Home Greek News Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο με την 20χρονη που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο με την 20χρονη που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό

by _
0 comment 100 views

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο με την 20χρονη που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό


Το βίντεο αποτυπώνει τη στιγμή που το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 20χρονη με τους δύο αλλοδαπούς, έπαθε βλάβη – Τι υποστηρίζει η ίδια

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της 20χρονης, που κατήγγειλε ότι τη βίασαν δύο αλλοδαποί, Πακιστανικής καταγωγής, προκύπτουν από βίντεο ντοκουμέντο, που είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο, που προέβαλε το MEGA, φαίνεται η στιγμή που οι δύο άνδρες μαζί με την κοπέλα σταματούν σε ένα βενζινάδικο.

Το αμάξι των δύο αλλοδαπών έπαθε βλάβη. Η κοπέλα κατέβηκε από το αυτοκίνητό της για να τους βοηθήσει να το σπρώξουν. Η ίδια υποστηρίζει ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ότι οι δύο άνδρες τη φόβισαν και γι’ αυτό εξαναγκάστηκε σε συνεύρεση μαζί τους.

Οι κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν δεν προφυλακίσθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή. Υποστήριξαν ότι συνευρέθηκαν με την 20χρονη με τη συναίνεσή της.  Ειδικότερα, ο ένας κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση, ενώ για τον δεύτερο προέκυψη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του ή μη, ως εκ τούτου παραμένει σε περιορισμό κατ’ οίκον έως ότου αποφασίσει για την ποινική του μεταχείριση το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr