Home ΗΠΑ Ύπουλο CNN: Αμερικανικές εκλογές 2020: Η Μελάνια καλεί τον Τραμπ να αποδεχθεί την “ήττα” του

Ύπουλο CNN: Αμερικανικές εκλογές 2020: Η Μελάνια καλεί τον Τραμπ να αποδεχθεί την “ήττα” του

by _
0 comment 158 views

Πρωτοθέμα: Αμερικανικές εκλογές 2020: Η Μελάνια καλεί τον Τραμπ να αποδεχθεί την ήττα του

08/11/2020, 20:21


Η Πρώτη Κυρία προστίθεται σε αυτούς που συμβουλεύουν τον Αμερικανό πρόεδρο να δεχθεί την ήττα του – Ο Ντόναλντ Τραμπ ξαναπήγε για γκολφ στη Βιρτζίνια

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαδικασία μετάβασης στις ΗΠΑ, μετά την άρνηση του Ντόναλντ Τραμπ να αποδεχθεί το εκλογικό αποτέλεσμα που δίνει την νίκη στον Τζο Μπάιντεν.

Πέραν του Τζάρεντ Κούσνερ, και η Μελάνια Τραμπ λέει στον Ντόναλντ Τραμπ να αποδεχθεί την απώλεια, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το CNN.

Μέχρι στιγμής η Μελάνια δεν έχει εκφραστεί δημόσια, ωστόσο η γνώμη της είναι σταθερή, αν και την κρατούσε για τον εαυτό της.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ο γαμπρός του Τραμπ και στενός σύμβουλός του Τζάρεντ Κούσνερ τον προσέγγισε με στόχο να τον πείσει να αποδεχθεί ότι έχασε.

Πάντως ο απερχόμενος πρόεδρος δείχνει να μην έχει καταλήξει, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα πήγε για γκολφ στη Βιρτζίνια.

Νωρίτερα, το φιλικό προς τον απερχόμενο πρόεδρο Fox News είχε μεταδώσει, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, ότι ο Τραμπ θα είναι έτοιμος να αποδεχθεί τη νίκη του Δημοκρατικού αντιπάλου του Τζο Μπάιντεν στις εκλογές, εφόσον το επιτελείο του εξαντλήσει κάθε νομικό μέσο.

Άλλωστε κι ο σύμβουλός του Ρούντολφ Τζουλιάνι, μόλις έμαθε με αμήχανο τρόπο ότι ο Μπάιντεν είναι ο νικητής των εκλογών, διεμήνυσε ότι δεν αποφασίζουν «τα κανάλια» για το ποιος κέρδισε, αλλά «οι δικαστές».

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr