Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Θα κάνει το Πεντάγωνο πειράματα 5G σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας για την…ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ!!!

Θα κάνει το Πεντάγωνο πειράματα 5G σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας για την…ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ!!!

by _
0 comment 122 views

FILE PHOTOS. © Reuters / Al Drago; Reuters / Pascal Rossignol

Το Πεντάγωνο θα εκδώσει 600 εκατομμύρια δολάρια σε συμβόλαια για «πειραματισμό διπλής χρήσης 5G» σε 5 στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας για την…θνησιμότητα!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Τα έργα θα περιλαμβάνουν πιλοτική επαυξημένη / εικονική πραγματικότητα με δυνατότητα 5G για σχεδιασμό και εκπαίδευση αποστολών, δοκιμή έξυπνων αποθηκών 5G και αξιολόγηση τεχνολογιών 5G για την ενίσχυση της κατανεμημένης διοίκησης και ελέγχου….

Ο αμερικανικός στρατός συνεργάζεται πλέον με περισσότερες από δώδεκα εταιρείες για «πειραματισμό μεγάλης κλίμακας» με τεχνολογία 5G, συμπεριλαμβανομένων προσπαθειών για την ενίσχυση της «θνησιμότητας» (ή θανάσιμης βίας ή φονικής βίας μάλλον, για ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ;;;) ορισμένων συστημάτων, σε αυτό που πρόκειται να είναι έργο 600 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η “βάπτιση” της τεχνολογίας 5G ως «θεμελιώδης παράγοντας του εκσυγχρονισμού της άμυνας των ΗΠΑ», το Πεντάγωνο ανακοίνωσε την τεράστια ερευνητική πρωτοβουλία την Πέμπτη, η οποία θα παραδώσει εκατοντάδες εκατομμύρια σε 15 ιδιωτικούς εργολάβους για τη διεξαγωγή δοκιμών σε πέντε στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ.

«Σήμερα, το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε βραβεία 600 εκατομμυρίων δολαρίων για πειραματισμούς και δοκιμές 5G σε πέντε στρατιωτικούς χώρους δοκιμών των ΗΠΑ, αντιπροσωπεύοντας τις μεγαλύτερες δοκιμές 5G πλήρους κλίμακας για εφαρμογές διπλής χρήσης στον κόσμο», δήλωσε το Πεντάγωνο σε δήλωση, προσθέτοντας ότι θα συγκεντρώσει εμπειρογνώμονες από διάφορους κλάδους και πεδία.

Τα έργα θα περιλαμβάνουν πιλοτική επαυξημένη / εικονική πραγματικότητα με δυνατότητα 5G για σχεδιασμό και εκπαίδευση αποστολών, δοκιμή έξυπνων αποθηκών με δυνατότητα 5G και αξιολόγηση τεχνολογιών 5G για την ενίσχυση της κατανεμημένης διοίκησης και ελέγχου.

Οι εταιρείες που επιλέχτηκαν για το έργο περιλαμβάνουν τις τηλεπικοινωνίες AT&T, Nokia και Ericsson, εργολάβον μυστικών πληροφοριών και της τεχνολογίας πληροφοριών Booz-Allen Hamilton, την ερευνητική πτέρυγα της General Electric, GE Research, και μια θυγατρική του αεροδιαστημικού γίγαντα General Dynamics.

Μία προσπάθεια που ηγείται η AT&T στη Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Nellis στη Νεβάδα θα εφαρμόσει 5G σε συστήματα «κατανεμημένης διοίκησης και ελέγχου» προκειμένου να «βοηθήσει στη θνησιμότητα του αέρα, του διαστήματος και του κυβερνοχώρου», ενισχύοντας τις επικοινωνίες για τα κέντρα κινητής διοίκησης σε σενάρια μάχης.

Στην κοινή βάση της πολιτείας της Ουάσινγκτον Lewis-McChord, η AT&T θα συνεργαστεί επίσης μαζί με την Booz-Allen και δύο άλλες εταιρείες για την ανάπτυξη τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας με δυνατότητα 5G για εκπαίδευση, προγραμματισμό αποστολών και ακόμη και «επιχειρησιακή χρήση», αν και το Πεντάγωνο δεν παρείχε παραδείγματα για την τελευταία εφαρμογή.

Η δαπανηρή πρωτοβουλία θα πραγματοποιήσει επίσης δοκιμές στη Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Hill στη Γιούτα, μια εγκατάσταση logistics (υλοτεχνικής υποστηρίξεως) των Marine Corps (Πεζομαυτών) στη πολιτεία Γεωργία και τη Ναυτική Βάση της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο, όπου οι εταιρείες θα αναπτύξουν συστήματα «έξυπνης αποθήκευσης» και θα εργαστούν για την ενσωμάτωση δικτύων 5G με τα συστήματα ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας 5G έχει τους τελευταίους 6 και πλέον μήνες προκαλέσει αίτια αντιπαραθέσεως όχι μόνο μεταξύ των “συνωμοσιολόγων” (που την έχει συνδέσει με τον κορωνοϊό), αλλά και στον τομέα της γεωπολιτικής.

Διαβάστε τώρα το άρθρο μας με τίτλο Τεχνικός βλέπει σε πλακέτα που θα εγκαταστήσει σε αναμεταδότη 5G να αναγράφεται εμφανώς COVID-19 ;;;!!! που επιβεβαιώνει την ύπουλη σύνδεση μεταξύ 5G και…ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!!


-με πληροφορίες από το RT.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr