Home ΗΠΑ Καταγγελίες Ντ.Τραμπ για νοθεία: «Προηγούμασταν σε πολιτείες-κλειδιά αλλά τότε “μαγικά” εμφανίστηκαν “σακιά” ψήφων»

Καταγγελίες Ντ.Τραμπ για νοθεία: «Προηγούμασταν σε πολιτείες-κλειδιά αλλά τότε “μαγικά” εμφανίστηκαν “σακιά” ψήφων»

by _
0 comment 143 views

Καταγγελίες Ντ.Τραμπ για νοθεία: «Προηγούμασταν σε πολιτείες-κλειδιά αλλά τότε “μαγικά” εμφανίστηκαν “σακιά” ψήφων»


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με ανάρτηση του (την οποία μπλόκαρε) το twitter έκανε σαφέστατες καταγγελίες περί νοθείας, αφού στις πολιτείες «κλειδιά» εμφανίστηκαν ξαφνικά μαζικές ψήφοι από το πουθενά και άλλαξαν το διαφαινόμενα αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικό ότι στο Μίσιγκαν εμφανίστηκαν 150.000 χιλιάδες ψήφοι του Μπάιντεν έναντι 0 του Τραμπ(!) μεταξύ του 90 & 93% της καταμέτρησης και του έδωσαν το προβάδισμα, πράγμα στατιστικά αδύνατο και ενδεικτικό του τι συνέβη σε αυτές τις πολιτείες.

«Εχθές το βράδυ προηγούμουν, με συμπαγές ποσοστό, σε πολλές πολιτείες-κλειδιά, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν ελεγχόμενες  από τους Δημοκρατικούς. Τότε η μια μετά την άλλη άρχισαν μαγικά να εξαφανίζονται όταν άρχισαν να εμφανίζονται «σακιά» ψήφων

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ και οι δημοσκόποι έπεσα απόλυτα & ιστορικά έξω», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/931123_kataggelia-tramp-proigoymastan-se-politeies-kleidia-alla-tote-magika

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr