Home ΗΠΑ Ανακοίνωση-βόμβα του Λευκού Οίκου του Ντόναλντ Τράμπ: ΤΕΛΟΣ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ του COVID-19!!!

Ανακοίνωση-βόμβα του Λευκού Οίκου του Ντόναλντ Τράμπ: ΤΕΛΟΣ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ του COVID-19!!!

by _
0 comment 156 views

Ανακοίνωση-βόμβα του Λευκού Οίκου του Ντόναλντ Τράμπ: ΤΕΛΟΣ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ του COVID-19!!!

ΑΥΤΟΣ το ξεκίνησε και τώρα το…ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ…!!!….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με το μεγάλο περιοδικό της ελίτ TheHill.com, διαβάζουμε τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καθώς και…ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΑ σχετικά με την ΨΕΥΤΟ-πανδημία του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού….

– Το επιστημονικό γραφείο του Λευκού Οίκου ανέφερεσε στην σημερική του ανακοίνωση ότι “ο τερματισμός της πανδημίας COVID-19” είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της πρώτης θητείας του Προέδρου Τραμπ …

– Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που σκοπεύει να επισημάνει τα επιστημονικά επιτεύγματα της διοίκησης, η κυβέρνηση Τραμπ δήλωσε ότι “έλαβε αποφασιστικά μέτρα για να συμμετάσχουν επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας στον ακαδημαϊκό χώρο, τη βιομηχανία, και την κυβέρνηση για να κατανοήσουν, θεραπεύσουν, και να νικήσουν την ασθένεια.”.

-Εν τω μεταξύ, ο Τραμπ πραγματοποιεί συγκεντρώσεις με χιλιάδες άτομα και ελάχιστη φυσική απoστασιοποίηση ή χρήση μάσκας. Λέει ότι η χώρα «έχει στρογγυλοποιήσει τη στροφή», επιτίθεται στα μέσα ενημέρωσης επειδή επικεντρώθηκαν υπερβολικά στο COVID-19 και ισχυρίστηκε ότι η αύξηση των περιπτώσεων οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι οι ΗΠΑ εξετάζουν περισσότερους ανθρώπους.

Δείτε τώρα το επίσημο δελτίο τύπου. Χαρακτηριστικό είναι το κομμάτι που λέει ότι ένα από τα επιτεύγματα της πρώτης θητείες του Τράμπ ήταν “ο τερματισμός της πανδημίας COVID-19“!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!



Σας είπαμε από την αρχή ότι όλα αυτά αποτελούσαν μα μεγάλη…ΦΑΡΣΑ…ΑΠΑΤΗ της ελίτ διότι αποσκοπούσαν στο να δημιουργηθεί το κατάλληλο πρόσχημα (έναν δηλαδή ψευτο-ιό) για να πειστεί ή / και…ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ (αναλόγως των νόμων της χώρας σου• βλέπε εν προκειμένω τους νόμους της ΕΛΛΑΔΟΣ!!!) ο κόσμος να πάει να…ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ απέναντι έναν ιον-ΦΑΝΤΑΣΜΑ!!! Κι ο απώτερος σκοπός εδώ;;; ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΗΘΥΜΣΟΣ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΨΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΓΟΥΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΙΟ…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ!!!

Δυστυχώς όμως, ο ίδιος ο Ντόναλντ Τράμπ έχει εγκρίνει αυτά τα εμβόλια του…ΓΚΕΪΤΣ. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΣΟΚ: Σε πλακάκια πλέον με τον ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ για τον εμβολιασμό ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ο ίδιος ο Ντόναλντ Τράμπ!για περισσότερα. Και ξέρουμε τι σκέφτεσθε αυτήν την στιγμή για αυτό. Δηλαδή, πως μπορεί ο Τράμπ να βάζει ΤΕΡΜΑ σε αυτήν ψευτοπανδημία και, ταυτόχρονα, να συνεργάζεται με ακριβώς τον ΙΔΙΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, τον Γκεϊτς, που είχε πρωτο-επινοήσει αυτήν από την αρχή;;;!!!  ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!!….

ΠΑΝΤΩΣ, Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ. ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΗΠΑ -ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΔΏ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ– ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ…ΤΕΜΑΤΙΣΕΙ…!!!

Και όσον αφορά αυτήν πανδημία της…ΠΛΑΚΑΣ σε σχέση με την…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, σας έχουμε γράψει δεκάδες άρθρα μέχρι τώρα πως ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ότι αυτή είναι…ΜΟΥΦΑ. Αλλά επειδή είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ…ΣΚΑΡΓΑΝΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΔΟΛΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΙΔΣΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΗΝ…ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ…ΕΞΟΥΣΙΑ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΟΥΣ ΟΔΗΓΙΕΣ/ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΙΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ….ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΤΗ…!!! 

ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΚΗΣ…ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ…ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ…ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ…!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr