Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Όταν ο Τζο Μπάιντεν παραιτήθη των ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ στο παρελθόν για για θέματα χαρακτήρος & ακεραιότητος γιατί…«ΕΚΛΕΒΕ»!!!

Όταν ο Τζο Μπάιντεν παραιτήθη των ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ στο παρελθόν για για θέματα χαρακτήρος & ακεραιότητος γιατί…«ΕΚΛΕΒΕ»!!!

by _
0 comment 120 views

Όταν ο Τζο Μπάιντεν παραιτήθη των…ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ στο παρελθόν για για θέματα χαρακτήρος και ακεραιότητος γιατί…«ΕΚΛΕΒΕ» στο πανεπιστήμιο και το παρελθόν του ήλθε πίσω να τον…ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΙ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Δείτε πρώτα το σχετικό βἴντεο και μετά τα σχόλια μας…

Ο Alex Jones δείχνει ένα παλιό βίντεο του Joe Biden (Τζο Μπάιντεν) όπου ο ίδιος είχε παραιτηθεί των…προεδρικών εκλογών του 1988 για θέματα χαρακτήρος και ακεραιότητος…!!!
Εκείνη την εποχή, ο τότε γερουσιαστής της πολιτείας Ντέλαγουερ, ο οποίος έβαλε υποψηφιότητα για την Προεδρία των ΗΠΑ, ηναγκάσθη να αποχωρίσει της κούρσας για την αμερικανική Προεδρία για λόγους λογοκλοπής (στη νομική σχολή που σπούδασε) και για υπερβολές του ακαδημαϊκού του ιστορικού…!!! Ισχυριζόταν τότε ότι ήταν απόφοιτος με την υψηλότερη βαθμολογία. Πήρε «άριστα» δηλαδή από το πανεπιστήμιο, κτλ., ενω, στην πραγματικότητα, ήταν κακός φοιτητής!!! Σύμφωνα με αναφορές των ΜΜΕ εκείνης της εποχής (που ΔΕΝ ήταν με το μέρος του Μπάιντε όπως ΣΗΜΕΡΑ), αυτός όταν ήταν φοιτητής του πανεπιστημίου, έκλεβε συνέχεια και έκαμνε, κατέγραφε υπεβολές στο ακαδημαϊκό ιστορικό του !!!
Ήταν η πρώτη εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν για την Προεδρία και κατέρρευσε μετά από μόλις 3 μήνες.
Και αφού αυτό έγινε τότε με την παραίτηση του Μπάιντεν από τις προεδρικές εκλογές, προ δεκαετιών,…ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ,…ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΩ ΑΠΑΤΗΣ…!!!


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτίες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Κλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr