Home Greek News Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Το γράμμα του 28χρονου στην οικογένεια της βιολόγου – «Μία άλλη μορφή ενέργειας είχε μπει μέσα μου»

Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Το γράμμα του 28χρονου στην οικογένεια της βιολόγου – «Μία άλλη μορφή ενέργειας είχε μπει μέσα μου»

by _
0 comment 223 views

Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Το γράμμα του 28χρονου στην οικογένεια της βιολόγου – «Μία άλλη μορφή ενέργειας είχε μπει μέσα μου»

Ο Χανιώτης έγραψε την επιστολή ένα μήνα μετά το έγκλημα

20:03 / 21/10/2020

Ο 28χρονος Χανιώτης που καταδικάστηκε για τη δολοφονία και τον βιασμό της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, είχε γράψει ένα γράμμα από τη φυλακή προς της οικογένεια του θύματος ένα μήνα μετά το έγκλημα.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr -το οποίο δημοσιεύει το χειρόγραφο του 28χρονου- το γράμμα στάλθηκε από τον Χανιώτη στο πατρικό του, τον Αύγουστο του 2019 αλλά οι γονείς του αποφάσισαν να μην το στείλουν στην οικογένεια της Αμερικανίδας.

Στο γράμμα του ο 28χρονο αναφέρει αρχικά πως μία συγγνώμη δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό το λάθος, το οποίο το χαρακτηρίζει ως το μεγαλύτερο της ζωής του.

Το μήνυμα της μητέρας του Χανιώτη στην οικογένεια της Αμερικανίδας

Παράλληλα, η μητέρα του δολοφόνου, μίλησε στη γερμανική Bild στέλνοντας τη δική της συγγνώμη στην οικογένεια της Σούζαν Ίτον.

Το zarpanews μετέφρασε τη δήλωση της μητέρας του 28χρονου Χανιώτη, από την έντυπη έκδοση της γερμανικής εφημερίδας: «Λυπόμαστε πολύ. Λυπάμαι πραγματικά για ό τι συνέβη. Υποφέρουμε και εμείς.

Φυσικά η πλευρά της άλλης οικογένειας υποφέρει περισσότερο, γιατί έχασαν κάποιον. Αλλά και εμείς είμαστε διαλυμένοι. Εγώ προσωπικά είμαι συντετριμμένη. Σε ποιον αρέσει να τον λένε μητέρα δολοφόνου; Ή οικογένεια δολοφόνου; »

https://www.newsbeast.gr/society/arthro/6750261/dolofonia-soyzan-iton-to-gramma-toy-28chronoy-stin-oikogeneia-tis-viologoy-mia-alli-morfi-energeias-eiche-mpei-mesa-moy

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr