Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Οι προέδροι των ΗΠΑ δεν εκλέγονται αλλά…ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ. Ιδού η μεγάλη ΑΠΑΤΗ των αμερικανικών εκλογών!

Οι προέδροι των ΗΠΑ δεν εκλέγονται αλλά…ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ. Ιδού η μεγάλη ΑΠΑΤΗ των αμερικανικών εκλογών!

by _
0 comment 236 views

Οι προέδροι των ΗΠΑ δεν εκλέγονται αλλά…ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ. Ιδού η μεγάλη ΑΠΑΤΗ των αμερικανικών εκλογών!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ….«ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ»!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! >> Όταν η Χίλαρι έκανε όλως περιέργως ξενάγηση στον Ντόναλντ μέσα στον…ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!!! ΑΥΤΗ πρότεινε τον ΤΡΑΜΠ για υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων το 2016!!!


Η εκλογική διαδικασία εδώ στις ΗΠΑ είναι…ΦΤΙΑΧΤΗ με ό,τι σημαίνει αυτό. Έχουν επιπωθεί πολλά γι’ αυτό.  Ο υποφαινόμενος έχει γράψει πολλά για αυτό το θέμα, ιδιαίτερα από την άποψη του πως χειραγωγήθηκαν φέτος οι προκριματικές εκλογές (Χίλαρι έναντι Μπέρνι, κ.ο.κ.).  Αλλά εδώ υπεισερχόμεθα εις λεπτομέριας σχετικά με το πως λειτουργεί η όλη διαδικασία στις κάλπες για το…«τελικό» μεταξύ των δύο εναπομείναντων υποψηφίων των δύο μεγάλων κομμάτων (που τυχαίνει να είναι πάντα οι Δημοκράτες και οι Ρεπουμπλικάνοι). ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, όπως προκύπτουν μέσα απο το όλο εκλογικό σύστημα που διεξάγεται σε κάθε πολιτεία των ΗΠΑ κάθε 4 χρόνια τον Νοεμβρίο…

Σε άθρθο μου στις 24 Αυγ. φέτος με τίτλο «Η εκλογική απάτη στις ΗΠΑ και το «χακάρισμα» της Δημοκρατίας: Πώς η Χίλαρι και οι Δημοκρατικοί κλέβουν τις εκλογές! – ΜΕΡΟΣ 2» έγραψα τα εξής:

Η αμερικανική εταιρεία Voters News Service είναι μια ιδιωτική εταιρεία που καταμετρεί τις ψήφους των εκλογών. Είναι ιδιοκτησίας των εφημερίδων Washington Post και New York Times καθώς και των μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών (BC News, The Associated Press, CBS News, CNN, Fox News, and NBC News) Κάτι αντίστοιχο υπάρχει και στην Ελλάδα με αυτήν την εταιρεία που, απ’ ό,τι φαίνεται, ασκεί σχεδόν ΑΠΟΛΥΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΔΙΕΞΑΓΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. Μιλάω για την περιβόητη εταιρεία…SINGULAR LOGIC! Μήπως την έχουμε ξανακουσει??? Εεεε??? Λέμε τωρα…

 

Αν νομίζετε ότι όλ’ αυτά είναι «παραμύθια», τότε διαβάστε το άρθρο «ΠΕΡΑΣΕ Η SINGULAR LOGIC Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΧΕΡΙΑ;;;» και νομίζω μετά θα αρχίσετε να σκέφτεσθε αλλιώτικα…όχι «ΑΛΛΟΚΟΤΑ»!…ΑΛΛΙ-Ω-ΤΙ-ΚΑ!…

Σταμάτησα να ψηφίζω πριν χρόνια, όταν συνειδητοποίησα ότι η ξένη εταιρεία τους κατέστησε ΈΓΚΛΗΜΑ για οποιοδήποτε Αμερικανό πολίτη, που ΔΕΝ ανήκει σε αυτήν την εταιρεία, για να ψηφίσει στις εκλογές τους, από το 1868 και εξής.  Σύμφωνα με 14η τροπολογία του αμερικανικού Συντάγματος, υπάρχουν ΔΥΟ ΤΑΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Αυτά δεν τα λέγω εγώ, αλλά η κα Anna Von Reitz (σελίδα Facebook), ο Δικαστής του Ανωτώτου Δικαστηρίου του κράτους της Αλάσκας! (πατήστε εδώ και εδώ)!!!

Δηλαδή, εκείνη την εποχή στερήθηκαν των πολιτικών δικαιωμάτων εννέα εκατομμύρια Αμερικανοί, αν σας λέει τίποτε αυτό. Δηλ., μιλάμε για τους πολίτες εκείνης της εποχής που αρνήθηκαν να γίνουν ΥΠΗΚΟΟΙ αυτής της εντελώς ξένης ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που έγινε η…ΝΕΑ κυβέρνησις των ΗΠΑ με έδρα την Περιφέρεια της Κολούμπια!

Σε άρθρο μου με τίτλο «ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΝΑΥΑΡΧΕΙΟ του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ: «Το Δίκαιο της Ανοικτής Θάλασσας»» γράφω τα εξής για αυτήν την την εταιρεία:

Ας δούμε πρώτα τα πραγματικά στοιχεία για την περίπτωση των ΗΠΑ και μετά θα ρίξουμε μια ματιά και στην περίπτωση της Ελλάδας… Στην περίπτωση της Αμερικής, μια εμφανής απόδειξη για αυτό είναι το ακρώνυμο «USC» (δείτε πιο κάτω την εικόνα ) που πάντοτε βρίσκεται πάνω στα επίσημα νομικά/δικαστικά έγγραφα στις ΗΠΑ και σημαίνει Αγγλιστί “United States Code” (Κώδιξ των Ηνωμένων Πολιτειών) και ΌΧΙ…προσέξτε… “United States of America Code” (δηλ., Κώδιξ των Ηνωμένων Πολιτειών της ΑΜΕΡΙΚΉΣ). Τούτο οφείλεται εις το γεγονός ότι εδώ ομιλούμε δια την ΙΔΙΩΤΙΚΉΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑΝ εκ της Κορώνας της Αγγλίας η οποία ελέγχει ΛΆΘΡΑ τις ΗΠΑ απο το 1871 και εξής. Στις 21 Φεβ. 1871, με πράξη της 41ης Συνεδριάσεως του Αμερικάνικου Κογκρέσου, Άρθρο 34, Συνεδρίασις 3, Κεφάλαια 61 και 62, το Κογκρέσο των ΗΠΑ πέρασε ένα νόμο με τίτλο «Πράξις προς την παροχήν μιας κυβερνήσεως εις την Περιφέρειαν της Κολούμπια», γνωστή ως και «Ο νόμος του 1871.»

 

Στην ουσία, η εν λόγω πράξις οδήγησε στην εταιρεία που είναι γνωστή ως…«ΟΙ ΗΝΩΜΈΝΕΣ ΠΟΛΙΤΊΕΣ» (και μένουμε εκεί!…δηλ., δεν βάζουμε στο τέλος και το «ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΉΣ» και θα σας πω γιατί). Η απόδειξις αυτού έγκειται εις το γεγονός ότι συμφώνως προς τον ίδιον τον Κώδικα των Ημωμένων Πολιτειών (της Αμερικής), Ενότης 28, Άρθρον 15 3002 (28 U.S. Code § 3002), λέγει τα εξής για αυτό που αποκαλούμε στην Αμερική «τις Ηνωμένες Πολιτίες»:

(15) “United States” means— (Οι «Ηνωμένες Πολιτίες» σημαίνει το εξής) (A) a Federal corporation (Ομοσπονδιακή Εταιρεία, δηλ. Ιδιωτική Εταιρεία)

 

Δηλ., ΠΑΣ ΟΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΡΙΞΙΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΧΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.
ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΤΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΗΝΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣπου μόνο της «Αμερικής» δεν είναι!– ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΝ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ…ΠΑΝΕ ΤΑ «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ» ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΕΚ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ  ΜΟΡΦΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ…ΨΗΦΙΖΕΙΣ!!!
ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΨΗΦΗΖΕΙΝ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.  ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, Η ΨΗΦΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ…ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. ΕΠΙΣΗΣ, ΆΛΛΟ ΤΟ 1868 ΚΑΙ ΆΛΛΟ Η…ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ. ΤΗ ΔΕΚΤ. ΤΟΥ 1860, ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΟΘΕΥΤΕΣ ΕΝΩ, ΣΗΜΕΡΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΕΙΡΑΓΟΓΟΥΜΕΝΕΣ, ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΕΩΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ!….

Οι ΗΠΑ ΔΕΝ είναι μια «Δημοκρατία» (Republic) πια, αλλά προσποιείται μια «δημοκρατική» μορφή διακυβέρνησης. Οι ΗΠΑ είναι CORPORATION…ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, τελεία και παύλα.  Και όπως μπορείτε να καταλάβετε, είναι πολύ λίγοι απο εμας εδώ στις ΗΠΑ που τολμήσαμε να εκπατριστούμε απο αυτήν την ψεύτικη μορφή διακυβερνήσεως της χώρας μας.

Το Κολλέγειον των Εκλεκτόρων (Electoral College)

Τώρα, όταν πάει κάποιος πολίτης να ψηφίσει στις εκλογές, ΔΕΝ ψηφίζει κανέναν «υποψήφιο» για τη προεδρία, αλλά τους…ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ.

Το Κολλέγειον των Εκλεκτόρων ιδρύθηκε από τους ιδρυτές ως συμβιβασμός μεταξύ της εκλογής ενος προέδρου από το Κογκρέσο και της εκλογής ενος προέδρου απο μια λαϊκή ψηφοφορία.

Οι εκλέκτορες είναι ένα ευρέως εκλεγμένο σώμα που επιλέγεται από τις Πολιτείες και την Περιφέρεια της Κολούμπια.

Οι ψηφοφόροι προσφέρουν τα ονόματά τους σε μια μη κυβερνητική ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.  Οι Εκλεκτόρες επιλέγονται σύμφωνα με τους κανόνες των…ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ! ΔΕΝ συμμετέχει σε αυτήν την διαδικασία ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ούτε οι ομοσπονδιακοί κανονισμοί!

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ….ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!  ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ!

Αλλά για να καταλάβετε πόσο….ΒΡΩΜΙΚΟ είν’ αυτό το σύστημα του Κολλεγείου των Εκλεκτορών, το 2008, ένας εκλεκτόρας στην πολιτεία Ντέλαγουερ ονόματι Έντουαρντ Ε Τεντ Κόφμαν (Edward E Ted Kaufman) εξέλεξε Ομπάμα και Μπίντεν στις τότε προεδρικές εκλογές. Τυχαίνει να είναι και…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ο άνθρωπος αυτός και με τις εκλογές, όλως περιέργως, πήρε την ευκαρία να αντικαταστήσει τον…ΜΠΆΙΔΕΝ στην Γερουσία. Χμμμ. Πριν γίνει γερουσιαστής των ΗΠΑ., ο Κόφμαν ήταν σύμβουλος του Μπάιντεν επί χρόνια. Καταλαβαίνετε τώρα τι παίζεται εδώ στις πλάτες όλων μας?!

Σημειωτέον: – Τα πολιτικά κόμματα εξασφαλίζουν ότι μόνο οι υποψήφιοι που ανήκουν στη γραμμή αίματος των….ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ (ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ) μπορούν να εκλεγούν στις προκριματικές εκλογές. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κάθε φορά που έχουμε εκλογές στις ΗΠΑ, τα ΜΜΕ, όλως περιέργως, αρχίζουν να αναφέρουν πως πολλοί πολιτικοί στο Ουάσινγκτον…ΣΥΓΓΕΥΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!!

Σημειωτέον: Υπάρχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ μεταξύ του ψηφίζειν (ψηφοφόρος) και του…ΕΓΚΛΕΓΕΙΝ (εκλεκτώρ). Έτερον εκάτερον. Αλλά όπως θα δούμε σε λίγο, υπάρχει και το…ΕΠΙΛΕΓΕΙΝ που κάνουν οι…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ!!!….

Εμπλέκονται στη διαδικασία για την ψηφοφορία ενος νέου Προέδρου ακόμη και ξένες κυβερνήσεις.  Π.χ.,  Σύμφωνα με την Υπουργό Εσωτερικών της Β. Καρολίνα, κατα τις προεδρικές του 2012, δόθηκε η άδεια στη Γαλλία, τη Σουηδία, τη Μολδαβία και σε άλλες χώρες να παρακολουθήσουν…ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ τους εκλεκτόρες της εν λόγω πολιτείας όταν διεξήγαν την ψηφοφορία τους για έναν νέο πρόεδρο!

ΕΜΕΣΕΣ όχι άμεσες εκλογές

Όταν κάποιος βάζει υποψηφιότητα σε αυτήν την χώρα ρε παιδιά, δεν χρειάζεται ψηφοφόρους αλλά…ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ανα πολιτείαν! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.  Εδώ στην Αμερική δεν έχουμε άμεσες εκλογές, αλλά…ΕΜΕΣΕΣ!  Αυτό εννοώ εδώ.

Π.χ., δείτε τα παρακάτω στιγμυότυπα. Στην περίπτωση της Ελλάδος, η Ελλάς βγάζει καινούριο πρωθυπουργό με εκλογές που διεξάγονται από το….κοινοβούλιο. Στην περίπτωση των ΗΠΑ, οι εκλογές που γίνονται για την εκλογή ενος νέου προέδρου είναι έμεσες. Δηλ., γίνονται όχι με τη ψήφο του κάθε απλού πολίτου αλλά με το…ΚΟΛΛΕΓΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΟΡΩΝ!!! Ακόμη και στην ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ υπάρχουν ΆΜΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!…και όλοι νομίζουν ότι εδώ στην Αμερική έχουμε…«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»….αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! (πατήστε εδώ για περισσότερα)

ΛΕΝΕ ότι το Κολλέγειον των Εκλεκτόρων εκλέγουν σύμφωνα με την λαϊκή ψήφο. ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ.  Δηλ., υπάρχουν 24 πολιτείες των οποίων οι εκλεκτόρες τους ΔΕΝ ακολουθούν ΚΑΝ την λαϊκή ψήφο όταν διεξάγουν τις δικές τους ψηφοφορίες για την εκλογή ενος νέου Προέδρου. Και αυτό έχει συμβεί 80 ΦΟΡΕΣ στο παρελθόν!

Οι τύχες των εκλογών καθορίζονται από μόνο μια χούφτα πολιτειών που λέγονται “Swing States” (ήτοι, οι πολιτείες απο τις οποίες εξαρτώνται τα εκλογικά αποτελέσματα)  Δηλ., οι πολιτείες Οχάιο, Φλόριντα και Πενσυλβάνια είναι αυτές που ΠΑΝΤΑ αποφασίζουν το τελικό αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ ιδιαίτερα όταν η κούρσα είναι πολύ στενή, όπως έγινε το 2000, 2004, 2008 και 2012! Δηλαδή, σε πρόσφατες εκλογές, σχεδόν το 80% των ψήφων είχαν μηδενική επίπτωση για τις εκλογές!

ΟΛΟΙ οι θεμελιωτές πατέρες των ΗΠΑ ήταν της γνώμης ότι ο κάθε πολίτης ΔΕΝ έπρεπε να έχει το δικαίωμα να ψηφίσει!

Η κα ELAINE MARSHALL, η γραμματέας της πολιτείας της Β Καρολίνας, είπε το 2012 μετά τις τότε προεδρικές εκλογές ότι οι Αμερικανοί ψηφοφόροι μόλις είχαν ψηφίσει για τους….ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ τους αντί για έναν…ΠΡΟΕΔΡΟ. Αυτή σημείωσε επίσης ότι κατα την διάρκεια της ψηφοφορίας που διεξήγαγαν οι εκλεκτόρες της πολιτείας αυτής, υπήχαν παρόντες εκεί ακόμη και…ΞΕΝΟΙ ΠΡΟΞΕΝΟΙ που…ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ την διαδικασία!  H Marshall είπε εκείνη την εποχή ότι οι προεδρικές εκλογές πρέπει να λάβουν υπόψιν την διεθνή κοινότητα καθώς και την…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙΝ!!!

Τέλος, ήταν ο ίδιος ο Φράνκλιν Ρούσβελτ που είπε κάποτε την εξής φράσιν που τα λέγει όλα:

«Οι προέδροι των ΗΠΑ δεν εκλέγονται αλλά επιλέγονται

Απο τη στιγμή που θα έχετε αρχίσει να συνειδητοποιείτε ότι είναι το Κολλέγειον των Εκλεκτόρων που εκλέγει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, από εκεί θα σας πάω ένα βήμα…ΠΑΡΑΠΕΡΑ σε αυτήν την μεγάλη…ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ που τολμούν ελάχιστοι να αναφέρουν.

Θέλετε να μας πω πόση…απάτη είχε καταγγελθεί το 2016 με το Κολλέγειον των Εκλεκτόρων;;;

Καταλάβετέ αυτήν την ρήσιν του Ρούσβελτ και θα έχετε καταλάβει το όλο παιχνίδι εδώ με τις αμερικανικές προεδρικές….«εκλογές». Αν το πολίτευμα που έχουμε εδώ στις ΗΠΑ είναι ψεύτικο και παράνομο -το οποίο ΕΙΝΑΙ!- πόσω μάλλον το σύστημα…ΕΚΛΟΓΩΝ που βγάζει τους…ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ (τα CEOs μάλλον, διευθύνοντες συμβούλους) αυτής της….ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που λέμε εμείς…«κυβέρνηση»;;;…

Δείτε τώρα ένα κλίπ του FOX News απο το 2011 όπου ο γερουσιαστής Allen West αποκαλεί τον Ομπάμα τον…ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ της εταιρείας…ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ….

ΒΟΜΒΑ WikiLeaks: «Δεν υπάρχουν προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ»…!!!…

Δεν θα μπορούσε να καταστήσει πιο σαφές σε μια σειρά από tweets τον Οκτ. του 2016 ότι οι εκλογές των ΗΠΑ για τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών είναι….ΣΤΗΜΕΝΕΣ η ομάδα WikiLeaks. Το κατεστημένον έχει ήδη επιλέξει τον πρόεδρό τους…

Απαντώντας στους ισχυρισμούς ότι οι πρόσφατες διαρροές του WikiLeaks έχουν εκθέσει το ίδιον ως παίζον ένα κομματικό πολτικό παιχνίδι, το WikiLeaks “ανταπέδωε τα πυρά” (πατήστε εδώ) λέγον τα εξής, “Τι, δεν είστε οπαδοί της δημοσίευσης αληθινών πληροφοριών σχετικά με τις διεφθαρμένες παρατάξεις κυρίαρχης δυνάμεως (κυβερνούσης εξουσίας) που θα πάρουν την εξουσία στις 20 Ιαν του 2017?”

https://twitter.com/wikileaks/status/789296990127427588?ref_src=twsrc%5Etfw

Μετάφρασις του τουίτ:

WikiLeaks | 

 

19:47 – 20η Οκτωβρίου 2016

@wikileaks

 

Δεν υπάρχουν εκλογές στις ΗΠΑ. Υπάρχει εκεί μια ενοποίησις δυνάμεως. Στημένες προκριμματικές εκλογές, στημένα μέσα ενημέρωσης και ένας στημένος υποψήφιος «παρδαλός αυλητής» που καθοδηγεί την ενοποίησιν.

Την ημέρα κατά την οποία δημοσιοποίησε το WikiLeaks την απελευθέρωση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον προσωπικό λογαριασμό του Μπαράκ Ομπάμα, στην συνέχεια δήλωσε ο δικός τους λογαριασμός Twitter ότι το αποτέλεσμα των εκλογών είχε προγραμματιστεί από την αρχή: «Τι εκλογές;;; Έχει καταστεί σαφές από την αρχή ποιος θα κερδίσει. Αυτό είναι, στην πραγματικότητα, μια άσκησις εδραιώσεως εξουσίας.»

Εμαιλ που μας παρείχε το WikiLeaks από τον προσωπικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Μπαράκ Ομπάμα δείχνουν ότι η κυβέρνηση Μπους είχε επικοινωνήσει με τον μελλοντικό πρόεδρο πολλές φορές πριν από τις εκλογές, διοργανώνοντας την μετάβασιν…της εξουσίας.

Η μετάβασις του 2008 είχε μείνει στην ιστορία ως εκπληκτικά ομαλή. Σε βιβλίο της σχετικά με τη μετάβαση, η Μάρθα Joynt Kumar είπε ότι «ήταν η καλύτερη στη μνήμη κάποιου, εν μέρει επειδή η Ενδεκάτη Σεπτ. του 2001 (9/11) έκανε τους πάντες να αναγνωρίσουν ότι η μετάβασις αποτελεί μια εύθραυστη χρονική στιγμή.»

Οι σημερινές αποκαλύψεις έχουν εγείρει ερωτήματα σχετικά με το γιατί ήταν τόσο ομαλή – δηλ., οι υπαινιγμοί ότι ο Ομπάμα επιλέχθηκε από την σκιώδη κυβέρνηση, αντί να εκλεγεί από τον λαό,- δεν είναι πλέον θεωρίες συνωμοσίας.

Το πιο εξόφθαλμο εμάιλ στη διαρροή στις 21 Οκτ. φέτος περιέχει ένα μήνυμα από τον John Podesta (Τζόν Ποντέστα) για μια πρόσκληση από τον Πρόεδρο Τζόρζ Μπούς για τον τότε «νεοεκλεγέντα Προέδρον Ομπάμπα». O Ποντέστα έστειλε το μήνυμα στον Ομπάμα πριν ήταν γνωστό το αποτέλεσμα των εκλογών!!!

Τα μηνύματα δείχνουν ότι ένα μεταβατικό σχέδιο ήταν εν τω γίγνεσθαί πολύ καιρόν πριν είχαν λάβει καν χώραν οι εκλογές του 2008. Σύμφωνα με ένα συνημμένο σημείωμα σε ένα από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο Ομπάμα συζητούσε ήδη την μετάβασίν του, πριν από τις τότε εκλογές, εις το αξίωμα του Προέδρου των ΗΠΑ με τα μέλη της κυβέρνησης Μπους, συμπεριλαμβανομένου του τότε υπουργού Οικονομικών Hank Paulson.

«Όπως έχετε παρατηρήσει στις αλληλεπιδράσεις σας με το Γενικό Γραμματέα Paulson, προφανώς είναι πρόθυμος να περιλάβει εκτενώς εσάς και την ομάδα μετάβασής σας όσον αφορά στις επιλογές της πολιτικής του μετά τις εκλογές» λέει ένα εμαιλ.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr