Home Greek News Τεμάχισαν και πέταξαν στα σκουπίδια μάνα και κόρη στα Πετράλωνα – Συνέλαβαν τους αλλοδαπούς δολοφόνους 13 χρόνια μετά!

Τεμάχισαν και πέταξαν στα σκουπίδια μάνα και κόρη στα Πετράλωνα – Συνέλαβαν τους αλλοδαπούς δολοφόνους 13 χρόνια μετά!

by _
0 comment 162 views

Τεμάχισαν και πέταξαν στα σκουπίδια μάνα και κόρη στα Πετράλωνα – Συνέλαβαν τους αλλοδαπούς δολοφόνους 13 χρόνια μετά!


«Φως» στην περίεργη εξαφάνιση δύο γυναικών από την Γεωργία των οποίων τα ίχνη είχαν χαθεί το 2007, μετά από 13 χρόνια, με τη σύλληψη δύο Πακιστανών για το ανατριχιαστικό έγκλημα.

Ως εξαφανισμένες θεωρούσαν οι αρχές για 13 ολόκληρα χρόνια μία μητέρα και τη κόρη της, για να αποκαλυφθεί τόσα χρόνια μετά ότι οι δυο γυναίκες είχαν πέσει θύματα στυγερής δολοφονίας και μάλιστα συνελήφθησαν και οι δράστες.

Όπως μάλιστα έδειξε η έρευνα των αστυνομικών, οι δολοφόνοι έπνιξαν με σχοινί μέσα στο σπίτι τους στα Άνω Πετράλωνα τις δύο γυναίκες, και αμέσως μετά τις τεμάχισαν, τις έβαλαν σε σακούλες σκουπιδιών και πέταξαν τα μέλη τους σε διαφόρους κάδους απορριμμάτων της Αττικής.

Όλα αυτά τα χρόνια οι αρχές αλλά και οι συγγενείς των θυμάτων πίστευαν πως είχαν να κάνουν με μία απλή εξαφάνιση, όμως πριν από λίγες ημέρες μία ανώνυμη πληροφορία στη Διεύθυνση Αναζητήσεων έδωσε νέα τροπή στα πράγματα.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών άρχισαν να αναζητούν τρεις Πακιστανούς, όπου μάλιστα ο ένας από αυτούς διατηρούσε δύο καταστήματα στην Αθήνα, και όταν τους εντόπισαν εκείνοι ομολόγησαν την εμπλοκή τους στη δολοφονία.

Οι δύο περιέγραψαν πώς σκότωσαν και τεμάχισαν τις δύο γυναίκες, ενώ ο τρίτος πώς βοήθησε να εξαφανίσουν τα τεμαχισμένα σώματα μητέρας και κόρης.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες και σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι ίδιοι οι δράστες, γνώριζαν τις δύο γυναίκες από τη Γεωργία και μία διένεξη που είχαν για προσωπικά θέματα ήταν το κίνητρο της δολοφονίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο! 

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν με εντάλματα και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ ο τρίτος κατηγορείται για πλημμέλημα.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr