Home ΗΠΑ Κι όμως, και το…2016 προσπάθησαν να κλέψουν τις εκλογές από τον Τράμπ οι…Δημοκρατικοί σε συνεργασία με τον…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!!

Κι όμως, και το…2016 προσπάθησαν να κλέψουν τις εκλογές από τον Τράμπ οι…Δημοκρατικοί σε συνεργασία με τον…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!!

by _
0 comment 204 views

Κι όμως, και το…2016 προσπάθησαν να κλέψουν τις εκλογές από τον Τράμπ οι…Δημοκρατικοί σε συνεργασία με τον…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 29 Δεκ. 2020, 19:09, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο ακόλουθο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του John Podesta από το 2016, το οποίο μας διέρρευσε το WikiLeaks, μαθαίνουμε ότι ακόμη και οι προεδρικές εκλογές του 2016 είχαν υποστεί…νοθεία υπέρ της Χίλαρι Κλίντον, αλλά όχι αρκετά καλά!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Δημοκρατικοί χρειάστηκαν να παραγάγουν…ΠΛΑΣΤΑ ψηφοδέλτια για να διασφαλίσουν την ψεύτικη νίκη τους για το 2020 διότι έμαθαν από τα λάθη τους από το 2016!!!

Το ακόλουθο email προέρχεται απευθείας από την Smartmatic με αποδέκτες την κα Donna Brazile, μεγάλο στέλεχος της τότε εκστρστείας της Χίλασρι Κλίντον για τη προεδρία, και τον κο John Podesta, τον γνωστό πρώην επικεφαλής της εστρατείας της Χίλαρι με…ελληνικές ρίζες και με εμπολή σε κύκλους….ΣΑΣΤΑΝΙΣΤΩΝ και όχι μονο.

Μιλάμε για την…ΙΔΙΑ Smartmatic που συνδέεται με μια…ΆΛΛΗ μεγάλη εταιρεία μηχανών ψηφορορίας που λέγεται…DOMINION VOTING SERVICES. Μήπως την ξέρετε;; Αν όχι, τότε διαβάστε την αλήθεια περι αυτής στο δικό μας σάιτ GreekNewsOnDemand.com. Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερα.

Το «ζουμί» του εν λόγω εμαιλ βρίσκετια στις ακόλουθες φράσεις…

Θα συναντηθώ με τον [George] Soros αργότερα αυτήν την εβδομάδα για λίγο προ-προγραμματισμό μηχανών [ψηφοφορίας]
Αλλά, ναι, αυτές οι μηχανές [ψηφοφορίας] θα «βουίζουν» τον Νοέμβριο.

Δείτε τώρα το σχετικό εμάιλ…

Δείτε τώρα το σχετικό τουίτ….

ΆΡΑ, οι ΊΔΙΕΣ εταιρείες μηχανών ψηφοφορίας που έκλεψαν φέτος τις εκλογές από τον Τράμπ, είχαν εμπλακεί στις εκλογές και του….2016 συμμετέχοντες σε…ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΝΟΘΕΙΕΣ και από τότε!!! Και το γεγονός πως ένας μεγάλος εκπρόσωπος της Smartmatic επικοινωνούσε τότε στα κρυφά, μέσω εμαιλ, με τα ανώτερα στελέχη της καμπάνιας της Χίλαρι για την…ΠΡΟΕΔΡΙΑ, σχετικά με τις τότε εκλογές σε σχέση με τις μηχανές ψηφοφορίας της Smartmatic, αυτό από μόνο του τα λέει…ΟΛΑ, ΔΙΟΤΙ, αυτό, εν ολίγοις, είναι…ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!! Αλλά το γεγονός πως σε αυτήν τη συνομιλία αναφέρθηκαν και στον…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ αναφορικά με τις μηχανές ψηφοφορίας, αποτελεί το…ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ…!!!

Διαβάστε όλα τα αποκλειστικά μας άρθρα για τις εκλογές των ΗΠΑ στο ακόλουθο ειδικό τμήμα του σάιτ μας…


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι, Jenna Ellis
————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software, Jenna Ellis

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr