Home Greek News Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΜΠΕΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ …..ΑΦΩΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ για την Ρωσία και την Ορθοδοξία…..Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ

Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΜΠΕΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ …..ΑΦΩΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ για την Ρωσία και την Ορθοδοξία…..Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ

by _
0 comment 172 views

Θεσσαλονίκη……

Ο Πομπέο ο Αμερικανός ΥΠΕΞ προκαλεί δεν του αρκεί που σκότωσε 10.000 Ορθοδόξους στο Ντόνετσκ, επιτέθηκε μέσω της εργαλειοποιημένης ”συριακής αντιπολίτευσης” σύμμαχου της Αλ Νούσρα -Αλ Κάιντα σε όλα τα ελληνορθόδοξα χωριά και πόλεις της Συρίας και μοναστήρια για να ρίξει τον Άσαντ αποκεφάλισε κι …

ακρωτηρίασε ιερείς, απήγαγε μοναχές, σκότωσε Ορθόδοξα παιδιά σε ώρα κατηχητικού σκότωσε Ορθόδοξους Σύρους στρατιώτες και μαχητές των Μονάδων Εθνικής Άμυνας,βανδάλισε και κατέστρεψε Ορθόδοξους ναούς και μονές σε Συρία, Ντόνετσκ, Κοσσυφοπέδιο, βομβάρδισε το Βελιγράδι, έδωσε το Κοσσυφοπέδιο την ιερή γη της Σερβίας στους Κοσσοβάρους ισλαμιστές αντάρτες του UCK , πολέμησε για το δίκιο της Τσετσενίας στο πλευρό των τρομοκρατών του Καυκάσου, έκανε τζαμί την Αγιά Σοφιά δια του β’ μεγαλύτερου στρατού του ΝΑΤΟ και α΄περιφερειακού του συμμάχου την Τουρκία,διαιωνίζει δια του υπ΄αρ.2 στρατού του ΝΑΤΟ την κατοχή της Κύπρου, διαμέλισε την Ορθοδοξία την αποδόμησε διασπάζοντας την οδηγώντας την σε Μέγα Σχίσμα μ΄εντολή του με το Πατριαρχείο Μόσχας για το ουκρανικό, αλλά έχει το θράσος να συνεχίζει αναμειγνύεται στα της Ορθοδοξίας, Προτεστάντης γαρ και ίσως κρυπτο-Ιουδαιστής όντας…Δικαίωμα του ο θρησκευτικός αυτοκαθορισμός αλλά ως μη μέλος της Ορθόδοξης Κοινότητας αφού ανήκει σε άλλες ομολογίες και θρησκευτικές παρατάξεις δεν έχει κανένα λόγο να παρεμβαίνει στα της Ορθοδοξίας. Η ανάμειξη Πομπέο στις εσωτερικές υποθέσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι απαράδεκτη και είναι μια ακόμη επίδειξη της παρέμβασης του ξένου παράγοντα του αμερικάνικου παράγοντα στα εσωτερικά τρίτων χωρών προς αποσταθεροποίηση..

Η βέβηλη εργαλειοποίηση της Εκκλησίας από τις ΗΠΑ είναι αχρείο δείγμα για το πως οι Αμερικάνοι διοικούν τις αποικίες και προτεκτοράτα τους. Όλη η χώρα μια Σούδα……..μια εξαμερικανισμένη υπό ξένη σημαία αμερικάνικη βάση..Θυμίζει Βαυαροκρατία.Νέος Μάουερ ο Πομπέο……

Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ …..ΑΦΩΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ

“Ο πρωθυπουργός και εγώ συμφωνήσαμε να διερευνήσουμε στενότερη συνεργασία για να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις που θέτει η Ρωσία μέσω κακόβουλων δραστηριοτήτων, όπως η εξάπλωση της παραπληροφόρησης για την πανδημία και η προσπάθεια να οικειοποιηθεί την Ορθόδοξη Εκκλησία” – τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πομπέο.

Οι ΗΠΑ επιχειρούν όχι μόνο να οικειοποιηθούν αλλά και να σύρουν βίαια την Ορθοδοξία στη Δύση με Τρίτη Ρώμη την Ουάσιγκτον και να φτιάξουν το έκτρωμα μιας δυτικής Ορθοδοξίας που είναι άτοπο…….Το ανήκουμε εις τη Δύση εκκλησιαστικά είναι αδύνατο θεολογικά, ιστορικά, λογικά…..

H απάντηση της ρώσικης Πρεσβείας στο Χασάπη της Ορθοδοξίας στο διαμελιστή της…

”Δεν είναι η πρώτη φορά που Αμερικανοί αξιωματούχοι προσπαθούν στις δημόσιες τοποθετήσεις τους να τραβήξουν την Ελλάδα στο αντιρωσικό μέτωπο. Η αντιρωσική υστερία δύσκολα μπορεί να βρει ανταπόκριση στο φίλο ελληνικό λαό.”

H Ορθοδοξία δεν είναι Σούδα δεν είναι και δεν θα γίνει Αμερικάνικη Βάση……

την ώρα που ο Νο1 Σύμμαχός του Γενοκτονεί για β΄φορά τους Αρμένιους κατ΄εντολή του αμερικάνικου παράγοντα για διείσδυση στις τ. Σοβιετικές Δημοκρατίες καλό είναι να κρύβεται παρά να κάνει διακοπές στην Κρήτη…….

Άλλο μαργαριτάρι Πομπέο και κανείς δεν του απαντά ‘‘Είναι πολύ σημαντική αυτή η σχέση γιατί βλέπουμε ότι η Ρωσία αποσυντονίζει την ισορροπία στην περιοχή, όπως στη Λιβύη” …. Οι ΗΠΑ με συμμάχους του Γαλλία Αγγλία επιτέθηκαν στη Λιβύη και την αποσταθεροποίησαν την διέλυσαν κι ανέδειξαν εξτρεμιστές τζιχαντιστές και κυβέρνηση Αδερφών Μουσουλμάνων τουρκικής κοπής στην Τρίπολη που αναγνώρισε ο ΟΗΕ και η διεθνής Κοινότητα..

Πηγή >> dimpenews.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr