Home Greek News Συνελήφθη σε τουρκικό μαγαζί στην Λυών ο άνδρας που πυροβόλησε τον Έλληνα ιερέα στη Λυών

Συνελήφθη σε τουρκικό μαγαζί στην Λυών ο άνδρας που πυροβόλησε τον Έλληνα ιερέα στη Λυών

by _
0 comment 202 views

Συνελήφθη σε τουρκικό μαγαζί στην Λυών ο άνδρας που πυροβόλησε τον Έλληνα ιερέα στη Λυών


Ο άνδρας που πυροβόλησε σήμερα το απόγευμα τον Έλληνα ορθόδοξο ιερέα στη Λυών της Γαλλίας συνελήφθη σε μαγαζί με κεμπάπ που συνήθως βρίσκονται σε τουρκικές συνοικίες ή συχνάζουν Τούρκοι.

Η επίθεση έγινε νωρίς το απόγευμα και από εκείνη την ώρα, αστυνομία και στρατός έψαχναν τον άνδρα που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον ελληνορθόδοξο ιερέα.

Σύμφωνα με το CNN πριν από λίγο συνελήφθη ένας άνδρας ως δράστης της επίθεσης στη Λυών. Σύμφωνα με μαρτυρίες, πρόκειται για έναν άνδρα με μεσογειακά χαρακτηριστικά, ο οποίος συνελήφθη σε μαγαζί με Κεμπάπ.

Η επίθεση έγινε το απόγευμα, στον ελληνορθόδοξο ιερέα την ώρα που έκλεινε το ναό, στη Λυών. Ο δράστης πυροβόλησε τον ιερέα 2 φορές στο στήθος και εξαφανίστηκε.

Αν και αρχικά υπήρχαν σκέψεις για τρομοκρατικό χτύπημα – λόγω και της επίθεσης που έγινε πριν από λίγα 24ωρα σε εκκλησία, στη Νίκαια της Γαλλίας με τρεις νεκρούς -οι αρχές γρήγορα άρχισαν να μιλούν για απόπειρα δολοφονίας, λέγοντας ότι για τη σημερινή επίθεση εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/929978_ektakto-synelifthi-o-andras-poy-pyrovolise-ton-ellina-ierea

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr