Home Greek News Φρίκη: Εκδόθηκε η Κ.Υ.Α. για τον υποχρεωτικό περιορισμό !!! – Ο Χαρδαλιάς θα αποφασίσει σε ποιες φυλακές θα μας στέλνουν -Φύγετε από τη χώρα φασίστες !!! – Διαδώστε το παντού !!!

Φρίκη: Εκδόθηκε η Κ.Υ.Α. για τον υποχρεωτικό περιορισμό !!! – Ο Χαρδαλιάς θα αποφασίσει σε ποιες φυλακές θα μας στέλνουν -Φύγετε από τη χώρα φασίστες !!! – Διαδώστε το παντού !!!

by _
0 comment 39 views

Φρίκη: Εκδόθηκε η Κ.Υ.Α. για τον υποχρεωτικό περιορισμό !!! – Ο Χαρδαλιάς θα αποφασίσει σε ποιες φυλακές θα μας στέλνουν -Φύγετε από τη χώρα φασίστες !!! – Διαδώστε το παντού !!!


Είναι που μου έλεγαν διάφοροι, καλόπιστοι και -κυρίως- κακόπιστοι, ότι ήμουν υπερβολικός, ότι τρομοκρατώ τον κόσμο, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αρπάξουν εμάς ή τα παιδιά μας και να μας κλείσουν σε δομές.

Εγώ έκανα γνωστό τον νόμο 4682/2020. Για τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, την υποχρεωτική νοσηλεία και φαρμακευτική αγωγή και τον υποχρεωτικό περιορισμό όλων μας ακόμη και σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις.

Τα παρακρατικά ελληνικά hoaxes είχαν βγάλει -κατά την ελεεινή πρακτική τους-  “ψευδείς ειδήσεις” και “παραπληροφόρηση” τη νομική ανάλυση που είχα κάνει για την νομοθετημένη δυνατότητα της κυβέρνησης να μας παίρνει με τη βία και να μας φυλακίζει σε ιδιωτικές δομές.

Και να που τώρα έρχεται η κυβέρνηση, δια των υπουργών Σκυλακάκη, Γεωργιάδη, Χρυσοχοΐδη, Βρούτση, Κικίλια και Θεοδωρικάκου, να ολοκληρώσει το έγκλημα και να εκδώσει στις 26 Σεπτεμβρίου την ΚΥΑ για τον υποχρεωτικό περιορισμό μας σε ιδιωτικές δομές (“χώρους φιλοξενίας” & “καταλύματα απομόνωσης”…).

Πρόσφυγες μέσα στην πατρίδα μας.

 

Στην κατάπτυστη απόφαση, που θα τη ζήλευαν τα αποκρουστικότερα απολυταρχικά και φασιστικά καθεστώτα των σκοτεινότερων περιόδων της παγκόσμιας ιστορίας, η οποία εκδόθηκε κατόπιν της από 25.9.2020 εισήγησης της παρέας του Τσιόδρα και του Σύψα, προβλέπεται ότι θα αρπάζουν εμάς και τα παιδιά μας, όταν βρεθούμε θετικοί στο τεστ, ακόμη και αν είμαστε ασυμπτωματικοί.

Το μέτρο ισχύει για όσους δεν έχουν μόνιμη κατοικία και για τα πρόσωπα που διαμένουν σε δομές φιλοξενίας.

Για εμάς και τα παιδιά μας τίθεται μία μόνο προϋπόθεση:

Να ανήκουμε σε πολυπληθείς οικογένειες. Φυσικά, δεν ορίζεται ο ελάχιστος αριθμός μελών. Επομένως είναι στο χέρι τους να ορίσουν πότε μία οικογένεια είναι πολυπληθής.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, δηλαδή ο Χαρδαλιάς, θα αποφασίζει ποιες δομές θα είναι αυτές οι φυλακές, οι οποίες θα λειτουργούν υπό την εποπτεία του.

Ο “θεράπων ιατρός” (σε μία παντελώς αόριστη περιγραφή της παραγράφου 4 του άρθρου μόνου της ΚΥΑ), θα δίνει οδηγίες για το επιβεβαιωμένο “κρούσμα”, που δεν θα χρήζει νοσηλείας ή περαιτέρω νοσηλείας, και θα ενημερώνει το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), το οποίο θα αναλαμβάνει τον συντονισμό της μεταφοράς, της δικής μας ή του παιδιού μας, σε “κατάλυμα απομόνωσης” που θα έχει ορίσει ο Χαρδαλιάς.

Εννοείται ότι το ΕΚΑΒ που θα έρθει δεν θα μας παρακαλέσει. Αν χρειαστεί θα ζητήσει τη συνδρομή της Αστυνομίας.

Εάν παραβιάσουμε το μέτρο, εκτός από την προβλεπόμενη στον νόμο 4682/2020 ποινή φυλάκισης έως 2 χρόνια, προσέθεσαν και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Καταλάβατε τώρα γιατί φώναζα τόσο καιρό και πόσο δίκιο είχα; Είδατε να το λένε πουθενά στις ειδήσεις ή να το παίζουν στις τηλεοράσεις;

Όχι. Και πάλι όχι, όπως τότε: Όπως δηλαδή είχαν αποκρύψει και τον ίδιο τον 4682/2020.

Οπότε τώρα είναι όλα έτοιμα. Μπορούν άμεσα να προχωρήσουν στην πρώτη απόπειρα εφαρμογής.

-Ελληνίδες & Έλληνες: Ξεσηκωθείτε!!! 

-Προς ΕΚΑΒ και Ελληνική Αστυνομία: Είναι η δική σας ώρα!!! Η ιστορία γράφει. Τους πολιτικούς -όλους, και όχι μόνο τους κυβερνώντες- τους γράφει ήδη με μαύρα γράμματα. Τους εισηγητές γιατρούς, και αυτούς με τα ίδια γράμματα:

Εσάς, σας περιμένει. Εσείς θα αποφασίσετε με τι χρώμα θα σας γράψει.

Εδώ η ΚΥΑ:

https://www.e-nomothesia.gr/kat-ygeia/astheneies/koine-upourgike-apophase-d1a-gp-oik-59624.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr