Home Greek News Η Γαλλία χρησιμοποιεί την Ελλάδα, ως μαριονέτα, για να επιτύχει τα σχέδια της στη Λιβύη και στην…Ανατολική Μεσόγειο.

Η Γαλλία χρησιμοποιεί την Ελλάδα, ως μαριονέτα, για να επιτύχει τα σχέδια της στη Λιβύη και στην…Ανατολική Μεσόγειο.

by _
0 comment 130 views

Δημήτρης Καμμένος

Πουρκουά ποντάρουμε στην Γαλλία;

Ραφάελ 2,5 δις€ πήραμε, χωρίς να απαιτήσουμε από την Γαλλία ως προαπαιτούμενο της σύμβασης, τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας.

Στη Γαλλία θα δώσουμε μέσω της Aegean 5δις€ για 42 Airbus.

Την Aegean την πληρώνουμε 129εκ€ χωρις ανταλλάγματα.

Η Γαλλία έχει δική της ατζέντα, χρησιμοποιεί την Ελλάδα, ως μαριονέτα, για να επιτύχει τα σχέδια της που είναι έλεγχος της Λιβύης και παρουσία στα ενεργειακά κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου. O Μακρόν επισκέφθηκε πρώτος την Βηρυτό… έχει ιστορικά ισχυρό ενδιαφέρον στην Συρία και φυσικά στήριξε ανεπιτυχώς και ‘ηττήθηκε’ μαζί με τον Χαφτάρ στην Λιβύη.

Ανίκανη η Γαλλία να κινητοποιήσει δυνάμεις του ΝΑΤΟ η της ΕΕ κατά της Τουρκίας όταν αυτή κάνει γεωτρήσεις εντός Ευρωπαικης ΑΟΖ, ακόμη πιο ανίκανη η Γαλλία στο να τιμωρήσει την Τουρκία για το σοβαρό περιστατικό με το λοκάρισμα της Γαλλικης φρεγάτας από τους Τουρκους. Απομονωμένη!..

Αναποτελεσματική στην πολιτική της στην Ανατολική Μεσόγειο!…

Διαφωνεί κάποιος σε όσα περιγράφω;

Και η Ελλάδα κύριε;

Η Ελλάδα απλά δεν εχει καμία ατζέντα, κανένα πλάνο, κερδίζει χρονο χάνοντας σε όλα τα επίπεδα,  και αυτό την καθιστά έρμαιο των ορέξεων του κάθε αρπακτικού. Πολιτικού και οικονομικού..

Αρπακτικά είναι και όσοι θα μας  πουλήσουν τώρα οπλικά συστήματα αξίας 15δις€ χωρις να υπογράψουν αμυντική συνδρομή σε περίπτωση επίθεσης της Τουρκίας.

Απρακτικά είναι και όσοι μας βάζουν στο τραπέζι την οικονομική ενίσχυση παράλληλα ή και ως προαπαιτούμενη την παράδοση της εξωτερικής πολιτικής σε αυτούς.

Ταμείο και Σύνορα υπο αυστηρή επιτήρηση.

Όποιος απεμπολήσει Εθνικά Κυριαρχικά Δικαιώματα θα αντιμετωπίσει την οργή του λαού και την δικαιοσύνη χωρίς οίκτο.

Η Ελλάδα είναι η Γαλάζια Παρίδα μας. Γαλάζια όσο το γαλάζιο του Αιγαίου πελάγους.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr