Home ΗΠΑ Μεγάλος πολιτικός αναλυτής Ρότζερ Στόουν: Ο Τραμπ θα ξαναβγεί πρόεδρος. Θα πάρει τους 270 που θέλει από το Κολέγιο των Εκλεκτόρων.

Μεγάλος πολιτικός αναλυτής Ρότζερ Στόουν: Ο Τραμπ θα ξαναβγεί πρόεδρος. Θα πάρει τους 270 που θέλει από το Κολέγιο των Εκλεκτόρων.

by _
0 comment 189 views

Μεγάλος πολιτικός αναλυτής Ρότζερ Στόουν: Ο Τραμπ θα ξαναβγεί πρόεδρος. Θα πάρει τους 270 που θέλει από το Κολέγιο των Εκλεκτόρων.


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 04 Νοεμ. 2020, 17:05μμ, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με τον μεγάλο political insider (αυτός που κατέχει πληροφορίες εκ των έσω) της Ουάσινγκτον Roger Stone (που είχε μεγάλο πόστο στην κυβέρνηση Ρήγκεν), βλέπει πλέον έναν ξεκάθαθο δρόμο νίκης του Τράμπ στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Στο InfoWars μόλις είπε τα εξής αποκαλυπτικά για αυτό….

  1. Η πολιτεία Αριζόνα θα πάει τελικά στον…ΤΡΑΜΠ διότι εδόθη “καταλάθος” στον…ΜΠΑΙΝΤΕΝ! Σε αυτήν την ΑΠΑΤΗ έπαιξαν καταλυτικό ρόλο τα μεγάλα ΜΜΕ βέβαια…
  2. Πιστεύει επίσης ότι ο Τράμπ θα επικρατήσει και στην μεγάλη πολιτεία-κλειδί Πενσυλβάνια!…
  3. Ακόμη και χωρίς την Αριζόνα και την Ουισκόνσιν, ο Τράμπ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!…
  4. Η Ουισκόνσιν θα διευθετηθεί στα δικαστήρια…
  5. Τα ΜΜΕ καθυστερουν εσκεμμένα να αναγγέλλουν τις πολιτείες, τις οποίες έχει ήδη κερδίσει ο Τράμπ, ώς έχοντας κερδιθεί από τον ίδιον!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!….

Roger Stone breaks down President Trump’s path to 270 to Alex Jones and Owen Shroyer on the War Room.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr