Home ΗΠΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ στον Τζο Μπάιτεν την χρήση ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΦΟΥΣ για την ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ η ομοσπονδιακή κυβέρνηση!!! Πετάει με στρατιωτικά αεροσκάφη ο…ΤΡΑΜΠ;;;

ΑΡΝΗΘΗΚΕ στον Τζο Μπάιτεν την χρήση ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΦΟΥΣ για την ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ η ομοσπονδιακή κυβέρνηση!!! Πετάει με στρατιωτικά αεροσκάφη ο…ΤΡΑΜΠ;;;

by _
0 comment 331 views

ΑΡΝΗΘΗΚΕ στον Τζο Μπάιτεν την χρήση ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΦΟΥΣ για την…ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ η ομοσπονδιακή κυβέρνηση!!! Πετάει με στρατιωτικά αεροσκάφη ο…ΤΡΑΜΠ;;;


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 22 Ιαν. 2021, 10:06, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Για όσους θα θέλατε να διαβάσετε περισσότερα για τη μεγάλη ΚΛΟΠΗ των Εκλογών των ΗΠΑ από τον Μπάιντεν, δείτε τα αποκλειστικά μας άρθρα πάνω σε αυτό στο ειδικό τμήμα του σάιτ μας «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ»…


Την ημέρα της ορκωμοσίας του Μπάιντεν, Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ΑΡΝΗΘΗΚΕ στον Τζο Μπάιτεν και την ομάδα μεταβασεώς του την χρήσιν ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΦΟΥΣ για την…ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΝ ΤΟΥ. 

Στο άρθρο του μεγάλου σάιτ TMZ.com με τίτλο ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ – ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣΙΝΓΤΟΝ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ (JOE BIDENDENIED GOVERNMENT AIRCRAFT – Flying Private To D.C. Inauguration), διαβάζουμε πως ο Μπάιντεν, στις 19 του μηνός, επιβιβάστηκε σε ένα ιδιωτικό τζετ για τη σύντομη πτήση προς την Ουάσιγκτον. Για τέτοιες περιστάσεις, το πρωτόκολλο πάντοτε ήταν ο επόμενος Πρόεδρος να πάρει ένα στρατιωτικό αεροσκάφος. Αυτή η παράδοση βασίζεται στη μεταφορά εξουσίας.

Αυτό είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε όλη την καταγεγραμμένη ιστορία των ΗΠΑ!!!

Ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ, από τότε, δηλαδή, που υπήρξε αεροσκάφος σε αυτόν για την δική του μετάβαση στην εξουσία, όταν εξελέγετο πρόεδρος, πάντοτε μετέβαινε στην Ουάσινγκτον με κυβερνητικό αεροσκάφος για να αναλάβει τα καθήκοντά του. Κι όμως, αυτό ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ στην περίπτωση του Τζο Μπάιντεν!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

Ο Τράμπ, όταν είχε εκλεγεί πρόεδρος, μετέβη στην Ουάσινγκτον με κυβερνητικό αεροσκάφος για την ορκωμοσία του.

Αυτό όμως δεν βγάζει νόμημα αφού τόσο ο κος Τράμπ όσο και η ομοσπονδιακή κυβέρνησις ήσαν υποχρεωμένα να επιτρέψουν στον Μπάιντεν να χρησιμοποιήσει κυβερνητικό αεροσκάφος για να πετάξει στην Ουάσινγκτον.

ΚΙ ΟΜΩΣ….ΑΠ ‘ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ….ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ…

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί σύμφωνα με αναφορές, όλα εκείνα τα στρατεύματα που έχουμε δει τόσες μέρες στην Ουάσινγκτον θα…ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ…ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ!!! Υπήρξαν αριχικά 65.000 στρατιώτες εκεί, ένα μεγάλο ποσοστόν των οποίων έχουν ήδη πάει σπίτια τους. Μας είπαν δηλαδή, πως τουλάχιστον 7.000 εξ αυτών και μείνουν πίσω, αλλά μόλις επιβεβαιώθηκε ότι το υπουργείο Αμύνης μόλις επέταξε να σταλούν εκεί στην Πρωτεύουσα της χώρας μια φρέσκα “παρτίδα” 26.000 στρατιωτών!!!

Στο παρακάτω βίντεο, μαθαίνουμε πως ο κος Τράμπ συνεχίζει, απ ‘ο, τι φαίνεται, να χρησιμοποιεί…στρατιωτικά αεροσκάφη και μπορεί και να ευρίσκεται αυτήν την στιγμή…ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??? Και αφού δεν είναι πλέον πρόεδρος, ΓΙΑΤΙ επιτρέπεται στον ίδιο να χρησιμοποιεί κυβερνητικά αεροσκάφη???

Το Σύστημα Παρακολούθησης Πτήσεων (ή Temporary Flight Restrictions, TFR) που χρησιμοποιείται για τους πρώην προέδρους, δεν εμφανίζεται στα συστήματα ραντάρ της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας (Federal Aviation Administration, FAA) όσον αφορά για το που ευρίσκεται ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ. Χμμμμ….



Την ημέρα της ΨΕΥΔΟ-οκρκωμοσίας του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ «προέδρου» των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο Τράμπ πέταξε στην…ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ (αφού την ημέρα πριν είχε πάει σπίτι του στη Φλόριδα) με ένα …C-17 αεροσκάφος της…ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ των ΗΠΑ και προσγειώθηκε εκεί στις 20:20 το βράδυ, έκαστε εκεί για 56 λεπτά, και μετά έφυγε πάλιν για τη Φλόριδα• το Σύστημα Παρακολούθησης Πτήσεων των πρώην προέδρων ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Και εδώ τίθεται το εξής ερώτημα: Αφού ο Τράμπ ευρίσκεται πλέον εκτός της εξουσίας της χώρας, κτλ., ΓΙΑΤΙ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ???

Σύμφωνα με τον πρώην μεγλοπράκτορα της CIA Michael David Steele (πηγή εδώ)…

Ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να συνεχίζει να χρησιμοποιεί στρατιωτικά αεροσκάφη, υποδηλώνοντας ότι είναι ακόμα εκ των πραγμάτων αρχηγός.
Θα αποσαφηνιστεί αυτό σε δύο εβδομάδες.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr