Home ΚΟΣΜΟΣ Βιέννη τώρα: Κατεβάζει τον στρατό στους δρόμους ο Κουρτζ!

Βιέννη τώρα: Κατεβάζει τον στρατό στους δρόμους ο Κουρτζ!

by _
0 comment 122 views

Βιέννη τώρα: Κατεβάζει τον στρατό στους δρόμους ο Κουρτζ!


Σε έξι σημεία χτύπησαν οι ισλαμιστές τρομοκράτες. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι υπάρχει εμπλοκή του στρατού της Αυστρίας.

Σε πραγματικό πεδίο μάχης μετατρέπεται η Βιέννη, αφού αυτή τη στιγμή στρατιωτικές δυνάμεις κατεβαίνω στους δρόμους για να συνδράμουν το έργο της αστυνομίας και των ειδικών δυνάμεων.

Οι ισλαμιστές τρομοκράτες χτύπησαν σε έξι διαφορετικά σημεία πράγμα που οδηγεί στο συμπέρασμα πως υπήρχε σχέδιο το οποίο εκπονήθηκε εδώ και καιρό. Ήταν μάλιστα δύσκολο να εκπονηθεί χωρίς την βοήθεια κάποιας μεγάλης μυστικής υπηρεσίας του εξωτερικού. Πρόσφατα είχαμε τις αποκαλύψεις ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες σχεδίαζαν δολοφονικά χτυπήματα κατά αυστριακών πολιτικών εντός αυστριακού εδάφους. Το γεγονός και μόνο ότι το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας, το Αναντολού, δεν λεει κουβέντα για τρομοκρατία, οδηγεί στο συμπέρασμα πως κάτι πολύ βρώμικο συμβαίνει πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στην Βιέννη. Δείτε τα σημεία που χτύπησαν οι τρομοκράτες:

Αυτά είναι τα εξής σημεία της Βιέννης που χτύπησαν οι τρομοκράτες.

https://www.newsbreak.gr/kosmos/141710/vienni-tora-katevazei-ton-strato-stoys-dromoys-o-koyrtz/?fbclid=IwAR33H8Us9Io337DJUzFg_wbTQ6IB9i45ui5N2n1DU63n32Hu4cfh_yaVGu8

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr