Home Greek News Αποκάλυψη από Γ.Πετράκο: «Το υπ. Υγείας ζητεί να καταγραφεί το προσωπικό των νοσοκομείων που αρνείται να κάνει εμβόλιο»!

Αποκάλυψη από Γ.Πετράκο: «Το υπ. Υγείας ζητεί να καταγραφεί το προσωπικό των νοσοκομείων που αρνείται να κάνει εμβόλιο»!

by _
0 comment 112 views

Αποκάλυψη από Γ.Πετράκο: «Το υπ. Υγείας ζητεί να καταγραφεί το προσωπικό των νοσοκομείων που αρνείται να κάνει εμβόλιο»!


O γνωστός ηθοποιός Γρηγόρης Πετράκος που έχει θέσει επανειλημμένα ερωτήματα αναφορικά με το τι πραγματικά συμβαίνει με τον κορωνοϊό δημοσίευσε ένα έγγραφο του υπουργείου Υγείας, στο οποίο ζητείται από τη διοίκηση του νοσοκομείου να… ενημερώσει (!) για τα στοιχεία του προσωπικού του, οι οποίοι θα δηλώσουν ενυπόγραφα αν θέλουν ή όχι να εμβολιαστούν.

Δηλαδή ουσιαστικά ζητεί να φακελωθούν όσους αρνούνται να εμβολιαστούν γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό και διοικητικό προσωπικό, κάτι που αντίκειται σε βασικές αρχές του Συντάγματος!

Σίγουρα αυτό έχει γίνει και σε όλα τα νοσοκομεία.

Η ανάρτησή του:

«Όπως μας αποκάλυψε ο δικηγόρος κ. Αντωνιάδης το Υπουργείο εκβιάζει τους Ιατρούς να δηλώσουν ΓΡΑΠΤΩΣ ποιοί θα αρνηθούν να εμβολιασθούν. Ποιοί ΓΙΑΤΡΟΙ θα αρνηθούν.

Μα οι γιατροί δεν είναι αυτοί που ξέρουν καλύτερα; Οι γιατροί δεν είναι αυτοί που ζουν κάθε μέρα από κοντά τη “φρίκη του φονικού ιού”; Οι γιατροί δεν είναι που θα μας προτρέψουν να εμβολιασθουμε κι εμείς; Οχι;;

Θα έρθει λοιπόν το ΚΡΆΤΟΣ να εκβιάσει τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ να εμβολιασθούν ενώ οι ίδιοι αρνούνται; για να δώσουν το καλό παράδειγμα Με λίγα λόγια όχι μόνο εμείς οι απλοί άσχετοι αλλά και οι ίδιοι οι γιατροί πρέπει να ακούνε τους “ειδικούς” ακόμα και με το ζόρι!

Ποιοί είναι όμως αυτοί οι “ειδικοί” τελικα;;;
Γιατί εμείς νομίζαμε ότι είναι οι γιατροί…
Είναι οι ειδικοί των φαρμακευτικών;;; του διεφθαρμένου ΠΟΥ κ των κυβερνήσεων που είναι υπάλληλοι αυτών των φαρμακευτικών;

Σε αυτό το κακοποιημένο απομεινάρι “Δημοκρατίας” λοιπόν που ζούμε οι ίδιοι οι γιατροί θα πρέπει να υπογράψουν γραπτή “δήλωση φρονημάτων”.

Ντροπή!!!!»

Mια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.pronews.gr/ygeia/943188_gpetrakos-ypygeias-zitaei-me-eggrafo-enimerosi-gia-osoys-giatroys-den-kanoyn-emvolio

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr