Home ΗΠΑ Ο Τραμπ δεν παραδίδει στον αντιπρόεδρο Πενς τα ηνία των ΗΠΑ – Τα μηνύματα των Μπάιντεν και Ομπάμα

Ο Τραμπ δεν παραδίδει στον αντιπρόεδρο Πενς τα ηνία των ΗΠΑ – Τα μηνύματα των Μπάιντεν και Ομπάμα

by _
0 comment 121 views

Ο Τραμπ δεν παραδίδει στον αντιπρόεδρο Πενς τα ηνία των ΗΠΑ – Τα μηνύματα των Μπάιντεν και Ομπάμα

03/10/2020, 03:08


Ο Ρεπουμπικάνος Πρόεδρος «θα εργάζεται» από ειδικό τμήμα του στρατιωτικού νοσοκομείου Ουόλτερ Ριντ κατά τις «προσεχείς ημέρες», διευκρίνισε η εκπρόσωπος της προεδρίας Κέιλι Μακενάνι  -Τι ευχήθηκαν στον Τραμπ, ο  υποψήφιος των  Δημοκρατικών και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπαμα -Τι προβλέπει το Συνταγμα

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος διαγνώστηκε ότι έχει μολυνθεί από τον κορωνοϊό, διακομίσθηκε σε στρατιωτικό νοσοκομείο, όχι μακριά από την Ουάσινγκτον, όπου θα νοσηλευθεί «για μερικές ημέρες», γνωστοποίησε ο Λευκός Οίκος.

«Προληπτικά» και «κατόπιν σύστασης του γιατρού του και ειδικών», ο Ρεπουμπλικάνος «θα εργάζεται» από ειδικό τμήμα του στρατιωτικού νοσοκομείου Ουόλτερ Ριντ κατά τις «προσεχείς ημέρες», διευκρίνισε η εκπρόσωπος της προεδρίας Κέιλι Μακενάνι, κάτι που μεταφράστηκε οτι ο Προεδρος των ΗΠΑ δεν πρόκειται να παραδώσει τα ηνία της χώρας στον αντιπρόεδρο Μαικ Πενς.

32 ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές, η προεκλογική εκστρατεία του επιχειρηματία του τομέα των ακινήτων που έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ και διεκδικεί την επανεκλογή του την 3η Νοεμβρίου διακόπηκε απότομα μετά την ανακοίνωσή του πως μολύνθηκε από τον κορωνοϊό και παρουσιάζει συμπτώματα της COVID-19. Είναι ασαφές εάν θα γίνει σε περίπου δύο εβδομάδες το επόμενο ντιμπέιτ του με τον Τζο Μπάιντεν, τον υποψήφιο των Δημοκρατικών που συνεχίζει την εκστρατεία του.

Το μήνυμα του Μπαίντεν στον Τραμπ 

Το δικό του μήνυμα στον Ντόναλντ Τραμπ έστειλε ο Τζο Μπάιντεν. Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, μόλις πληροφορήθηκε ότι ο αντίπαλος του στην εκλογική μάχη της 3ης Νοεμβρίου θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο έχοντας προσβληθεί στον κορωνοϊό και ενώ βρισκόταν στο βήμα κατά τη διάρκεια προεκλογική του ομιλίας στο Μίσιγκαν, είπε:

«Αυτές είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Δεν υπάρχει τίποτα πέρα από τις δυνατότητές μας. Ο Θεός να σε ευλογεί. Ο Θεός προστατεύει την πρώτη οικογένεια και κάθε οικογένεια που αντιμετωπίζει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ…ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΔΩ >> https://www.protothema.gr/world/article/1051006/koronoio-o-donald-trab/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr