Home Greek News Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Φλώρος: Υπάρχει αποφασιστικότητα και ψυχραιμία – Να είναι ήσυχοι οι Έλληνες

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Φλώρος: Υπάρχει αποφασιστικότητα και ψυχραιμία – Να είναι ήσυχοι οι Έλληνες

by _
0 comment 142 views

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Φλώρος: Υπάρχει αποφασιστικότητα και ψυχραιμία – Να είναι ήσυχοι οι Έλληνες

15/10/2020, 20:02 7


«Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι πάντα έτοιμες να παρέχουν ασφάλεια στο ελληνικό λαό» υπογράμμισε από τη Λάρισα ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο υποδέχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πως οι Έλληνες οφείλουν να είναι και να νιώθουν ήσυχοι, αισθανόμενοι ασφάλεια, καθώς οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι πάντα έτοιμες να παρέχουν αυτήν την ασφάλεια στο ελληνικό λαό.

«Υπάρχει αποφασιστικότητα και ψυχραιμία» σημείωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις με το Oruc Reis.

Τόσο ο κ. Φλώρος όσο και ο κ. Αγοραστός επισήμαναν την πολύ καλή συνεργασία που έχουν μεταξύ τους, όπως έγινε και στην πρόσφατη θεομηνία που έπληξε την Θεσσαλία.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr