….;;;… εσείς ξέρετε την υπόλοιπη ιστοριούλα….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr