Home Κορωνοϊος ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ – Εμβόλιο ΑstraZeneca: Πέθανε εθελοντής που συμμετείχε στις κλινικές δοκιμές!!!

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ – Εμβόλιο ΑstraZeneca: Πέθανε εθελοντής που συμμετείχε στις κλινικές δοκιμές!!!

by _
0 comment 150 views

Εμβόλιο ΑstraZeneca: Πέθανε εθελοντής που συμμετείχε στις κλινικές δοκιμές


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ – Εμβόλιο ΑstraZeneca: Πέθανε εθελοντής που συμμετείχε στις κλινικές δοκιμές!!! Κι εσύ ΕΛΛΗΝΑ θα πας κι εσύ να εμβολιστείς με το ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ των…ΕΒΡΑΙΩΝ, που φτιάχει η ΑstraZeneca και για την…ΕΛΛΑΔΑ;;;!!!


Απεβίωσε ένας εθελοντής από τη Βραζιλία που συμμετείχε στις κλινικές δοκιμές του εμβολίου της Οξφόρδης ενάντια στον κορονοϊό, όπως επιβεβαιώνει ο Οργανισμός Υγείας της χώρας Anvisa

Η Anvisa ενημερώθηκε για το θάνατο ενός εθελοντή 28 ετών στις 19 Οκτωβρίου. Ο θάνατος του ατόμου εμφανίστηκε προφανώς ως αποτέλεσμα «επιπλοκών από την COVID-19» ανέφερε η εφημερίδα Globa.

Το Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο του Σάο Πάολο, το οποίο βοηθά στο συντονισμό των κλινικών δοκιμών φάσης 3 στη Βραζιλία, δήλωσε ότι ο εθελοντής ήταν Βραζιλιάνος, αλλά δεν είπε πού ζούσε.

Το εν λόγω εμβόλιο αναπτύσσεται από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης σε συνεργασία με τη βρετανική-σουηδική πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία, AstraZeneca. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τρίτο στάδιο των κλινικών δοκιμών στη Βραζιλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ινδία και τη Νότια Αφρική.

Η AstraZeneca αρνήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση μέχρι στιγμής.

Οι μετοχές της AstraZeneca έγιναν αρνητικές και μειώθηκαν 1,7%.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δοκιμές του εμβολίου της AstraZeneca σταμάτησαν ήδη δυο φορές όταν εθελοντές εμφάνισαν σοβαρές παρενέργειες, και είχε ειπωθεί τότε όταν αν “τριτώσει” το κακό, τότε αυτό θα σημαίνει το τέλος του εμβολίου.

με πληροφορίες από reuters

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr