Home Greek News Κινδυνεύουν να χαθούν άρρωστοι λόγω «κορονοϊού», ΧΩΡΙΣ «κορονοϊό»!!! Η κυβέρνηση ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΟΣΜΟ για το ΨΕΥΔΟ-COVID!!!

Κινδυνεύουν να χαθούν άρρωστοι λόγω «κορονοϊού», ΧΩΡΙΣ «κορονοϊό»!!! Η κυβέρνηση ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΟΣΜΟ για το ΨΕΥΔΟ-COVID!!!

by _
0 comment 77 views

GreekNewsOnDemand.com: Κινδυνεύουν να χαθούν άρρωστοι «λόγω κορονοϊού», ΧΩΡΙΣ «κορονοϊό»!!! Η κυβέρνηση ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΟΣΜΟ στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να τηρούνται τα προσχήματα αυτού του ΨΕΥΤΟ-αφηγήματος του ΨΕΥΔΟ-COVID!!!

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΣΤΕ ΕΚΕΊΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΙ…ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ, ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ-ΕΛΙΤΙΣΤΩΝ ΠΟΥ (Π.Ο.Υ.) ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ!!!…

The Press Project: «Βγήκε ο κ. Κικίλιας και είπε ψέματα! Ψέματα! Δεν δημιουργήθηκε καμία ΜΕΘ»

The Press Project

Κραυγή αγωνίας από την Πρόεδρο των Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης, Δάφνη Κατσίμπα, με μύδρους για τα ψέματα που εκτόξευσε σε πανελλήνια μεταδόση ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, στην ενημέρωση της Τρίτης για τον κορονοϊό. «Εμείς οι εργαζόμενοι είμαστε σε απόγνωση. δεν έχουμε δομές, συνεχώς έρχονται ασθενείς για διάφορα νοσήματα, οι κλίνες Covid επεκτείνονται σε άλλες κλινικές οι οποίες, κατά συνέπεια, κλείνουν. Οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας έχουν γεμίσει παρόλο που έχουν εκκενωθεί όλες οι κλίνες ΜΕΘ άλλων κλινικών και έχουν δοθεί για τους ασθενείς με κορονοϊό. Κινδυνεύουν να χαθούν άρρωστοι λόγω κορονοϊού, χωρίς κορονοϊό» τόνισε, ενώ ανέφερε επίσης σε πολύ υψηλούς τόνους ότι «βγήκε ο κ. Κικίλιας και είπε ψέματα, να το πω καθαρά, ψέματα! Δεν δημιουργήθηκε καμία ΜΕΘ, κλείσανε όσες προορίζονταν για άλλες νόσους και δόθηκαν για τον Covid»

«Εμείς οι εργαζόμενοι είμαστε σε απόγνωση. δεν έχουμε δομές, συνεχώς έρχονται ασθενείς για διάφορα νοσήματα, οι κλίνες Covid επεκτείνονται σε άλλες κλινικές οι οποίες, κατά συνέπεια, κλείνουν. Οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας έχουν γεμίσει παρόλο που έχουν εκκενωθεί όλες οι κλίνες ΜΕΘ άλλων κλινικών και έχουν δοθεί για τους ασθενείς με κορονοϊό. Κινδυνεύουν να χαθούν άρρωστοι λόγω κορονοϊού, χωρίς κορονοϊό. Τα τμήματα επειγόντων βουλιάζουν κάθε μέρα, συρρέουν άνθρωποι να κάνουν το τεστ. Το προσωπικό είναι ελάχιστο. Η λύση που δόθηκε από την κυβέρνηση είναι η ανακύκλωση του προσωπικού, δηλαδή δόθηκαν εντάλματα σε άλλες ειδικότητες να συνδράμουν σε υποθέσεις Covid-19 και εννοείται ότι όποιος αρνηθεί έχει πειθαρχικές διώξεις. Μετράμε εκατοντάδες, ίσως πάνω από 200 κρούσματα στο προσωπικό τα οποία αποσιωπόνται» τόνισε η προεδρός των Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης, μιλώντας στο «Κόκκινο»

«Δόθηκε χρόνος από τον λαό, όχι χωρίς κόστος, στο προηγούμενο lockdown, να ενισχυθεί το ΕΣΥ, ακούσαμε δεσμεύσεις προσωπικά από τον κ.Μητσοτάκη ότι θα καλυφθούν οι οργανικές θέσεις, ότι θα προσληφθεί όσο προσωπικό χρειάζεται, ότι θα μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι, τίποτα από αυτά δεν έγινε. «Βγήκε ο κ. Κικίλιας και είπε ψέματα, να το πω καθαρά, ψέματα! Δεν δημιουργήθηκε καμία ΜΕΘ, κλείσανε όσες προορίζονταν για άλλες νόσους και δόθηκαν για τον covid. Κλείσαν από άλλες κλινικές κρεβάτια και δόθηκαν για τον κορονοϊο. Είναι ψέματα, είναι επικοινωνιακά ψέματα» πρόσθεσε η Δάφνη Κατσίμπα και σχολίασε επίσης ότι ήρθε εντολή να κλείσουν τα περιφερειακά ιατρεία, για να μετακινηθούν οι γιατροί στα νοσοκομεία, «αυτές που είπε ο κ.Κικίλιας ότι αναπτύσσονται!»

Ανέφερε το παράδειγμα του Περιφερειακου Ιατρείου της Μηχανιώνας, υποστηρίζοντας ότι το κλείσανε, «κλείσανε την πρώτη γραμμή άμυνας», προσθέτοντας ότι οι γιατροί στα νοσοκομεία είναι υπερεξαντλημένοι. «Μιλάνε τώρα για προσλήψεις όταν έχουμε ανα΄γκες πάνω από 8.000 θέσεις, 5.500 είναι οι κενές θέσεις μόνο στους γιατρούς, μιλα΄νε για προσλήψεις των 100 και των 200;»


Πηγή >> https://thepressproject.gr/vgike-o-k-kikilias-kai-eipe-psemata-psemata-den-dimiourgithike-kamia-meth/?fbclid=IwAR3b1Yf3SkOrqVkZTxHfbMSpndL6dEpSlwWgG9FmS_mMf_cnScmlWo2kKy4

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr