Home ΗΠΑ EKTAKTO: Τα ΜΜΕ ανακοίνωσαν νικητή των εκλογών τον Τ.Μπάιντεν παρά τις αποδείξεις για εκτεταμένη νοθεία

EKTAKTO: Τα ΜΜΕ ανακοίνωσαν νικητή των εκλογών τον Τ.Μπάιντεν παρά τις αποδείξεις για εκτεταμένη νοθεία

by _
0 comment 213 views

EKTAKTO: Τα ΜΜΕ ανακοίνωσαν νικητή των εκλογών τον Τ.Μπάιντεν παρά τις αποδείξεις για εκτεταμένη νοθεία


Πριν από λίγο τα ΜΜΕ ανακοίνωσαν, σχεδόν μία βδομάδα μετά τις εκλογές στις οποίες έγινε εκτεταμένη νοθεία, ως νικητή τον Τζο Μπάιντεν, αφού του «έδωσαν» τη νίκη στην πολιτεία της Πενσυλβάνια και του εξασφαλίζει πλέον 273 εκλεκτορικές ψήφους.

Συγκεκριμένα το ειδησεογραφικό δίκτυο ΑΡ, το CNN & το NBC ανακήρυξαν πριν από λίγη ώρα νικητή των αμερικανικών προεδρικών εκλογών τον Τζό Μπάιντεν.

Ο Τζο Μπάιντεν χθες είχε διστάσει να ανακηρύξει τη νίκη του, καθώς τα δίκτυα με τη σειρά τους δίσταζαν να τον ανακηρύξουν ως νικητή, αφού υπάρχουν αποδείξεις για εκτεταμένη νοθεία υπέρ του μέσω της επιστολικής ψήφου.

Μάλιστα ο ίδιος πρώην Αντιπρόεδρος παραδέχθηκε σε μία κρίση Αλτσχάιμερ(;) πως «έστησε τον μεγαλύτερο οργανισμό νοθείας στην ιστορία των ΗΠΑ» 

Την ίδια στιγμή η εκστρατεία Τραμπ αρχίζει τη διεξαγωγή ενός δικαστικού αγώνα με την πρώτη νίκη να είναι ότι δικαστήριο διέταξε τον χωρισμό των ψήφων οι οποίες ήρθαν μετά τις 8 Νοεμβρίου.

Μάλιστα ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ με tweet απάντησε στα ειδησεογραφικά δίκτυα πως κέρδισε με μεγάλη διαφορά, αφού πριν σταματήσει το μέτρημα την ημέρα των εκλογών προηγούνταν σε όλες τις πολιτείες με μεγάλες διαφορές.

«Κέρδισα αυτές τις εκλογές, με μεγάλη διαφορά» είπε ο πρόεδρος Τραμπ τον οποίον έχουν αποκλείσει ΜΜΕ και κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα στην Πενσυλβάνια είχε διαφορά 13 μονάδων, προτού «παγώσει» η καταμέτρηση κι αρχίσει η «ανακάλυψη» μαζικών ψήφων υπέρ του Μπάιντεν, οι οποίες άρχισαν να καταφθάνουν εδώ και 4 ημέρες με… φορτηγά στα εκλογικά κέντρα.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr