Home Greek News Αγωνία για υποδιοικητή νοσοκομείου: στην Εντατική μετά τον εμβολιασμό του. ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ.

Αγωνία για υποδιοικητή νοσοκομείου: στην Εντατική μετά τον εμβολιασμό του. ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ.

by _
0 comment 222 views

Αγωνία για υποδιοικητή νοσοκομείου: στην Εντατική μετά τον εμβολιασμό του


ANT1 TV Greece

Subscribe στον ANT1: https://goo.gl/ZMEbdx

 Δες ολόκληρα επεισόδια αποκλειστικά στο http://www.antenna.gr

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΗ ΑΠΌ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΘΝ ΣΑΝ ΤΙΣ…ΜΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ…ΕΜΒΟΛΙΟ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΓΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΣΑΣ «ΑΓΑΠΑΝΕ»!!!

Δείτε πρώτα το παρακάτω βίντεο του ΑΝΤ1 και μετά το δεύτερο βίντεο από το 07:45 και μετά…

NewsBreak.gr: Αγωνία για υποδιοικητή που νοσηλεύεται διασωληνωμένος μετά το εμβόλιο

Μεγάλη ανησυχία προκαλεί η είδηση ότι υποδιοικητής μεγάλου νοσοκομείου των Αθηνών νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, 24 ώρες μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Pfizer/Biontech κατά του κορονοϊού.

Ο άτυχος άνδρας παρουσίασε λοίμωξη του αναπνευστικού και πολυοργανική ανεπάρκεια μετά το εμβόλιο. Νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του και για το κατά πόσον πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου ή κάτι άλλο.

Η είδηση αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι νεαρή γιατρός στο Μεξικό παρουσίασε εγκεφαλομυελίτιδα και εκτεταμένη αλλεργία μετά τον εμβολιασμό της. Γεγονός που ούτε αυτό έχει βγει να σχολιάσει η εταιρεία. Αν και για αυτή την περίπτωση, το ιστορικό αλλεργιών αποτελεί απαγορευτικό για τον εμβολιασμό με το συγκεκριμένο εμβόλιο, όπως επίσημα έχει ανακοινώσει η εταιρεία.

Λινκ του άρθρου >> https://www.newsbreak.gr/ygeia/158003/agonia-gia-ypodioikiti-poy-nosileyetai-diasolinomenos-meta-to-emvolio/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr