Home Greek News ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Υπάρχει εδώ και ένα χρόνο στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες το σύμβολο του…ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!! Μας το προμήνυαν από το Καλοκαίρι του…2019!!!

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Υπάρχει εδώ και ένα χρόνο στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες το σύμβολο του…ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!! Μας το προμήνυαν από το Καλοκαίρι του…2019!!!

by _
0 comment 197 views

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Υπάρχει εδώ και ένα χρόνο στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες το σύμβολο του…ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!! Μας το προμήνυαν από το Καλοκαίρι του…2019 οπότε είχαν αρχίσει τις ανακαινώσεις εκεί!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Εις το προ μηνών άρθρον μας με τίλτον ΦΡΙΚΗ! Το νέο εικοσάρικο (για το 20…20) της Αγγλίας φέρνει το σύμβολο του…ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ!!!, σας είχαμε γράψει για το νέο εικοσάρικο της Αγγλίας που τυχαίνει να φέρει τόσο το σύμβολο του κορωνοϊού όσο και του…5G…!!!

Και γράψαμε …

Δείτε το νέο εικοσάριο της Μεγάλης Βρετανίας για το…2020 που τυχαίνει να φέρνει το σύμβολο του…ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ!! Το “έκοψαν” εκεί στην Αγγλία τον…ΟΚΤ. του 2019!!!

 

Κάντε τώρα τη δική σας σύγκριση μεταξύ του πάνω συμβόλου πάνω στο νέο αγγλικό εικοσάρικο και του επίσημου συμβόλου του…ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ και βρείτε τις…”ΔΙΑΦΟΡΕΣ”….

 

Υπάρχει επίσης κάποιοι που λένε ότι φέρνει και το σύμβολο του νέου συστήματος…5G!!! Δειτε πρώτα την ακόλουη εικόνα που, εκ πρώτης όψεως, μοιάζει περισσότερον με φάρο, αλλά στο παρακάτω βίντεο μπορεί να βρούμε μερικές ενδείξεις για κάτι…ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ…

 

 

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Ιδού η κορώνα(ϊός) η…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ που μαστίζει, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, όλο τον κόσμο: ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ!!! σας αποκαλύψαμε πως η…ΚΟΡΩΝΑ η…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ που κυβερνά όλο τον κόσμο είναι αυτή του…ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ και του Ναού του Στέμματος (ή Κορώνας) του…ΛΟΝΔΙΝΟΥ και…ΝΑ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΑΥΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ!!!

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ…ΦΡΙΞΤΕ!!! Η πλάνη του «κορωναϊού» ξεκίνησε το…2020 και αυτό αντικατοπτρίζεται μέσα από το...ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΟ της Αγγλίας που «έκοψε» η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΡΩΝΑ, Η ΚΟΡΩΝΑ ΤΗΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, κτλ.!!! Και στο ακόλουθο βίντεο προσέξτε επίσης τη…ΚΟΡΩΝΑ (ή στέμμα) που φοράει στο κεφάλι της η Βασίλισσα!!!…

 

 

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι προχθές περίμενα εγώ στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες για να πετάξω για την Ελλάδα, αλλά επειδή οι Γερμαναράδες Ναζιστές της…Lufthansa μας επέβαλλαν, με το ΖΟΡΙ, τη μάσκα για να την φορέσουμε καθ᾽ολη τη διάρκεια της πτήσεως στην Μοναχό (εκεί είχαν μια στάση 1,5 ώρας), ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑΝ ΦΟΡΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑΝ ΑΝΑΣΑΝ, κτλ., ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΗΣΙΝ ΠΡΙΝ ΑΝΑΧΩΡΉΣΟΥΜΕ, ΕΓΩ ΕΣΗΚΩΘΗΝ ΑΠΑΝΩ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝ ΤΩ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩ, ΚΑΙ ΥΨΩΣΑΣ ΤΗΝ ΨΩΝΗΝ ΜΟΥ, ΕΙΠΟΝ «ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ!!!…ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ;;;…ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!» Και αντι να με κράξουν όλοι…ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ, ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΑΝ και μου είπαν και…ΜΠΡΑΒΟ!!! Εγώ πάντως, απεφάσισα να αποχωρήσω της πτήσεως προ της αναχωρήσεώς του διότι, με τη καμία, δεν εμπρόκειτο να υποβληθώ υπό τιαύτας συνθήκας καταπιέσεως!!!

Νομίζω ότι δεν ήταν καιρός να πάω ακόμη Ελλάδα, γι αυτό. Αλλά ΤΩΡΑ ξέρω το…ΓΙΑΤΙ, διότι μόλις πήγα στον ειδικό χώρον όπου περιμένουν όλοι είτε για ταξί είτε για Uber, παρατήρησα αμέσως στο έδαφος εκεί το εξής σύμβολον, το σύμβολον, δηλαδή, του…ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ…!!! ΔΕΙΤΕ τώρα την παρακάτω αποκλειστική εικόνα που τράβηξα με το κινητό μου…

ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΝ ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ LAX (Los Angles International Airport, τον Διεθνή Αερολιμένα του Λος Άντζελες);;;;!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΜΗΠΩΣ;;; ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!

Και επαναλαμβάνω, όποιος πατήσει τας λέξεις «Coronavirus symbol» στη Google, θα του βγάλει ακριβώς το ΊΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟΝ. Δείτε τώρα το ακόλουθο απόσπασμα…

Αλλά ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ, διότι πήγα επίσης να επιβεβαιώσω την ύπαρξιν αυτού του συμβόλου στο έδαφος εκεί στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, και ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΥΡΗΚΑ….

Στο άρθρο της “Los Angeles Time” με τίτλον Ο Αερολημήν του Λος Άντζελες απηγόρευσε την επιβίβαση επιβατών με Uber, Lyft και ταξί. Δείτε πώς λειτουργεί το νέο σύστημα (LAX has banned Uber, Lyft and taxi pickups at the curb. Here’s how the new system works) με ημερομηνία…ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ…τις 29 Οκτ. του 2019,  παρατηρούμε την εξής εικόνα….

Και όπως βλέπετε, διακρίνεται ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΤΟΥ…ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!! ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!!! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΑΣ «ΠΡΟΕΒΛΕΠΑΝ», Ή ΜΑΛΛΟΝ, ΜΑΣ…ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΔΕΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΙΟΥ…!!! ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ 100 ΤΟΙΣ 100 ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ. ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΎΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΡΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr