Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΜΠΟΥΜ!!! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ πλέον: Ο Τράμπ εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει…ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ενάντια στον Μπάιντεν και τους Δημοκρατικούς!!!

ΜΠΟΥΜ!!! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ πλέον: Ο Τράμπ εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει…ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ενάντια στον Μπάιντεν και τους Δημοκρατικούς!!!

by _
0 comment 356 views

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Mike Lindell επισκέπτεται τον Τραμπ στο Λευκό Οίκο – Tα ΜΜΕ στη συνέχεια τραβούν φωτογραφίες από τις σημειώσεις του για την Πρόεδρο που αναφέρονται στον νόμο περί…εξέγερσης…!!!

Ο Mike Lindell, Διευθύνων Σύμβουλος του κατασκευαστή μαξιλαριών MyPillow και μακροχρόνιος σύμμαχος του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, φωτογραφήθηκε στο Λευκό Οίκο με μια χούφτα σημειώσεις που φάνηκε να απαιτούν την επιβολή στρατιωτικού νόμου στις Ηνωμένες Πολιτείες…


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnemand.com):

ΓΙ ᾽ΑΥΤΟ σας γράψαμε προχθές το άρθρο μας με τίτλο Αποκάλυψη-βόμβα: Ο Μπάντεν ΔΕΝ θα γίνει πρόεδρος. Το πραξικόπημα είναι ήδη σε εξέλιξη. Συλλάβαμε ήδη τον Πάπα και θα συλλάβουμε και τους Δημοκρατικούς…!!! διότι απ᾽ό,τι φαίνεται, έχει ήδη αρχίσει να λαμβάνει σάρκα και οστά το σχέδιον Τράμπ για…ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! Διαβάστε το πρώτα λοιπόν και μετά το παρακάτω άρθρο του μεγάλου σάιτ The GateWay Pundit!!!



ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ…

Συντονιστείτε σήμερα στην εκπομπή “ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΗΣΤΗΡΙΩΝ” με τον κο Βασίλη Μπαντίδη από το Astra TV του Βόλου όπου θα αναλύει όλα αυτά ο Ελληνο-Αμερικανός δημοσιογράφος Ιωάννης Κούντουρης από το Λος Άντζελες. Η εκπομπή ξεκινάει συνήθως στις 11 η ώρα το βράδυ ώρα Ελλάδος! Και εάν το ΆΣΤΡΑ δεν μπορείτε να το πιάσετε από τηλεωράσεως, τότε μεταβείτε στον ιστότοπό τους, Astratv.gr, και πατήστε το άνω κομπί “LIVE“…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 16 Ιαν. 2021, 08:47, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σημειωτέον – Στον τίτλο μας γράψαμε ότι «ο Τράμπ εξετάζει το ενδεχόμενο» να κάνει κάτι τέτοιο διότι αυτό το θέμα συζητάται εδώ και μέρες και ακόμη και ΤΩΡΑ από το Υπουργικό Συμβούλιο του Τράμπ μαζί με τους υποστηριχτές του…

Ο Mike Lindell βρισκόταν στον Λευκό Οίκο την Παρασκευή για συνάντηση με τον Πρόεδρο Τραμπ. Όταν έφυγε από τις εγκαταστάσεις διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ θα είναι Πρόεδρος για τέσσερα ακόμη χρόνια.

Οι Washington Times αναφέρουν:

Από τις αρχές της Παρασκευής, ο επιχειρηματίας και ακτιβιστής επέμενε ακόμη ότι ο Πρόεδρος Τραμπ θα υπηρετήσει για δεύτερη θητεία.

 

«Κρατάτε την πίστιν όλοι», δημοσίευσε ο κ. Lindell στη σελίδα του στο Facebook. «Θα έχουμε τον πρόεδρό μας Ντόναλντ Τραμπ για 4 ακόμη χρόνια!»

Αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο αφού τα μέσα ενημέρωσης μας έχουν πει για δύο μήνες ότι ο Joe Biden ήταν σαφώς ο “νικητής” των εκλογών του 2020.

Φυσικά, όσοι από εμάς μελετήσαμε, ταυτοποιήσαμε και επανεξετάσαμε τα αποτελέσματα των εκλογών του 2020 γνωρίζουμε ότι οι εκλογές δεν ήταν δίκαιες και ελεύθερες εκλογές και ότι εκατομμύρια ψηφοδέλτια στον Joe Biden ήταν άκυρα, αλλά συμπεριλήφθηκαν στα τελικά αποτελέσματα. Παρά αυτές τις προφανείς δόλιες δραστηριότητες και ψηφοδέλτια, οι εκλογές πιστοποιήθηκαν από διεφθαρμένους και αδύναμους πολιτικούς.

Πολλοί από τους υποστηρικτές του Προέδρου και πολλοί Αμερικανοί γνωρίζουν ότι οι εκλογές είχαν κλαπεί για τον Joe Biden. Κάθε παραδοξότης απέβαινε πάντα προς όφελος του Μπάιντεν.



Εχθές λοιπόν,, αφού ο Mike Lindell (ένας αφοσιωμένος Χριστιανός) μίλησε στον αμερικανικό λαό, τον είδαν να φεύγει από το Οβάλ Γραφείο. Ο Λίντελ κουβαλούσε και έναν καφέ αλλά και τις…ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ. Τουλάχιστον ένας φωτογράφος έβγαλε μια φωτογραφία από τις σημειώσεις του Lindell και αύξησε το μέγεθος αυτού που τραβήχτηκε ώστε να μπορείτε να διαβάσετε τις σημειώσεις.

Οι New York Times ισχυρίστηκαν ότι οι σημειώσεις περιελάμβαναν μια πρόταση για επίκληση του Νόμου περί εξέγερσης, με την οποία ένας Πρόεδρος μπορεί να αναπτύξει ενεργά στρατιωτικά στρατεύματα στους δρόμους, μεταξύ άλλων κινήσεων.

Η εικόνα των σημειώσεων περιλαμβάνει διατυπώσεις που υποδηλώνουν ότι κάποιος πρέπει να διοριστεί στη θέση του ασκούντος χρέη επικεφαλής εθνικής ασφάλειας και κάτι για το Fort Mead. Υπάρχει επίσης αναφορά για την επίθεση στο [ενδεχομένως Σύνταγμα] και τον στρατιωτικό νόμο εάν είναι απαραίτητο με την πρώτη υπόδειξη [πιθανής βίας]. Υπάρχει επίσης μια σημείωση της μετακίνησης του Kash Patel στην θέσιν του ασκούντος χρέη της CIA. Τέλος, υπάρχει αναφορά για την Κίνα και το Ιράν να παρεμβαίνουν στις εκλογές μας και να χρησιμοποιούν εγχώριους φορείς στην προσπάθειά τους.

Αυτό είναι μεγάλο – ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΙΣΤΕΡ ΠΡΟΕΔΡΕ – ΚΑΝΤΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

Δείτε επίσης τον κο Κουντούρη στο «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ» για το ίδιο θέμα…


Με πληροφορίες από >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/breaking-mike-lindell-visits-trump-white-house-media-captures-pictures-notes-president-referring-crimes-insurrection-act/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr