Home ΔΙΕΘΝΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΑΤΕΟ ΡΕΝΤΣΙ ΕΝΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ;

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΑΤΕΟ ΡΕΝΤΣΙ ΕΝΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ;

by _
0 comment 117 views

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΑΤΕΟ ΡΕΝΤΣΙ ΕΝΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Προ ολίγων μόλις ημερών, από το πουθενά θα έλεγα, ξέσπασε στην Ιταλία πολιτική κρίση με την παραίτηση δυο Υπουργών από την κυβέρνηση συνασπισμού του Τζουζέπε Κόντε και οι οποίοι ανήκουν στο κόμμα “Ζωντανή Ιταλία” του πρώην Πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι! Ο οποίος σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε, άφησε να εννοηθεί ότι η εντολή που έδωσε για την αποχώρηση των δυο στελεχών του κόμματός του, που συμμετείχε στην ιταλική κυβέρνηση υπό τον Πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε, οφείλεται στην έγκριση του σχεδίου για την αξιοποίηση των 222 δις ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Σταθερότητας για να αντιμετωπιστεί η εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού στην Ιταλία!

Θεωρώντας προφανώς μικρό αυτό το οικονομικό κονδύλι και δηλώνοντας ότι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%bf-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b7%cf%83-%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%80%cf%81%ce%b1%cf%83-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b5%ce%bf-%cf%81%ce%b5%ce%bd/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr