Home Greek News Η Ραχήλ Μακρή μετά το τροχαίο ατύχημα: Δόξα τον Ιησού Χριστό είμαι καλά

Η Ραχήλ Μακρή μετά το τροχαίο ατύχημα: Δόξα τον Ιησού Χριστό είμαι καλά

by _
0 comment 96 views

Η Ραχήλ Μακρή μετά το τροχαίο ατύχημα: Δόξα τον Ιησού Χριστό είμαι καλά

19/10/2020, 21:55


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! >> Ραχήλ Μακρή: Eτοιμάζουν οικουμενική κυβέρνηση για να παραδώσουν τη χώρα στους Τούρκους. Έχουν εκχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία.


Η πολιτικός είχε ατύχημα με συνέπεια να χτυπήσει στο πόδι της και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο…

Μετά το τροχαίο που είχε στον Γέρακα και ενώ πήγαινε για πρόβα για το τηλεοπικό σόου J2US, η Ραχήλ Μακρή έγραψε σε tweet της ότι είναι καλά.

Η πολιτικός είχε ατύχημα με συνέπεια να χτυπήσει στο πόδι της και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Λίγες ώρες μετά σε ανάρτησή της ευχαριστεί τους πάντες για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την κατάσταση της υγείας της και δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι παρά το τροχαίο συνεχίζει κανονικά.

«Ευχαριστώ τους φίλους μου για το ενδιαφέρον τους μετά το τροχαίο. Δεν έχω σπάσει τίποτα. Δόξα τον Ιησού Χριστό είμαι καλά. Συνεχίζω κανονικά», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Η Ραχήλ Μακρή ξεκίνησε με το αυτοκίνητό της για να πάει στον Γέρακα προκειμένου να κάνει πρόβα για το show του Σαββάτου. Στο δρόμο όμως η διαγωνιζόμενη του J2US, είχε τροχαίο ατύχημα και χτύπησε αρκετά το αριστερό της πόδι. Της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αμέσως μετά πήγε στο νοσοκομείο.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr