Home Greek News Την «χρησιμοποίησε» και μετά την ΠΕΤΑΞΕ ΜΑΚΡΙΑ. Ο Τοποτηρητής Ξάνθης-τσιράκι του Γ. Ρουμπάτη Μπιλάλ Καρά Χαλήλ αρνείται τη σχέση που είχε με την Φιλίζ Αλή!

Την «χρησιμοποίησε» και μετά την ΠΕΤΑΞΕ ΜΑΚΡΙΑ. Ο Τοποτηρητής Ξάνθης-τσιράκι του Γ. Ρουμπάτη Μπιλάλ Καρά Χαλήλ αρνείται τη σχέση που είχε με την Φιλίζ Αλή!

by _
0 comment 457 views

Την «χρησιμοποίησε» και μετά την ΠΕΤΑΞΕ ΜΑΚΡΙΑ. Ο Τοποτηρητής Ξάνθης-τσιράκι του Γιάννη Ρουμπάτη (πρώην διοικητή) Μπιλάλ Καρά Χαλήλ αρνείται τη σχέση που είχε με την κα Φιλίζ Αλή!!!

Την Φιλίζ την εξανάγκασε…ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ να αποβάλει τον καρπό της κοιλίας της, υπο την καθοδήγηση της ΕΥΠ του ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ, και τώρα αρνείται την οποιαδήποτε σχέση μαζί της. Κάνει τη ζωή της πιο δύσκολη αρνούμενος να την βγάλει από την φορολογική του δήλωση!!!….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρώτο μας άρθρο για αυτό το θέμα με τίτλο Αποκλειστική συνέντευξη με την Φιλίζ Αλή – Η ΕΥΠ κράταγε…φαναράκι & όχι μόνο στον Μούφτη Ξάνθης & η ΥΠΥ του ΥΠΕΞ τσίλιες!, σας γράψαμε για την Ελληνίδα Πομάκα κα Φιλίζ Αλή  και τα όσα πέρασε στον δεσμό που είχε με τον Τοποτηρητή Μουφτή Ξάνθης κ. Μπιλάλ Καρά Χαλήλ. Σας γράψαμε και για το ρόλο της ΕΥΠ στην ιστορία αυτήν, ιδίως για τον χειρισμό του Τοποτηρητή Μουφτή Ξάνθης από πλευράς του τότε ΔΙΟΙΚΗΤΗ της ΕΥΠ, ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ, μια ιστορία που ξεπερνάει κάθε φαντασία!

Στο άρθρο αυτό γράψαμε τα εξής στον πρόλογο…

Από την άλλη όμως πάλι διαβάζουμε σε όλα τα ΜΜΕ τόσα και τόσα που συνέβησαν στην Μυστική μας Υπηρεσία, την ΕΥΠ, επί διοικήσεως του κ. Ιωάννη Ρουμπάτη  που πλέον τίποτα δεν πρέπει να μας εκπλήσει… Δεν περιμέναμε όμως ποτέ η πάλαι ποτέ κραταιά ΚΥΠ/ΕΥΠ να ξεπέσει τόσο χαμηλά και να καταντήσει κυριολεκτικά τσατσά των μεμέτηδων… Οποία κατάντια δηλαδή, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών να καταντήσει να κρατάει κυριολεκτικά το φαναράκι σε έναν Μουσουλμάνο, σε έναν ερωτύλο Μουφτή… Αυτό μας ξεπερνάει!… Μόνο ντροπή  και αίσχος πρέπει να αισθάνονται όσοι ενεπλάκησαν σε αυτή την ιστορία… 

Είναι γνωστά τα έργα και οι ημέρες του πασοκοσυριζαίου κοσκοτάνθρωπου Ρουμπάτη στην ΕΥΠ… Οι παρακολουθήσεις και οι τηλεφωνικές υποκλοπές πολιτικών αντιπάλων του Αλέξη Τσίπρα και οι απειλές και οι εκβιασμοί υπαλλήλων της υπηρεσίας όπως ακούσαμε στις δικαστικές αίθουσες κατά αντιφρονούντων στελεχών της ΕΥΠ ήταν στην ημερήσια διάταξη.

Αυτά όμως που μας αποκάλυψε στη συνέντευξή της η κα Φιλίζ Αλή για το ρόλο της ΕΥΠ στην ιστορία που είχε με τον Τοποτηρητή Μουφτή Ξάνθης κ. Μπιλάλ Καρά Χαλήλ ξεπερνούν κάθε φαντασία!… Και το θέμα είναι ότι μπορεί όλα αυτά που υπέστη αυτή η κοπέλα να ξεκίνησαν επί εποχής Ρουμπάτη το 2018 αλλά όπως προκύπτει από τη συνέντευξη και από το ρεπορτάζ συνεχίστηκαν και επί της σημερινής διοικήσεως του κ. Παναγιώτη Κοντολέοντα. Το ζήτημα που τίθεται τώρα είναι ότι επειδή χρονικά αυτά έγιναν λίγο μετά την ανάληψη καθηκόντων της  νέας διοίκησης της υπηρεσίας αν η νέα ηγεσία τα ήξερε και είχε δώσει την έγκρισή της… Είναι ένα ζήτημα που πρέπει να ερευνηθεί… ‘Ίσως τα στελέχη του κλιμακίου της ΕΥΠ στην Θράκη να ενήργησαν αυτοβούλως από κεκτημένη ταχύτητα κατά τα συνήθη από την εποχή Ρουμπάτη και να έκριναν ότι δεν υφίσταται λόγος ενημέρωσης της νέας ιεραρχίας της υπηρεσίας… Αυτά βέβαια συμβαίνουν όταν, όπως έχουμε διαβάσει στα ελληνικά ΜΜΕ δεν έχουν γίνει ακόμα σημαντικές αλλαγές στη στελέχωση κρίσιμων επιχειρησιακών τομέων της υπηρεσίας με αποτέλεσμα να αλωνίζουν ακόμα οι πασοκοσυριζαίοι στην ΕΥΠ…    

Για να δούμε θα βρεθεί ένας έντιμος Εισαγγελέας να ασχοληθεί με όλα αυτά ή και αυτή η υπόθεση θα κουκουλωθεί όπως άλλωστε και πολλές άλλες στην Ελλάδα καθότι η Δικαιοσύνη έχει καταντήσει υποχείριο της κυβερνητικής εξουσίας…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ καθότι περιέχει αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε η κα Φιλίζ: >> https://greeknewsondemand.com/2020/08/30/%ce%b1%cf%80%ce%bf%c


Τώρα και σύμφωνα με την την κα Φιλίζ Αλή, ο Μπιλάλ Καρά Χαλήλ της έστειλε πρόσφατα εξώδικο αρνούμενος την οποιαδήποτε σχέση με την Φιλίζ! Η κα Αλή του απάντησε με εξώδικο και πλέον φτάσαμε στο σημείο άλλα να λέει ο Μουφτής και… άλλα η Φιλίζ, η οποία όμως μας παρείχε τα εξής αποδεικτικά στοιχεία που αποδειχνύουν το…ΓΕΓΟΝΟΣ, πως όντως είχε δεσμό με τον Μουφτή.

Δείτε αυτά που μας έχει στείλει η κα Φιλίζ Αλή για να καταλάβετε πως ο κος Μπιλάλ μας κρύβει…ΠΟΛΛΑ!… Και όπως θα δείτε, τα ΠΑΝΤΑ έχουν ήδη βγεί…ΣΤΟ ΦΩΣ.

Ακολουθούν μερικά μηνύματα και βίντεο που είχαν ανταλλαγεί μεταξύ Φιλίζ και Μπιλάλ ενώ ήταν ακόμη…ΣΕ ΣΧΕΣΗ

Περιληπτικά, η μετάφραση των παραπάνω έχει ως εξής…

«Από την πρώτη μέρα όλα σου τα αγάπησα και αυτό το Τριαντάφυλλο δεν μου ήρθε ξένο λες και αυτό το Τριαντάφυλλο το γνώριζα από πάντα μαύρο μου Κατσικάκι!»

«Από τα Μαλλιά σου μια τρίχα να πέσει στεναχωριέμαι μαύρο μου Κατσικάκι γιατί αυτό το τριαντάφυλλο υπερέχει!»

«Στο ορκίζομαι στο θεό που υπάρχει επάνω ψηλά ότι και σε μια τρίχα σου να μην γίνει τίποτα δεν θέλω μαύρο μου κατσικάκι»

«Σε μένα που σε έδωσε ο θεός τον ευχαριστώ κάθε λεπτό και τον δοξάζω, τα μάτια μου βλέπουν και ψυχή μου ευχαριστώ τα μάτια μου που βλέπουν εσένα, παντού θα είμαι μαζί σου»

Δείτε τώρα τα βίντεο που δεν χρειάζονται κανένα σχολιασμό. Μιλάνε μόνα τους…

 

Έχουμε επίσης στα χέρια μας το εξώδικο που έστειλε ο κος Μπιλάλ στην Φιλίζ σε απάντηση του δικού της εξώδικου. Συγκρίνετε το περιεχόμενό του με τα στοιχεία που σας παρείχαμε παραπάνω περί του αντιθέτου των ισχυρισμών του

«Αντιπαρέρχομαι τον ψευδή ισχυρισμό σας περί «συναισθηματικού δεσμού» και άλλων υπονοούμενων που δεν έχουν ουδεμία θέση σε ένα υποτίθεται «νομικό έγγραφο», και αποκρούω κάθε ψεύδος και κακοήθεια που εμπεριέχεται σε αυτό που υποδηλώνει μια συγκεκαλυμμένη ανεξήγητη εμμονή προς το πρόσωπό μου, η πιθανότατα καθοδηγείται από πρόσωπα που εξυπηρετούν αλλότριους σκοπούς.»

Την Φιλίζ την είχε εξαναγκάσει…ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ να αποβάλει τον καρπό της κοιλίας της ο Μπιλάλ, υπο την καθοδήγηση της ΕΥΠ του ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ, για να μην ξεσπάσει μετά σκάνδαλο για τη σχέση τους (διότι ήταν ήδη παντρεμένος ο άνθρωπος), και τώρα αρνείται την οποιαδήποτε σχέση μαζί της. Κάνει τη ζωή της πιο δύσκολη αρνούμενος να την βγάλει από την φορολογική του δήλωση!!! ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ έχουμε σαν απόδειξη της σχέσης τους, όχι μόνο τα παραπάνω στοιχεία, αλλά ακόμη και εικόνες υπερήχων!!!…

Και τι ακριβώς ήταν αυτό που ζήτησε η κα Φιλίζ από τον…ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ στο δικό της εξώδικο;;; Μας είπε το εξής η ίδια…

Ζητούσα να με βγάλει από τη φορολογική του δήλωση. Λόγο αυτού δεν μπορώ να πάρω επίδομα σπιτιού. Και κάρτα που ήταν για φαγητό, δεν θυμάμαι πως την λένε…

Εξ όσων γνωρίζουμε και σύμφωνα με τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουμε μαζέψει μέχρι τώρα, πλέον, δεν έχει που να σταθεί και που κρυφτεί ο «κος» Μπιλάλ!!!


Και…ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!…

Διαβάστε επίσης το παρακάτω άρθρο του σάιτ xanthinews.gr, διότι απ ‘ ο,τι φαίνεται, ο «κος» Μπιλάλ θέλει να τα έχει καλά και με την…ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!! 

Προτροπή του Μουφτή Ξάνθης για τήρηση των μέτρων υγιεινής

Δελτίο τύπου

Αγαπητοί ομόθρησκοι συμπολίτες μου.Δυστυχώς δεν στάθηκε  ακόμη δυνατό να ελεγχθεί η πανδημία, η οποία εδώ και 8 μήνες άλλαξε όλη τη ζωή και τις συνήθειες μας.Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να είστε προσεκτικοί και να τηρείτε όλα τα μέτρα υγιεινής που ανακοινώνονται από τους υπεύθυνους φορείς. Εννοείται ότι σε όλες τις θρησκευτικές τελετές και στους χώρους λατρείας απαγορεύεται να παρευρίσκονται πάνω από 9 άτομα την ίδια στιγμή.

Εύχομαι σε όλες τις οικογένειες υγεία, αγάπη και υπομονή.

Ο άνθρωπος πάνω απ’ όλα!

Ο Τοποτηρητής της Μουφτείας Ξάνθης

Μπιλάλ Καραχαλήλ

Πηγή >> https://xanthinews.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr