Home Greek News Η Κύπρος απειλεί με βέτο την ΕΕ για Λευκορωσία λόγω Barbaros αλλά η Ελλάδα… «κείται μακράν» – Έκθετη η Αθήνα

Η Κύπρος απειλεί με βέτο την ΕΕ για Λευκορωσία λόγω Barbaros αλλά η Ελλάδα… «κείται μακράν» – Έκθετη η Αθήνα

by _
0 comment 164 views

Η Κύπρος απειλεί με βέτο την ΕΕ για Λευκορωσία λόγω Barbaros αλλά η Ελλάδα… «κείται μακράν» – Έκθετη η Αθήνα

Στρατηγός Φ. Φραγκούλης: «Μπράβο στην Κύπρο για το βέτο για τη Λευκορωσία»


Ευθεία προειδοποίηση έδωσε η Λευκωσία ότι θα  μπλοκάρει τις κυρώσεις που θέλει να επιβάλει η ΕΕ στη Λευκορωσία, την ώρα που οι Βρυξέλλες αρνούνται να προχωρήσουν στην επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία, για την συνεχιζόμενη παραβίαση της κυπριακής ΑΟΖ.

Την ίδια ώρα η Ελλάδα, κάνει πως…  δεν είδε και  δεν άκουσε, αφήνοντας την Κύπρο μόνη απέναντι στα «θηρία» της Ένωσης όπως η Γερμανία.

Ταυτόχρονα η ελληνική κυβέρνηση, όχι μόνο αφήνει μόνη της Κύπρο, αλλά προστρέχει σε διάλογο με την Τουρκία, παρά το γεγονός ότι η τελευταία, πλην της αποχώρησης του Όρους Ρέις δεν έχει παρουσιάσει κανένα ουσιαστικό σημάδι ότι επιθυμεί να συζητήσει ειλικρινά.

Με μια σκληρή ανάρτησή του ο στρατηγός ε.α. Φράγκος Φραγκούλης αναφέρεται στο veto που έχει απειλήσει να ασκήσει η Κύπρος στην ΕΕ, για τις κυρώσεις κατά της Λευκορωσίας, την στιγμή που οι Βρυξέλλες  αρνούνται να θέσουν  κυρώσεις κατά της Τουρκίας λόγω της συνεχούς παραβίασης της κυπριακής ΑΟΖ.

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρει, το γεγονός αυτό αφήνει έκθετη την ελληνική κυβέρνηση η οποία «σέρνεται» πίσω από τους Γερμανούς, με τον Γερμανό πρεσβευτή στην Αθήνα, να ζητά σχεδόν απαιτώντας διάλογο εδώ και τώρα!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr