Home Greek News Νέα περιοριστικά μέτρα λόγω… κορωνοϊού ανακοινώνει η κυβέρνηση: Έρχονται μάσκες παντού & lockdown στους άνω των 65

Νέα περιοριστικά μέτρα λόγω… κορωνοϊού ανακοινώνει η κυβέρνηση: Έρχονται μάσκες παντού & lockdown στους άνω των 65

by _
0 comment 125 views

Νέα περιοριστικά μέτρα λόγω… κορωνοϊού ανακοινώνει η κυβέρνηση: Έρχονται μάσκες παντού & lockdown στους άνω των 65


Έρχονται νέα περιοριστικά μέτρα που θα τα ανακοινώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς στις έξι το απόγευμα στην καθιερωμένη ενημέρωση για τον κωρονοϊό.

Σε ερώτηση ποια μέτρα πιθανολογεί ότι μπορεί να εφαρμοστούν, ο κ. Χαρδαλιάς έφερε ως παράδειγμα τη χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς ή μέτρα που θα αφορούν ηλικιακές ομάδες πληθυσμού, όπως άνω των 65 ετών.

«Έχουμε άλλα μέτρα στο σχέδιό μας όπως για παράδειγμα η καθολική χρήση μάσκας και οι περιορισμοί σε ηλικιακές ομάδες αφού δούμε ότι υπάρχει πρόβλημα σε αυτές»

«Είμαστε μακριά από ένα lockdown για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Έχουμε πολλά ακόμη μέτρα να εφαρμόσουμε, αν χρειαστεί, πριν από ένα τέτοιο ενδεχόμενο».

Αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, συνομιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr