Home Greek News Η ΜΑΝΑ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ…Η ΜΑΝΑ ΚΑΤΣΙΦΑ

Η ΜΑΝΑ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ…Η ΜΑΝΑ ΚΑΤΣΙΦΑ

by _
0 comment 258 views

Η ΜΑΝΑ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ…Η ΜΑΝΑ ΚΑΤΣΙΦΑ


-Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Δυο χαροκαμένες μάνες αλλά με ένα πολύ χαρακτηριστικό κοντράστ

Η μια έγινε το πρώτο θέμα αποθέωσης επί πολύ καιρό από τα καθεστωτικά ελληνόφωνα κανάλια και μάλιστα κάποιος αρχηγός καθεστωτικού πολιτικού κόμματος, έφτασε στο σημείο να την προτείνει για… πρόεδρο δημοκρατίας!

Η άλλη, που έχασε το παιδί από αλλόφυλα πυρά, το έθαψε τυλιγμένο με μια ελληνική σημαία αλλά το κράτος και τα καθεστωτικά κανάλια αδιαφόρησαν τελείως, την περιφρόνησαν, ενώ κάποιοι προοδευτικοί έφτασαν στο σημείο να χαρακτηρίσουν το παιδί της…φασίστα.

Η μια ήταν το μεγάλο θέαμα της ιστορίας για την δολοφονία το παιδιού της, εισπράττοντας ατέλειωτη προβολή και όλες τις συλλυπητήριες τιμές από το καθεστώς.

Η άλλη έπνιγε τον πόνο της σε μια εχθρική χώρα, που για να δηλώσεις, να φωνάξεις ότι είσαι Ελληνίδα, θέλει απαράμιλλο θάρρος και έχει κόστος.

Αυτή η χώρα δεν αμείβει αυτούς που σκοτώνονται για την πατρίδα, αλλά κάνει ήρωες-σταρ όσους τον θάνατο μπορεί να «μοσχοπουλήσει», για να προωθήσει ένα ανθελληνικό καθεστώς.

Ο πόνος ίδιος, αλλά… πόσο διαφορετικό το υπόβαθρο.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr