Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Σκοτεινό για τον ανθρωπότητα μασονικό κείμενο που ελήφθη από το “σύμβολο της πίστεως” των Ροκφέλερ!

Σκοτεινό για τον ανθρωπότητα μασονικό κείμενο που ελήφθη από το “σύμβολο της πίστεως” των Ροκφέλερ!

by _
0 comment 426 views

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΗΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ JOHN D. ROCKEFELLER MASONIC CREED –

Θα κρατήσουμε τη ζωή τους σύντομη και το μυαλό τους αδύναμο ενώ προσποιούμαστε ότι κάνουμε το αντίθετο.

Θα χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις μας για την επιστήμη και την τεχνολογία με λεπτούς τρόπους ώστε να μην δουν ποτέ τι συμβαίνει.

Θα χρησιμοποιήσουμε μαλακά μέταλλα, επιταχυντές γήρανσης και ηρεμιστικά σε τρόφιμα και νερό καθώς και στον αέρα.

Θα καλύπτονται με δηλητήρια όπου κι αν στραφούν.
Τα μαλακά μέταλλα θα τους κάνουν να τρελαθούν. Θα υποσχεθούμε να βρούμε μια θεραπεία από τα πολλά κονδύλια μας, και όμως θα τους δώσουμε περισσότερο δηλητήριο.

Τα χημικά δηλητήρια θα απορροφηθούν μέσα από το δέρμα των ηλίθιων που πιστεύουν ότι ορισμένα προϊόντα υγιεινής και ομορφιάς που παρουσιάζουν σπουδαίοι ηθοποιοί και μουσικοί, θα φέρουν την αιώνια νεολαία στα πρόσωπα και τα σώματά τους, και μέσα από τα διψασμένα και πεινασμένα στόματα τους, θα καταστρέψουμε το μυαλό και τα συστήματα τους των εσωτερικών οργάνων. αναπαραγωγή.

Τα παιδιά τους όμως θα γεννηθούν ως ανάπηρα και παραμορφωμένα και θα κρύψουμε αυτή την πληροφορία.

Τα δηλητήρια θα είναι κρυμμένα σε όλα γύρω τους, σε ό, τι πίνουν, τρώνε, αναπνέουν και φορούν. Πρέπει να είμαστε ευφυείς στη διανομή των δηλητηρίων γιατί μπορούν να δουν μακριά.

Θα τους μάθουμε ότι τα δηλητήρια είναι καλά – με αστείες εικόνες και μουσικούς τόνους στην τηλεόραση. Όσοι τα ψάχνουν θα είναι βοηθητικοί. Θα τους γράψουμε να σπρώχνουν τα δηλητήρια μας.

Θα δουν ότι τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται σε φιλμ και θα τα συνηθίσουν και δεν θα μάθουν ποτέ το πραγματικό τους αποτέλεσμα. Όταν γεννήσουν, θα βάλουμε δηλητήρια στο αίμα των παιδιών τους και θα τους πείσουμε ότι τους βοηθάμε!

Θα ξεκινήσουμε νωρίτερα, όταν το μυαλό τους είναι μικρό, θα στοχεύουμε τα παιδιά τους με αυτό που αγαπούν τα παιδιά περισσότερο, γλυκά πράγματα.
Όταν σαπίσουν τα δόντια τους, θα τους γεμίσουμε με μέταλλα που θα σκοτώσουν το μυαλό τους και θα κλέψουν το μέλλον τους.

Όταν έχει επηρεαστεί η ικανότητα τους να μαθαίνουν, έχουμε δημιουργήσει φάρμακα που θα τους κάνουν πιο άρρωστους και θα τους προκαλέσουν άλλες ασθένειες, για τις οποίες θα δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερα φάρμακα.

Θα τους κάνουμε πειθήνιους και αδύναμους μπροστά μας, με τη δύναμή μας.

Θα γίνουν καταθλιπτικοί, αργοί και παχύσαρκοι, και όταν έρθουν σε εμάς για βοήθεια, θα τους δώσουμε περισσότερο δηλητήριο.

Θα εστιάσουμε την προσοχή μας στα χρήματα και τα υλικά αγαθά ώστε να μην συνδέονται ποτέ με τον εσωτερικό τους εαυτό.

Θα τους αποσπάσουμε την προσοχή με συνουσία, εξωτερικές απολαύσεις και βιντεοπαιχνίδια, ώστε να μην είναι ποτέ ένα με την ενότητα όλων.

Το μυαλό τους θα μας ανήκει, και θα κάνουν ότι λέμε. Αν αρνηθούν, θα βρούμε τρόπους να εφαρμόσουμε την τεχνολογία που αλλάζει το μυαλό στη ζωή τους.

Θα χρησιμοποιήσουμε τον φόβο ως όπλο μας.

Θα καθιερώσουμε τις κυβερνήσεις τους και θα καθιερώσουμε αντιπολίτευση μέσα σε αυτές.

Θα μας ανήκουν και οι δύο πλευρές. Πάντα θα κρύβουμε τον στόχο μας, αλλά θα συνεχίσουμε το σχέδιό μας. Αυτοί θα κάνουν το έργο για μας, και εμείς θα ευημερούμε από τον μόχθο τους.

Οι οικογένειές μας δεν θα ανακατευτούν ποτέ με τις δικές τους. Το αίμα μας πρέπει να είναι καθαρό (γιατί είναι). Θα τους κάνουμε να σκοτωθούν μεταξύ τους όταν μας αντιταχθούν.
Θα τους κρατήσουμε ξεχωριστούς από την ενότητα μέσω του δόγματος και της θρησκείας.

Θα ελέγξουμε όλες τις πτυχές της ζωής τους και θα τους πούμε τι να σκέφτονται και πώς. Θα τους καθοδηγήσουμε ευγενικά και θα τους αφήσουμε να πιστεύουν ότι καθοδηγούνται.

Θα προκαλέσουμε εχθρότητα ανάμεσα τους μέσα από τις φράξιές μας. Όταν ένα φως λάμπει ανάμεσά τους, θα το σβήσουμε με κοροϊδία ή θάνατο, που μας ταιριάζει καλύτερα.

Θα τους κάνουμε να διαλύσουν τις καρδιές τους και να σκοτώσουν τα ίδια τους τα παιδιά.

Θα το καταφέρουμε αυτό χρησιμοποιώντας το μίσος ως σύμμαχο μας, τον θυμό ως φίλο μας. Το μίσος θα τους τυφλώσει εντελώς και δεν θα δουν ποτέ ότι στις συγκρούσεις τους θα είμαστε οι ηγέτες τους.

Θα είναι απασχολημένοι σκοτώνοντας ο ένας τον άλλον. Θα κάνουν μπάνιο με το αίμα τους και θα σκοτώσουν τους γείτονές τους, αρκεί να δούμε ότι είναι εναντίον μας.
Θα επωφεληθούμε πολύ από αυτό, γιατί δεν θα μας δουν, γιατί δεν μπορούν να μας δουν.

Θα συνεχίσουμε να ευημερούμε από τους πολέμους και τους θανάτους τους. Θα το επαναλάβουμε μέχρι να επιτευχθεί ο απώτερος στόχος μας.

Θα συνεχίσουμε να τους κάνουμε να ζουν με φόβο και θυμό, θα τους δώσουμε εικόνες και ήχους.

Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που έχουμε για να το πετύχουμε. Τα εργαλεία θα παρέχονται από το έργο τους. Θα τους κάνουμε να μισήσουν τον εαυτό τους και τους γείτονές τους.
Πάντα θα κρύβουμε τη θεϊκή αλήθεια από αυτούς, ότι είμαστε όλοι ένα. Που δεν πρέπει ποτέ να μάθει!

Δεν πρέπει ποτέ να μάθουν ότι το χρώμα είναι μια ψευδαίσθηση, πρέπει πάντα να πιστεύουν ότι δεν είναι ίσοι. Σταγόνα-σταγόνα, σταγόνα-σταγόνα θα προχωρήσουμε τον στόχο μας. Θα αναλάβουμε τα εδάφη, τους πόρους και τον πλούτο τους για να ασκήσουμε έλεγχο πάνω τους.

Θα τους ξεγελάσουμε για να δεχτούν νόμους που θα κλέψουν τη μικρή ελευθερία που έχουν. Θα δημιουργήσουμε ένα σύστημα χρημάτων που θα τους κλείνει για πάντα, κρατώντας αυτούς και τα παιδιά τους υπόχρεους.

Όταν τους απαγορεύουμε μαζί, θα τους κατηγορούμε για φόνο και θα παρουσιάσουμε μια διαφορετική ιστορία στον κόσμο γιατί θα μας ανήκουν όλα τα ΜΜΕ.

Θα χρησιμοποιήσουμε τα ΜΜΕ για να ελέγξουμε τη ροή της πληροφορίας και τα συναισθήματά τους υπέρ μας.

Όταν ξεσηκωθούν εναντίον μας, θα τους συντρίψουμε σαν έντομα, γιατί είναι λιγότεροι από αυτό. Θα είναι αβοήθητοι να κάνουν οτιδήποτε για αυτό.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr